boek je vakantie bij de ANWB

Juvat Westendorp en Jamie Grant schitteren in de trailer van de nieuwe Nederlandse romantische komedie Happy Single. In de film geniet Mollie (gespeeld door Grant) volop van haar single bestaan en is ze zeker niet van plan dat op te geven, maar dan is daar haar nieuwe collega Otis (Westendorp). Andere rollen zijn er o.a. voor Sanne Langelaar, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, André Dongelmans en Dick van den Toorn. Dutch FilmWorks brengt de film op 21 september in de bioscoop.

 

Inhoud

Over Happy Single

Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen – doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen.

Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen?

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Land: Nederland
Gesproken taal: Nederlands
Cast o.a.: Juvat Westendorp, Jamie Grant
Regisseur: Anna van Keimpema
Speelduur: 93 minuten
Genre: Romantische komedie
Kijkwijzer: drugs/alcohol, grof taalgebruik, geweld
Leeftijd: 12 jaar

Vanaf 21 september 2023 in de bioscoop te zien

Happy Single  is geregisseerd door Anna van Keimpema en het script is van Gerben Hetebrij. Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscoop. Happy Single is een productie van Tom de Mol Productions in samenwerking met Interstellar Pictures. De film kwam tot stand met steun van de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds.

Happy single filmposter

Maak kans op vrijkaarten voor de film Happy Single

Wil je de film zelf zien? Doe dan mee en maak kans op vrijkaarten! Ik mag 2 ×2 vrijkaarten verloten onder mijn lezers. Ideaal als je samen met een vriend of vriendin wilt genieten van een avondje bioscoop.

Kans maken? Laat hieronder weten waarom jij deze film graag wil zien.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+kans

 

De winactie eindigt op zondag 24 september 2023 om 00:00 uur. Op maandag 25 september 2023 maak ik de winnaar bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij. (Mocht het iets langer duren: mijn dochter is rond deze periode uitgerekend, dus het kan zijn dat de uitslag dan wat langer op zich laat wachten 😉)

Alleen voor deelnemers uit Nederland!

 

Dokteronline.com

4 REACTIES

  1. Klinkt als een leuke film. Ik zag al een aankondiging er van toen ik vorige week in de bioscoop was, en toen leek het mij al echt een film om samen met mijn zus naar toe te gaan. Dus zou heel leuk zijn om kaartjes te winnen en samen met haar te kunnen gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in