boek je vakantie bij de ANWB

Voor de ‘Bold Minimalism’ herfst/winter-collectie 2023 put O My Bag uit populaire en tijdloze designs uit de eigen archieven. Door deze nieuw leven in te blazen, is de meest veelzijdige O My Bag-collectie ooit ontstaan, bestaande uit onder meer vier nieuwe tassen, meerdere portemonnees en een juweel van appelleder.

 

Inhoud

Tijdloze heruitgaven

De even chique als nonchalante sterren aan het firmament zijn Nora (€219) en Leo (€199). Nora is het kleine zusje van O My Bags beroemde kantoortas Janet en heeft de meest ideale maat voor alle soorten benodigdheden, of je nu gaat shoppen of stappen. Leo, net als Nora verkrijgbaar in zacht grain leer in de kleuren zwart en wild eiken, is het nieuwe unisex pareltje in de collectie. Dit herontwerp van de beroemde Laura Bag is dusdanig comfortabel dat de kans groot is dat je partner er mee aan de haal gaat.

Voor eenieder die het goede oude portemonnee design heeft gemist zijn er de Blake Wallet (€ 79) en Pau’s Pouch (€ 89). Met het silhouet van een halve maan biedt Blake plek aan alle soorten kaarten, contant geld en bonnetjes. Pau’s Pouch is een verhoogde versie van de klassieke O My Bag-portemonnee en een wonder van weeftechniek. Beide designs zijn verkrijgbaar in klassiek zwart of cognackleurig leder.

O My Bag presenteert wintercollectie ‘Bold Minimalism’ tas

One-of-a-kind

Kenzie (€349) en Hayden (€359) zijn one-of-a-kind ontwerpen die voortkomen uit pure verbeeldingskracht. De innovatieve Kenzie is adembenemend. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig en beschermd zijn en de prachtige gladde achterkant is vriendelijk voor elke outfit. Hayden een geavanceerde unisex laptoptas met glad ontwerp, strakke hoeken en een ruim interieur.

 

Fluwelen appel

Inmiddels maakt O My Bag al twee jaar gebruik van appelleder voor de veganistische collectie en de resultaten stellen nimmer teleur. Dat bewijzen ook de beroemde Bobbi Bucket Bag (€169) en Alex Fold Over-Wallet (€49), die nu volledig vegan zijn geworden! Ook volledig veganistisch en duurzaam zijn de bordeauxode reisetuis Ted Travel Case Small (€40) en Big (€45), in samenwerking met Better Cotton™️ gemaakt van sexy, zacht corduroy.

De ‘Bold Minimalism’ herfst/wintercollectie 2023 is vanaf augustus verkrijgbaar via de website, Amsterdam brandstores of diverse verkooppunten van O My Bag.

 

O My Bag presenteert wintercollectie ‘Bold Minimalism’ tassen

Over O My Bag

Toen eigenaresse Paulien Wesselink 10 jaar geleden O My Bag startte was haar missie even simpel als ambitieus; changing the world, one bag at a time. Inmiddels is O My Bag een internationaal fair fashion-merk met B Corp cerrificaat en heeft het meer dan 30 medewerkers en ruim 400 verkooppunten – verspreid over 28 landen. O My Bag heeft de ambitie om uit te groeien tot ’s werelds meest toonaangevende fair fashion-merk. Door de eigen footprint te reduceren, de supply chain te optimaliseren en focus te houden op women empowerment, wil O My Bag in 2030 meer dan 100.000 levens positief beïnvloed hebben

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in