boek je vakantie bij de ANWB

Sinds begin januari heb ik een nieuwe website, speciaal voor alle moeders (to be) met kinderen van 0 – 12 jaar. Maak kennis met Tipsvoormama.nl mijn nieuwe website inclusief winactie.

 

Inhoud

Hoe is het allemaal begonnen?

Soms vragen mensen mij hoe ik eigenlijk op het idee ben gekomen om te bloggen. Schrijven doe ik eigenlijk vanaf jongsaf aan al. Laatst vond ik nog een schrift met verhalen over dieren. Deze verhalen heb ik geschreven toen ik een jaar of 8 was. Later werden deze verhalen brieven aan penvrienden van over de hele wereld. En als ik een brief schreef, dan waren dat geen 2 – 3 pagina’s, maar halve boekwerken met 18 – 20 pagina’s.

Jarenlang heb ik niets gedaan met mijn schrijfsels, de contacten met penvrienden verwaterden en ik was druk bezig met mijn kinderen. Toen mijn dochter 10 was begon het weer te kriebelen en belandde ik via via op een website waar je je schrijfsels kwijt kon. Dat sprak me wel aan en voor ik het goed en wel wist had ik een account aangemaakt en mijn eerste blog geschreven. En het sloeg aan: mensen lazen mijn schrijfsels, reageerden erop enz. Al gauw begon ik er ook iets mee te verdienen. Mijn plezier in schrijven was terug en hoe.

Niet lang daarna ontdekte ik dat je geld kon verdienen door teksten te schrijven voor webshops. Ik schreef me in op twee websites en al gauw kon ik allerlei opdrachten doen voor de meest uiteenlopende bedrijven. Inmiddels heb ik geschreven voor klanten als Zalando, KLM, Bouwbestel en nog veel meer. Nieuwsgierig als ik ben beperk ik mij in het schrijven niet alleen tot leuke opdrachten, maar ook ingewikkelde opdrachten ga ik niet uit de weg. Een gedetailleerde werkomschrijving maken voor het bevestigen van gipsplaten op het plafond? Een wetenschappelijk stuk schrijven? Ik draai er mijn hand niet voor om.

Op een gegeven moment wilde ik echter ook iets voor mezelf. Het platform waar alles begonnen was met schrijven, was niet meer zo interessant en dus keek ik naar de mogelijkheid om iets voor mezelf te beginnen. En toen had ik ineens een DIY website. Helaas ging daar teveel tijd inzitten om eerst alles zelf te maken en vervolgens te beschrijven. Daarnaast voelde ik mij in het schrijven beperkt. Van het één kwam het ander en ontstond deze website.

 

 

Tipsvoormama.nl mijn nieuwe website inclusief winactie

Jaren zijn voorbij gegaan en ik bleef schrijven voor klanten en natuurlijk deze website. Toch begon het vorig jaar weer te kriebelen om nog meer te doen. Tipsvoorjou is een lifestyle magazine gericht op een breed publiek, terwijl ik ook heel graag iets wilde doen voor moeders. Lang hoefde ik er niet over na te denken en toen werd tipsvoormama.nl als idee geboren. Zoals zo vaak met ideeën duurt het uitwerken wat langer en bij mij kwam er ook nog eens een brand in ons huurhuis tussen, waardoor de lancering en alles langer op zich liet wachten. In januari was het dan echter eindelijk zo ver en kon mijn nieuwe website live gaan. Inmiddels is de website een aantal weken online en vinden steeds meer lezers hun weg naar tipsvoormama.nl.

Op de website vindt je tal van tips speciaal voor alle moeders (to be) met kinderen van  0 – 12 jaar. Denk daarbij aan uitjes, beauty en fashion voor moeder en kind, alles rondom zwangerschap, maar ook reviews, DIY en opvoeding. Om de website meer bekendheid te geven heb ik momenteel ook een winactie lopen.

Volg tipsvoormama.nl op Facebook en reageer onder dit bericht. Als ik 100 volgers heb bereikt op de Facebookpagina wordt dit heerlijke Balea beautypakket van DM verloot.

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt op Instagram en Pinterest. Momenteel zit alles nog in de beginfase, maar er wordt hard gewerkt aan de website en social media.

 

Doe mee en maak kans op een heerlijk verwenpakket van DM drogist

 

 

Gastblogger worden?

Mocht je zelf bloggen en het leuk vinden om een gastblog voor mij te schrijven (natuurlijk met do follow link) dan mag je me altijd een mailtje sturen. Ben je geen blogger, maar vind je het leuk om een blog voor mij te schrijven? Stuur mij dan een mailtje: tipsvoorjou@tips-media.nl

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in