boek je vakantie bij de ANWB

*Vandaag een review beddengoed Dekbed-discounter. Al een tijdlang volg ik Dekbeddiscounter, niet in de laatste plaats vanwege de vele leuke aanbiedingen die zij vaak hanteren. En toen kreeg ik dus een mail of ik een review wilde doen. Nu lees je in mijn review alles over het beddengoed van Dekbed-discounter.

 

 

Inhoud

Beddengoed en meer van Dekbed-discounter.nl

Als je een kijkje neemt op de website zie je dat ze een enorm aanbod hebben. Natuurlijk is er ruime keuze uit dekbedden, maar ook dekbedovertrekken, matrassen en kussen. Buiten het feit dat je hier heel veel vind voor de inrichting van de slaapkamer heeft Dekbed-discounter ook alles voor home & living. Daarbij kun je denken aan de badkamer, woonkamer en keuken. Omdat woongenot niet alleen samenhangt met een verblijf binnenshuis, vind je hier ook alles voor outdoor living.

Ben je dus op zoek naar beddengoed, stoelen, verlichting of een barbecue: hier vind je echt alles. Bovendien is er echt onwijs veel keuze, zodat je zeker slaagt. Om zich te kunnen onderscheiden heeft het bedrijf heel vaak speciale acties, zoals 3 = 1 op dekbedden of een gratis dekbed bij je bestelling. Handig als je dus op zoek bent naar beddengoed en je niet de hoofdprijs wilt betalen. Er is ook een aparte outlet categorie, waar je zelfs nog voordeliger kunt shoppen.

 

 

Review beddengoed Dekbed-discounter

Goed, ik mocht dus iets uitzoeken op de website om te reviewen. Ik kan je zeggen dat dat nog best moeilijk was. Er is gewoon zo veel leuks te vinden… Uiteindelijk ben ik toch bij mijn eerste keuze gebleven en heb ik voor het hele gezin dekbedovertrekken besteld en nog wat kleine extraatjes. Door in de outlet categorie te gaan shoppen kon ik het beschikbare budget optimaal besteden.

Ik heb uit het aanbod dekbedovertrek de volgende dekbedden gekozen:

 • Love & Family (1- persoons)
 • Aneeza Luxury Comfort (1-persoons)
 • Zensation Satin Point zwart (240/200 cm)
 • Wake-Up bedding Rope – Taupe (240/200 cm)

 

review beddengoed dekbed discounter 4

 

 

review beddengoed dekbed discounter 3review beddengoed dekbed discounter 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

review beddengoed dekbed discounter 1

 

De twee 1-persoonsdekbedden zijn voor de kinderen, het zwarte dekbedovertrek voor mijn dochter haar uitzet en het andere dekbedovertrek is voor manlief en mij. Zo kon ik niet alleen voor het hele gezin, maar ook nog extra een dekbedovertrek bestellen.

Omdat er uiteindelijk nog iets over bleef heb ik een set washandjes erbij besteld en een reissetje. Dit reissetje heb ik verloot via een winactie op Instagram  (zorg dus dat je me daar ook volgt, want het kan zomaar gebeuren dat ik alleen daar een winactie plaats).

 

review beddengoed dekbed discounter 5

 

De bestelling hadden we heel snel in huis, iets waar ik wel heel blij mee was. Soms moet je langere tijd op bestellingen wachten, maar nu hoefde dat dus niet. Bij het uitpakken viel het me op dat de kleuren van de 1-persoons en ons dekbed toch wel afweken van het op internet getoonde plaatje. Op zich niet erg, maar wel een punt waar je rekening mee moet houden. De kleuren zijn in het echt namelijk een stuk lichter. Dat geldt overigens niet voor het zwarte dekbed (en daar was mijn dochter heel erg blij mee).

Ik heb het beddengoed direct na het fotograferen in de verpakking in de was gegooid (wie doet dit nog meer: nieuwe kleding en andere spullen eerst wassen voor gebruik?) en daarna op de bedden om nog meer foto’s te kunnen maken. Inmiddels hebben we ook onder het beddengoed geslapen, zodat ik je daar ook meer over kan vertellen.

 

Wake-Up bedding Rope – Taupe (240/200 cm)

 

 

review beddengoed dekbed discounter
Aneeza Luxury Comfort (1-persoons)

 

review beddengoed dekbed discounter 7
Love & Family (1- persoons)

 

 

Alhoewel het beddengoed dus wel wat afwijkt wat de kleur betreft ligt het heerlijk zacht. Het lijkt zich qua temperatuur een beetje aan te kunnen passen, waardoor je geen last hebt van te veel warmte of kou (ja, ik kan het ook nu nog koud hebben, zeker als het in de nacht erg afkoelt). De overtrekken zijn dus erg comfortabel. Dat geldt overigens ook voor de washandjes, die ook na het wassen heerlijk zacht aanvoelen.

 

Voordelen

 • Vaak aantrekkelijke aanbiedingen (3 = 1 of gratis dekbed)
 • Snelle levering
 • Ruim assortiment, niet alleen voor slaapkamer
 • Outlet met geweldige aanbiedingen

 

 

Nadelen

Zoals ik al eerder heb geschreven wijken de kleuren van de dekbedovertrekken in sommige gevallen af en zijn deze veel lichter van kleur. Op zich niet erg, maar wel een punt waar je rekening mee moet houden. Dat geldt zeker als je je beddengoed helemaal af wilt stemmen op je interieur.

 

 

Algemeen oordeel

Over het algemeen zijn we heel tevreden over de verschillende producten. Ik ben benieuwd hoe het beddengoed na een aantal keren wassen eruit ziet. Hier zal ik over een paar maanden nog eens op terug komen. Voor nu krijgt Dekbed-discounter van ons een 8.

*dit artikel is een samenwerking

 

Dokteronline.com

16 REACTIES

 1. Mooie dekbedden en fijn dat je ze snel in huis. Jammer dat de kleur niet helemaal overeen kwamen, maar dat is altijd lastig te zien op een plaatje

  • Ja klopt, dat van die kleur is en blijft lastig, maar hier week het in twee gevallen toch wel behoorlijk af en dat zou wel vermeld kunnen worden op de website.

  • Hahaha… ik krijg overal reclame van ze te zien en ben ook al heel lang geabonneerd op hun nieuwsbrief, maar ja, van bestellen kwam maar niets 🙂

  • Ja, vond ik toch wel nodig, aangezien mensen voor teleurstellingen kunnen komen te staan als ze daar geen rekening mee houden

  • Ziet wat in, maar meestal klopt het toch wel aardig, terwijl dit toch echt een aantal tinten afweek (eigenlijk leken de kleuren een beetje uitgewassen te zijn zeg maar)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in