boek je vakantie bij de ANWB

Sinds de covidcrisis sturen we elkaar weer meer kaartjes. Voor verjaardagen, voor Valentijn, voor Pasen of gewoon zomaar. Word jij ook zo blij wanneer je ontdekt dat er een kaartje voor jou in de bus zit? Stuur er dan zelf ook proactief naar je vrienden en familie. Je zal er gegarandeerd ook een heleboel terugkrijgen. 

Inhoud

Digitaal

Hoe leuk en origineel is het om zelf je kaartjes te ontwerpen!  Zeker op druilerige regendagen of tijdens donkere winteravonden is het dé ideale binnenactiviteit. Een heleboel websites bieden handige tools aan. Via canva kan je bijvoorbeeld gemakkelijk gratis formats gebruiken en aanpassen volgens jouw wensen.

Maar ook kaartje2go is heel toegankelijk en biedt je meteen ook de mogelijkheid om je kaartjes in grote aantallen te drukken. Laat jij je ontwerp liever onmiddellijk toekomen in de brievenbus van de jarige? Dan kan je gemakkelijk via je smartphone een foto uploaden bij bpost en er zo een kaartje van maken en versturen. Drie dagen later ligt het al in de bus!  

Old school

Ben jij eerder een old school-type of heb je kleine kinderen? Dan is het nog leuker om manueel kaartjes ineen te knutselen. Haal genoeg materiaal in huis: gekleurd papier, wat glitterstiften, pluimpjes of stempels en je knutselt in een mum van tijd de meest flashy wenskaarten ineen.  

Communie

Doet jouw kindje binnenkort zijn of haar communie? Dan begin je best op tijd aan de communiekaarten! Het leukst is natuurlijk om met foto’s aan de slag te gaan. Zo heb je meteen ook een leuke herinnering voor later. Als je het professioneel wil aanpakken, kan je beroep doen op een fotograaf. Maar ook met je eigen smartphone kan je eigenlijk al prachtige foto’s nemen. En de kinderen zelf zullen zo misschien nog meer op hun gemak zijn en dus spontaner poseren. 

Thema

Het is ook heel leuk om kaartjes in een bepaald thema te ontwerpen. Dat is bijvoorbeeld een ideaal format voor uitnodigingen. Zeker voor verjaardagsfeestjes! Als je dan een kaartje in het thema van ridders, prinsessen, draken of Like Me maakt, is de toon onmiddellijk gezet. En wie weet komen er aantal vriendjes van jouw kindje wel in verkleedkledij naar het verjaardagsfeestje. Spannend! 

Kalligrafie 

Ben jij echt heel creatief en handig aangelegd? Dan kan je ook stijlvolle kaarten maken met kalligrafie teksten. Mooie citaten of troostende woorden maken nog meer indruk in een stijlvol handschrift. 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in