boek je vakantie bij de ANWB

De zomer is het perfecte seizoen om te genieten van het heerlijke leven in de tuin. Het is de tijd om te ontspannen, te genieten van de zon en om gezellige avonden door te brengen met vrienden. We geven je tips om een onvergetelijke zomerse avond te organiseren. Lees snel verder en ontdek hoe!

 

Inhoud

1.  Creëer een gezellige zithoek in je tuin

Als aller eerst kies je natuurlijk een geschikte plek uit in je tuin waar je met je vrienden gaat zitten, je kunt voor een intieme sfeer kiezen met een klein tuinsetje of een mooie grote ronde tafel waar je voldoende zitplaatsen hebt voor meerdere mensen. Denk je nou, hé mijn tuinset is aan vervanging toe en je wilt er niet al te veel geld voor uit geven? Ga dan opzoek naar een goedkope tuintafel bij Kees Smit Tuinmeubelen. Waar je ook rekening mee moet houden is een goed kussen, dit verhoogt het zitcomfort van je tuinmeubelen

 

2. Zorg voor sfeervolle verlichting

Verlichting speelt een grote rol in het creëren van een gezellige sfeer. Kies voor sfeervolle prikkabels, lantaarns of kaarsen om je tuin te verlichten. Zorg voor voldoende licht op de tafel, zodat je goed kunt zien wat je eet en drinkt, maar overdrijf niet. Subtiele verlichting zorgt voor een intieme sfeer, zodat het nog gezelliger wordt!

 

3. Kleed de tafel mooi aan

Om de perfecte zomerse avond te creëren , maakt een mooie gedekte tafel het plaatje compleet. Kies voor een mooi tafelkleed, servetten en servies dat past bij de stijl van je tuin. Voeg wat bloemen of planten toe als decoratie en je bent klaar voor een heerlijke avond. Ook is het leuk om een bepaald thema aan je zomerse avond toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan Indian Summer of een Bohemian stijl.

ips voor een heerlijke zomerse avond in de tuin met vrienden hapjes

4. Bereid heerlijke hapjes en drankjes voor

Gezelligheid staat voorop, maar lekker eten en drinken mag niet ontbreken op een heerlijke avond als dit! Er zijn talloze opties om te zorgen voor eten en drinken. Kies wat jij leuk vind, denk bijvoorbeeld aan verschillende tapas hapjes met een bijpassend drankje zoals sangria. Heb je een pizzarette? Kies er dan voor om gezamenlijk pizza’s te maken. Maar wat ook mogelijk is, is om de barbecue aan te steken, daar maak je vaak iedereen blij mee!

5. Tijd om heerlijk te genieten

Met deze tips ben je helemaal klaar voor een heerlijke zomeravond in je tuin. Maak het jezelf gemakkelijk, schenk een verfrissend drankje in en geniet samen met je vrienden van het heerlijke leven in de tuin. Proost op een onvergetelijke zomer!

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in