boek je vakantie bij de ANWB

Het komt vaker voor dat iemand jou ergens bij geholpen heeft. Hierbij kan dit bijvoorbeeld zijn voor het halen van je boodschappen, iets repareren in je woning of het installeren van iets op je laptop of computer. Wanneer iemand iets voor je heeft gedaan is het natuurlijk wel zo leuk en lief om wat terug te doen. Veel mensen geven dan een cadeau als bedankje. Alleen wat kun je dan geven? Hieronder lees je verschillende tips die je kunnen helpen om tot het perfecte cadeau als bedankje te kunnen komen!

Inhoud

Cadeau bedankje tip 1: Een cadeaubon

Het geven van een cadeaubon kan een goede manier zijn om je waardering te tonen. Hierbij hoef je ook niet lang na te denken, want een cadeaubon doet het altijd goed. De persoon aan wie je het bedankje wilt geven kan dan zelf uitzoeken wat hij met de cadeaubon haalt. Zo kun je denken aan een fashioncheque bestellen, maar zijn er daarnaast nog veel meer mogelijkheden. 

Cadeau bedankje tip 2: Chocolade

In de meeste gevallen doet chocolade het ook erg goed. De meeste mensen lusten wel chocolade. Zo heb je verschillende merken, waarbij er als het waren bedankt op de verpakking staat. Dit maakt het geven van het bedankje extra leuk, maar daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon normale chocolade geven of in de vorm van bonbons. Het is maar net wat je zelf leuk vindt om te geven. Wel is het handig om na te gaan of de persoon, aan wie je het bedankje wilt geven, chocolade lekker vindt en welke smaak je dan het beste kunt geven. 

Cadeau bedankje tip 3: Bloemen

Om je waardering op een goede manier te kunnen uiten, worden ook vaak bloemen gebruikt. Bloemen zien er erg vrolijk uit en hebben vaak ook een erg lekkere geur. Dit kan dus zeker leuk zijn om als bedankje te kunnen geven aan iemand. Zo kun je de bloemen ook helemaal naar eigen wens samenstellen. Ga je voor een bosje tulpen of een samengestelde bos bloemen met veel verschillende soorten?

Cadeau bedankje tip 4: Online bestellen

Wanneer je een bedankje extra persoonlijk wilt maken, kun je het beste online op zoek gaan. Online zijn er namelijk erg veel mogelijkheden die er echt voor kunnen zorgen dat je een leuk en uniek bedankje kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde sokken of glazen. Je kunt het zo gek niet bedenken en je hebt het wel online. Kijk dus naar de persoon, aan wie je het bedankje wilt geven, en zorg ervoor dat het cadeau helemaal aansluit. Dit kan bijvoorbeeld zijn met gepersonaliseerde wijnglazen, wanneer de persoon een echte wijnliefhebber is of bierglazen voor een bierdrinker. 

Cadeau bedankje tip 5: Kaart

Een bedankje hoeft natuurlijk niet altijd geld te kosten. Zo kun je ook de keuze maken om een kaart te geven als bedankje. Hierop zet je je waardering en zorg je ervoor dat die persoon even op een voetstuk geplaatst wordt. Vaak doet dit al erg veel voor een persoon en is dit net zo leuk als een cadeau wat geld kost.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in