boek je vakantie bij de ANWB

Vaak denken jonge mensen dat hun huid geen verzorging nodig heeft. Het tegendeel is waar! Ontdek nu alles over de perfecte verzorging voor de jonge huid door Louis Widmer.

 

Inhoud

De jonge huid van 15 – 30 jaar

Een jonge huid valt op omdat deze van nature elastisch is, goed gehydrateerd en een goede microcirculatie heeft. Door omstandigheden zoals veel blootstelling aan de zon (UV straling), hormonen, maar ook een ongezonde levensstijl (roken, drinken en weinig slaap) wordt de huid aangetast. Ineens is deze veel minder elastisch of goed gehydrateerd. Om de huid te beschermen en goed te verzorgen moet gebruik gemaakt worden van de juiste producten. Producten die zijn afgestemd op de jonge huid en haar behoeften.

Leestip: Tips voor een stralende huid

 

Louis Widmer perfecte verzorging voor de jonge huid

Vaak zie je op de schappen vooral verzorgingsproducten voor de wat rijpere huid. Gelukkig heeft Louis Widmer ingezien dat ook de jonge huid een paar goede verzorgingsproducten nodig heeft. Met het pakket Youthful moments zijn drie hoogwaardige producten op de markt gebracht die elke jonge meid kan gebruiken. Het gaat om twee verzorgingsproducten voor overdag en één voor de nacht.

De producten bevatten onder andere het biostimulatorencomplex, Evermat®, Gatuline® Radiance en Algaktiv®. Allemaal doeltreffende producten die zelfs door de gevoelige huid goed verdragen worden. Ze zorgen voor intense hydratatie, zijn zacht en dankzij de fijne textuur dringen deze snel de huid binnen. Ideaal dus als je de producten in de ochtend gebruikt voor je make up routine!

Goed om te weten: de producten bevatten geen solide microplastics, PEG-emulgatoren, siliconen, alcohol (dit zorgt namelijk voor uitdroging van de huid), klassieke conserveringsmiddelen, kleurstoffen, allergenen en minerale oliën. Bovendien zijn de producten VEGAN! De verpakking is gemaakt van duurzaam materiaal.

 

Louis Widmer for youthful moments

Zoals gezegd zijn er drie nieuwe producten op de markt gebracht. Het gaat hier om een pakket van:

  1. Mattifying moituriser (picture perfect day)
  2. Moisturising cream UV 20 (no thirst today)
  3. Good night cream (overnight booster)

Louis Widmer perfecte verzorging voor de jonge huid pakket

Alle drie de producten hebben één ding gemeen: ze bevatten allemaal het signature ingrediënt het biostimulatorencomplex. Dit complex bestaat uit negen aminozuren doe de huid sterker en vitaler maken. Speciaal ontwikkeld door Louis Widmer.

  • Hydrateert onmiddellijk
  • Stimuleert de celactiviteit
  • Bevordert de celvernieuwing en de collageensynthese
  • Versterkt de huidbarrière
  • Maximaal effect tot in de diepe huidlagen

 

Mattifying moisturiser – picture perfect day

Dit is een hydraterende dagverzorging met matterende werking. Geschikt voor de gemengde, normale en jonge huid. Deze breng je in de ochtend aan op een goed gereinigde huid. Naast het feit dat deze crème je huid intens hydrateert verfijnt het de huidstructuur en maakt het poriën fijner. Dat is zeker een pluspunt voor tieners!

Je kunt deze dagcrème gebruiken onder je make up. Zorg er dan wel voor dat de crème goed in de huid is getrokken (dat duurt gelukkig niet lang) en breng daarna pas de make up aan. Omdat de crème matterend is zorgt deze voor minder glimmen en glanzen van de huid. Ideaal als je een beetje een gemengde huid hebt. Bovendien de perfecte basis voor je make up!

Prijs: € 17,50

 

Moisturising Cream UV 20 – no thirst today

Dit is een hydraterende dagverzorging met UV-bescherming. Vooral jongeren denken dat de huid in de herfst en winter geen UV bescherming nodig heeft. Dit klopt echter niet. Op zonnige dagen moet je je huid hoe dan ook beschermen en dat kun je het beste doen met crème die UV-bescherming biedt.

De crème is geschikt voor de gemengde, normale en jonge huid en beschermt de huid niet alleen tegen UV, maar ook infraroodstralen en blauw licht. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingssysteem van de huid versterkt. Verzacht rimpels en legt een elastische en beschermende film op de huid. Maakt de huid ook een stuk steviger. Je gebruikt deze crème in de ochtend op een goed gereinigde huid. Let op: vermijd de oogomtrek!

Prijs: € 19,50

 

Good Night Cream – overnight booster

Natuurlijk heeft je huid niet alleen overdag bescherming en herstel nodig. Juist in de nacht moet je huid hard werken en herstellen. Dat kan het beste met een hydraterende nachtverzorging met regenererende actieve bestanddelen. Deze is geschikt voor de gemengde, normale en jonge huid.

De nachtcrème voedt tot diep in de huid, regenereert en revitaliseert de huid. De combinatie van hyaluronzuren zorgt ervoor dat de huid fijn aanvoelt (dus niet plakkerig!). Vult rimpels op, maakt de huid strakker en zorgt voor een ontspannen en goed uitgeruste huis  (perfect als je weer eens een paar nachten veel te laat naar bed bent gegaan en dat te zien is aan je huid!).

Prijs: € 22,90

 

Als je net als mijn dochter (21) een actieve levensstijl hebt, je vaak (veel te) laat naar bed gaat en een goede verzorging van de huid belangrijk vindt, dan zijn bovenstaande Louis Widmer for youthful moments producten een echte aanrader.

Louis Widmer perfecte verzorging voor de jonge huid cremes

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in