boek je vakantie bij de ANWB

Heb je net een nieuw huisje gekocht of ga je in een nieuw appartement wonen? Dan ben je vast op zoek naar leuke decoratie en accessoires om je nieuwe plekje gezelliger te maken. In dit artikel willen we je een paar tips geven voor het decoreren van je nieuwe plekje.

 

Inhoud

Authentieke Nederlandse beeldjes

Onze eerste tip is misschien niet wat je meteen zou verwachten, maar toch vinden wij het belangrijk deze als eerste te noemen. Authentieke Nederlandse beeldjes zijn erg leuk om in je huis neer te zetten. Leuke beeldjes in Delfts blauw passen in elke kamer leuk, bijvoorbeeld een beeldje in je huiskamer of in de slaapkamer op je nachtkastje. In de Dutch Giftstore kun je de leukste Delfts blauwe beeldjes vinden. De collectie Royal Delft is een luxe vorm van de Nederlandse beeldjes met de prachtige Delfts blauwe print.

 

Het leukste servies

Nu we het toch hebben over de Royal Delft collectie, willen we gelijk overstappen naar onze tweede tip. Onze tweede tip is namelijk om leuk servies te kopen. Leuk en bij elkaar passen servies maakt eten elke keer weer leuk. Omdat je toch elke dag thuis moet eten, kun je net zo goed erg leuk servies kopen. Ga bijvoorbeeld voor uniek servies en kies geheel zwart servies. Dat is meteen ook erg elegant. Of ga voor het klassieke witte servies. Wil je in de Delfts blauw sfeer blijven hangen? Kies dan leuk Delfts blauw servies.

 

Fijne kussens en dekens

Je huis is ook de plek waar je na het werk komt om te relaxen. Onze derde tip is dan ook om fijne kussens en dekentjes te kopen voor in je nieuw huis of appartement. Koop fijne en zachte kussen en dekentjes waar je lekker in kan kruipen na een lange dag werken of als het wat kouder is tijdens de wintermaanden. Dat maakt je huisje meteen knusser.

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. Wat een leuke tips om naar beeldjes en servies te kijken. Meestal wordt er alleen gedacht aan kussens, plaids en kaarsen om je huis gezellig te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in