boek je vakantie bij de ANWB

Op 5 mei 2024 blogde ik over de kracht van samenwerkingen en wat daar allemaal uit kan voortvloeien. Zo heb ik vorige week een geweldige fotoshoot georganiseerd met Elly Vreugd en nieuwe ondernemers leren kennen. Stuk voor stuk ambitieuze vrouwen met een missie en prachtige doelen, erg inspirerend. Omdat de fotoshoot zo succesvol was, hebben we besloten om dit in het najaar nogmaals te organiseren!

 

Inhoud

De weg naar de organisatie van een mooi event

Een andere mooie samenwerking tussen mij en lokale ondernemers komt op zondag 9 juni in het centrum van Arnhem tot bloei.

Zo’n event komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Het begon voor mij op het moment dat ik Diana Neervoort opbelde, met de vraag of zij een winactie met mij wilde opzetten voor de vrouwen uit onze wijk. Zij runt al meer dan 8 jaar twee zonnestudio’s in Arnhem, waar je uiteraard kunt werken aan een mooie teint, maar waar je ook sieraden en stijlvolle woonaccessoires kunt vinden. In haar zonnestudio stuitte ik daarnaast op trendy kleding en zelfs make-up, waar mijn hart even sneller van ging kloppen!

Er was direct een klik tussen ons, waarop zij besloot om mij uit te nodigen als mede-organisator voor het Beauty Fair Event. Ik voelde me vereerd en werd ontzettend enthousiast van het idee. In de afgelopen periode heb ik de andere organisatoren stukje bij beetje leren kennen en waarderen. Ik vind het een mooi idee dat iedereen elkaar vooruit wil helpen en daarnaast zijn/haar expertise wil laten zien tijdens deze middag.

 

Beauty fair event in Arnhem

Het Beauty Fair Event vindt zondag 9 juni aanstaande plaats in de Steenstraat (nummer 51) en duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Het belooft een mooi event te worden met tal van ondernemers die klaar staan om bezoekers in de watten te leggen. Hieronder vind je alvast een kleine sneak peek van een aantal bijzondere deelnemers.

 

SVM Beauty bar voor een stralend kapsel

Wie ik in het zonnetje wil zetten, is Selina van SVM beauty bar. Zij hielp mij onlangs van mijn gespleten haarpunten af, waar ik al veel te lang mee rondliep omdat ik mijn haren zo lang mogelijk wil laten groeien. Zij kon in één oogopslag zien dat  mijn haren weliswaar zeer lang waren, maar ook te weinig verzorgd werden doordat mijn haarstructuur er nogal droog uitzag. Ze knipte vakkundig mijn haren en daar knapte ik van op!

Met de belofte dat ik voortaan met regelmaat een haarmasker zou gebruiken én binnen 3 maanden weer mijn puntjes zou laten bijknippen, liet ze me vertrekken uit haar gezellige salon. Door haar uitmuntende service heeft zij in mij een nieuwe vaste klant gevonden.

Met haar jarenlange ervaring als kapster, weet Selina als geen ander hoe je haren moet verzorgen, zodat ze gezond en glanzend ogen. Indien je haren behoefte hebben aan meer verzorging, kun je bij haar terecht voor keratine-behandelingen die ervoor zorgen dat beschadigde haarschubben volledig hersteld worden en maandenlang schitteren. Ook voor hairextensions om je kapsel meer lengte/volume te geven, kun je terecht bij SVM beauty bar.

SVM Beauty bar
Hier zie je voor/na foto van een hairbotox-behandeling. Wat een waanzinnige glans!

 

Hair by Den, specialist in blowdry-kapsels

In deze salon zit ook Geraldine van Hair by Dien, specialist in blowdry-kapsels! De Instagram van deze haarstyliste staat vol jaloersmakende foto’s en video’s van prachtige, golvende kapsels. Over enkele weken heb ik een bruiloft en het is mijn wens om eens fantastische ‘zeemeerminnen-haren’ te hebben, vol glanzende krullen.

Ik heb heus weleens geprobeerd om dit thuis zelf voor elkaar te krijgen, met als resultaat een verbrande vinger (hete krultang) en rare slagen in mijn haren die binnen de kortste keren weer steil en vormloos waren.

Geraldine verstaat haar vak en geeft me als tip dat ik beter de dag vóór de bruiloft bij haar langs kan komen, omdat Aziatische haar een andere aanpak nodig heeft. Zeemeerminnen-haar? Dat is zeker binnen handbereik!

Ik kan niet wachten om binnenkort in haar behandelstoel te zitten om mijn haren door haar onder handen te laten nemen.

Blow dry queen
De ‘blowdry’-queen, met altijd prachtige haren

 

SOG productions videograaf

Ik ben graag aan het werk, maar vind het eigenlijk heel erg spannend om mezelf terug te zien op video. Ik maak zeer weinig make-up tutorials waarin ik mezelf of een ander aan het opmaken ben. Eigenlijk best gek, terwijl het proces zo leuk is en ik tijdens het geven van visagieworkshops graag van alles uitleg aan anderen. Steven van SOG productions zal tijdens het Beauty Fair Event rondlopen als videograaf en alle mooie momenten vastleggen. Met Steven als mijn videograaf met professionele camera- en editing vaardigheden, durf ik dit best aan.

 

The Sushi Club

Martin en zijn collega’s van The Sushi Club zullen tijdens deze middag ter plekke verse sushi serveren! Wist je dat zij iedere maand een eigen event organiseren, genaamd Sushi Sunday? Ik kan erg genieten van heerlijke sushi of een goed gevulde pokébowl en zal dan ook zeker bij de eerstvolgende editie aanwezig zijn!

Sushi plate
Deze sushi plate is om van te watertanden, toch?

 

Cleo Clinics

Als kers op de taart is Drs. Tina Jawidan aanwezig, eigenaresse van Cleo Clinics, aan wie je al je vragen kunt stellen op het gebied van o.a. botox en fillers. Ik ben gezegend met volle lippen, maar sluit botox niet uit in de toekomst… Normaalgesproken is zij werkzaam in Rotterdam, maar tijdens deze middag kun je bij haar terecht om je te laten prikken. Boek gauw je afspraak! Oef, zal ik wel of zal ik niet?!

Drs. Tina Jawidan cosmetisch arts met een succesvolle praktijk
Drs. Tina Jawidan, cosmetisch arts met een succesvolle praktijk

 

Kom naar het beauty event: krijg een goodiebag en maak kans op mooie prijzen

Ik kan niet wachten om jullie tijdens dit event te voorzien van een touch-up met make-up producten van merken die nog niet heel bekend zijn in Nederland, maar zeker de moeite waard zijn om eens uit te proberen!

Het Beauty Fair Event vindt plaats in de Steenstraat (nummer 51) en duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er worden goodiebags uitgedeeld met toffe producten en waardebonnen. Laat het me vooral weten indien je van plan bent om te komen, zodat ik een goodiebag voor je kan reserveren! 😊

Beauty fair event arnhem poster
Je kunt prijzen winnen en nóg meer lokale ondernemers ontmoeten die nog niet zijn genoemd in deze blog!

 

Liefs,
Leah

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in