boek je vakantie bij de ANWB

Via mail werd ik benaderd met de vraag of ik een samenwerking aan wilde gaan met Hoesjes-Outlet. Omdat ik hierbij een review kon combineren met een winactie ben ik de samenwerking aangegaan. Lees de review en doe mee aan de winactie voor € 25,00 shoptegoed

 

Inhoud

Review micro usb oplaadstation

Voor de samenwerking mocht ik kiezen uit het aangeboden shoptegoed zelf te besteden, het compleet te gebruiken voor een winactie of zelf met een voorstel te komen. Helaas ben ik nogal eigenwijs en wilde ik graag zelf een product testen en dat gaf ik dan ook aan. Ik mocht het gewenste product ontvangen en het overige bedrag gebruiken voor een winactie. Een win-win situatie voor mijn lezers en mij als blogger.

Omdat mijn telefoon dringend aan vervanging toe is was het bestellen van een nieuw hoesje niet van toepassing. Na een kijkje te hebben genomen in het uitgebreide assortiment van hoesjes-outlet besloot ik het micro usb oplaadstation te bestellen. Het oplaadstation was binnen twee dagen in huis. Dat is super snel.

Het eerste dat opvalt is het formaat: heel handig, compact en tegelijkertijd trendy. Er zit geen kabel bij, je sluit het oplaadstation dus aan op je eigen kabel. Voor het opladen van de telefoon is het wel noodzakelijk om de telefoon uit het hoesje te halen. Hier had ik geen rekening mee gehouden, maar dat is niet erg. Ik vind het oplaadstation wel heel handig en als we straks een eigen huis hebben, dan hoop ik dat er ruimte is voor een mooi bureau waar het oplaadstation een mooi plekje zal krijgen.

 

review en winactie hoesjes-outlet oplaadstation

 

Winactie € 25,00 shoptegoed

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de winactie. Van hoesjes-out.nl mag ik € 25,00 shoptegoed verloten onder mijn volgers. Hiervoor kun je een mooi telefoonhoesje uitzoeken voor verschillende iPhones, Huawei en Samsung Galaxy modellen. Natuurlijk kun je ook kiezen uit diverse accessoires mocht je geen hoesje nodig hebben.

Om mee te doen aan de winactie raad ik je aan onderstaande voorwaarden goed te lezen. Ik zie helaas veel te vaak dat mensen een blog lezen of ergens aan meedoen zonder de voorwaarden te hebben gelezen. Dat is jammer, want als je onderstaande stappen niet volgt doe je gewoon niet mee en dat zou jammer zijn.

De winactie is helaas alleen voor lezers met een Nederlands adres.

Zo doe je mee:

 • Like de Fb pagina van tipsvoorjou
 • Deel dit bericht op Facebook
 • Like de Fb pagina van hoesjes-outlet
 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en vul het contactformulier in
 • Extra winkans? Volg Tipsvoorjou dan ook op Twitter (geef dit wel even aan in een reactie onder dit bericht, anders raak ik het overzicht kwijt)

 

Simpel toch? Heb je alle bovenstaande stappen gevolgd? Dan maak je nu kans op € 25,00 shoptegoed.

De winactie sluit op zondag 17-09-2017 om 23:59 uur. Op maandag 18-09-2017 zal ik de winnaar bekend maken op deze pagina en op Facebook. De prijswinnaar krijgt bovendien een mailtje van mij. De winnaar dient de prijs binnen 14 dagen te claimen anders zal ik een nieuwe trekking houden.

 

Voorwaarden deelname winactie

Omdat ik graag alles open en eerlijk wil doen, wil ik jou als deelnemer wijzen op de voorwaarden voor deelname aan mijn winactie

 • Volg de stappen precies zoals aangegeven onder de winactie (lief als je een actie deelt, maar als ik er niet om vraag krijg je hierdoor geen extra winkans)
 • Ik hoef geen uitleg, gedichten, serenades of zielige verhalen eronder. Ik vind het zelf leuk om met winacties mee te doen en jij zult er vast ook een reden voor hebben, houd het dus leuk, kort en krachtig
 • Lees alles goed door voordat je een reactie plaatst of een actie uitvoert. Ik zie vaak genoeg dat mensen reageren en uit de reactie blijkt dat de voorwaarden voor deelname helemaal niet door zijn genomen
 • Bij samenwerkingen zal ik er alles aan doen dat het bedrijf de prijs ook echt verstuurd. Mochten er problemen zijn bij het ontvangen van de prijs, dan graag een persoonlijk bericht aan mij sturen
 • Bij elke winactie geef ik een duidelijke einddatum aan en de dag van de uitslag. Helaas ben ik ook migraine patiënt en kan het gebeuren dat ik een dag plat lig. Achter de laptop zitten voor de trekking van een winnaar zal dan niet lukken, maar als ik daartoe in staat ben zal ik dat duidelijk aangeven zodat alle deelnemers weten wanneer de uitslag dan bekend wordt gemaakt
 • Voor het trekken van de winnaar gebruik ik een daarvoor ontworpen programma, zodat alles open en eerlijk geschiedt
 • Geen correspondentie over de uitslag
 • Prijswinnaars worden op social media bekend gemaakt en ontvangen een mail. Prijzen dienen binnen 14 dagen geclaimd te worden, anders wordt de prijs opnieuw beschikbaar gesteld

 

*disclaimer: dit is een samenwerking

 

Winactie gesloten: de gelukkige winnaar is Andrea! Heel veel plezier met je shoptegoed.

 
Dokteronline.com

17 REACTIES

 1. Het lijkt me heel leuk om een nieuw hoesje te kunnen kopen. Mijn huidige hoesje valt van ellende uit elkaar. Ik doe graag mee aan de winactie

 2. Ik doe heel graag mee. of een nieuw hoesje, of toch eindelijk die powerbank! ik waag een kansje en ik heb alle stappen gevolgd muv twitter. liefs melissa

 3. Wat leuk, ik kan wel een mooi nieuw hoesje gebruiken en loot graag mee!
  Ik like jou en hoesjes-outlet op FB en heb de winactie daar ook gedeeld.
  En ik volg Tipsvoorjou ook op twitter.
  Nu maar duimen…..
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in