boek je vakantie bij de ANWB

Mensen in het Nederland van nu trouwen veel later dan in vroegere tijden. Dat heeft tot gevolg dat mensen hun meest actieve periode in de liefde niet gebruiken om de perfecte levenspartner te vinden. Vaak nadert de leeftijd van 40 jaar al en de perfecte vrouw is dan nog steeds niet voorbijgekomen. Een zoektocht op deze leeftijd is niet zo makkelijk, maar zeker niet onmogelijk. Hier zijn een aantal tips over hoe je de perfecte partner voor het leven kan vinden, ook als je al wat ouder bent.

Inhoud

Zorg dat je zelfverzekerd wordt

Het is goed om zelfverzekerd te zijn als je besluit om op een vrouw af te stappen. Misschien woont er wel een andere vrijgezelle vrouw bij jou in de buurt en wil je haar op een date vragen. Dat kun je alleen doen als je zeker bent van je zaak. Hoe leuk je de vrouw ook vindt, er is altijd een kans dat je een blauwtje loopt en dat risico moet je durven nemen. Dat betekent dus tegelijkertijd ook dat je je angsten moet overwinnen om op mensen af te stappen. Sommige mensen vinden dat zo eng, dat dat de reden is dat ze nog geen partner gevonden hebben. Ga met jezelf aan de slag en zorg dat je zelfverzekerd wordt om op die ene leuke vrouw af te stappen en uit te vragen voor een date. 

 

Zorg voor een net uiterlijk

Je hoeft er niet uit te zien als George Clooney die nog steeds woest aantrekkelijk is op zijn leeftijd (60+), maar er een beetje netjes uitzien is wel essentieel. Heb je last van een buikje? Duik dan eens de sportschool in of ga op een andere manier sporten. Natuurlijk hoef je niet zo gespierd te zijn als Rico Verhoeven, maar een beetje spieren vinden de meeste vrouwen wel leuk. Leuk extraatje: misschien kom je de ware wel tegen op de sportschool! 

Geef je kledingkast een update

Begin je aan een zoektocht naar een levenspartner, dan kan het helpen om je kledingkast een update te geven. Niet alle kleding is geschikt voor mannen van rond de 30 à 40. Geef wat dingen weg aan organisaties zoals het Leger des Heils en ga eens lekker shoppen. Zoek op internet, een winkel zoals Schulte Herenmode bijvoorbeeld, naar leuke en nette nieuwe kleding. Denk aan overhemden, maar ook grote maten polo heren zijn geschikt voor jou. Niet voor niets luidt het spreekwoord: kleding maakt de man! 

Gebruik de wetenschap handig

Je wilt niet weten hoeveel onderzoek er is gedaan naar het vinden van een perfecte levenspartner. Wetenschappers en psychologen hebben ontdekt dat vrouwen over het algemeen een man met een stoppelbaardje aantrekkelijker vinden dan een man met een glad gezicht. Daarnaast is ontdekt dat de kleur rood goed is om te dragen en een beetje lekkere deodorant wil ook helpen in de zoektocht naar de juiste partner. Luister naar stoere muziek en ga af en toe vrijwilligerswerk doen. Al deze dingen kunnen je een handje helpen bij het vinden van de juiste partner. 

Blijf dicht bij jezelf

Als je niet jezelf bent, dan val je vroeg of laat door de mand. Blijf dus vooral altijd jezelf, ook als je iemand ontmoet hebt die je leuk vindt. Natuurlijk wil je wel de beste versie blijven van jezelf, maar er zijn vast wel wat negatieve dingen van jezelf die je niet kunt verbergen. Probeer dat dan ook niet. Vrouwen vinden je over het algemeen aantrekkelijk als je gewoon aardig en vriendelijk bent. Daarnaast krijg je bonuspunten als je een vrouw kan laten lachen. 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in