boek je vakantie bij de ANWB

Droom jij ervan om er op elk moment er even lekker tussenuit te kunnen? Misschien is een stacaravan kopen dan iets voor jou. Met je eigen stacaravan heb je altijd een fijne uitvalsbasis om even weg te kunnen van het gezeur. Of juist om je laptop mee te nemen en in alle rust remote te werken. Een eigen stacaravan heb je al vanaf zo’n tienduizend euro, klinkt veel, maar hij is dan ook écht van jou. Je hoeft dus nooit meer te betalen om daar op de camping te staan. Bovendien: vergelijk de kosten van een stacaravan eens met die van een huis. Ben jij van plan je eigen stacaravan te kopen? Dit zijn de dingen waar je op moet letten!

Inhoud

Waar koop jij je stacaravan?

Stel jezelf als eerste de vraag: wil ik mijn stacaravan dichtbij hebben, of juist een stukje verder weg. Een stacaravan die wat verder weg staat geeft je wel echt het gevoel dat je er even uit bent, terwijl een stacaravan in de buurt ten alle tijden een uitvalsbasis wil zijn. Vraag jezelf dus af waar je je stacaravan voor wilt gebruiken. Echt voor een vakantie, of wil je er altijd naartoe kunnen als je rust aan je kop wilt? Het spreekt natuurlijk voor zich dat je een stacaravan uitzoekt in de buurt van een mooie omgeving waar jij je prettig voelt.

Wat voor stacaravan heb jij nodig?

Vraag jezelf in eerste instantie af wie jij allemaal wilt meenemen naar jouw stacaravan. Als je van plan bent om er alleen of alleen met je partner naartoe te gaan heeft het natuurlijk weinig zin om een stacaravan voor acht personen te kopen, dat is dan zonde van je geld. Vraag jezelf verder af welke faciliteiten jij verlangt in je stacaravan en of je akkoord gaat met een gebruikte of dat je liever een compleet nieuwe koopt.

Meubileren

Stacaravans zijn vaak al deels gemeubileerd. Keukenblokjes, tafels, stoelen en bedden staan er meestal al in. In sommige gevallen zijn er zelfs al pannen, glazen, bestek en serviesgoed, maar vaak moet je dat zelf nog aanschaffen.

Houdt er bij de aanschaf van een stacaravan dus rekening mee dat je niet alleen de caravan zelf moet betalen, maar dat je ook aanvullende kosten kunt verwachten van spullen die je meeneemt naar jouw uitvalsbasis.

Leef je uit met schilderijtjes, posters en leuke decoratieve items (eventueel van de kringloop). Zo kun jij van jouw stacaravan echt een eigen plekje maken. Als jouw stacaravan in de buurt staat en je dus regelmatig mogelijkheid hebt om er even langs te gaan, kun je er zelfs voor kiezen om op het stukje grond dat bij jouw stacaravan hoort een klein tuintje aan te leggen.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in