boek je vakantie bij de ANWB

Doe nu mee en maak kans op een DVD van Soof 3. Een heerlijke Nederlandse komedie die je gezien moet hebben.

 

Inhoud

Soof trilogie

De eerste film van Soof werd al in 2013 uitgebracht. Het verhaal draait om Soof, een vrouw die de 40 nadert en eigenlijk haar leven mooi op orde heeft. Ze heeft een gezin met 3 leuke kinderen, een lieve man, thuis loopt alles op rolletjes en ze heeft haar eigen cateringbedrijf. En dan slaat de twijfel toe, want is dit alles wat het leven haar te bieden heeft? Haar bedrijf loopt niet lekker, de kinderen slokken al haar tijd op en haar man is toch niet de perfecte steun voor het gezin. Als ze dan een aantrekkelijke man tegen het lijf loopt begint alles in haar leven te wankelen, inclusief haar huwelijk…

Soof 2 was het logische vervolg op de eerste film en kwam uit in 2016. Het huwelijk loopt op de klippen en in eerste instantie stort de wereld van Soof in. Uiteindelijk herpakt ze zich weer en doet er alles aan om haar leven weer op de rit te krijgen inclusief haar bedrijf dat inmiddels bestaat uit een echt restaurant. Maar helaas is ook dat van korte duur, want al gauw keert de chaos in het leven van Soof terug.

 

Soof 3 het verhaal

Het langverwachte derde deel in de Soof-filmtrilogie trok vorig najaar een half miljoen bezoekers naar de bioscoop. Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

 

Cast Lies Visschedijk, Fedja van Huet, Dan Karaty, Roos Dickmann, Anneke Blok, Elise Schaap, Dick van der Toorn

Regie Anne de Clercq

Genre Komedie

08-12-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

22-12-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 23-12-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray

 

Soof 3 Dvd winactie

Ben jij benieuwd naar het vervolg en hoe het nu verder gaat met het leven van Soof? Dan heb ik goed nieuws: ik mag namelijk maar liefst 3 dvd’s van de film Soof 3 verloten.

Kans maken? Laat hieronder weten dat je meedoet.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook(dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op woensdag 25 januari om 00:00 uur. Op donderdag 26 februari 2023 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

Alleen voor deelnemers uit Nederland!

 

 

Dokteronline.com

31 REACTIES

  1. Zo leuk, ontspannend en grappig. Ik wil deze graag kijken onder mijn dekentje op de bank samen met een kop thee en chocola. Genieten!

  2. Ik had al een reactie gegeven maar zie hem niet terug? Soof vind ik heel erg leuk en ontspannend, veel humor ook. Ik wil dit derde deel van deze filmreeks graag kijken onder mijn dekentje op de bank met een kop thee en chocola. Genieten!

  3. Jaaaa leuke film voor onze maandeljjkse meiden filmavond. Avondje zonder mannen en kinderen met wijn chips en chocola.Daar past Soof wel bij

  4. Ik ben een groot fan van Soof en loot graag mee! Ik volg je via Facebook (Mooie rooie, wilde het bericht delen maar kan het niet vinden???) en Instagram (Truusje26).

  5. Ik doe graag mee! Heb deel 1 en 2 gezien in de bioscoop, maar was niet in de gelegenheid om deze film in de bios te gaan bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in