boek je vakantie bij de ANWB

*Wil je op je gemak gezondheidsproducten en verzorgingsproducten bestellen? Mijn tip: makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata. Lees snel verder over mijn ervaringen met Viata, de online apotheek voor Nederland en België.

 

Inhoud

Maak kennis met Viata, de online apotheek

Viata wil met zijn aanpak de patiënt weer centraal stellen door het bezoek aan het apotheek te vereenvoudigen. Niet meer in de rij staan en makkelijk en snel alles bestellen wat je nodig hebt. In het team van Viata werken 4 apotheekassistentes en 1 apotheker. Zij kunnen je voorzien van gedegen advies voordat je tot koop overgaat.

In de online apotheek vind je werkelijk alles op het gebied van gezondheid en welzijn. Naast echte apotheekproducten kun je hier ook verzorgingsproducten vinden, producten voor je huisdier en medische apparaten en zelftesten. Ideaal als je geen zin hebt om bijvoorbeeld naar een winkel te gaan voor een ovulatietest of een HIV test wilt doen.

 

Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata

Zoals gezegd zou ik vandaag mijn ervaringen met deze online apotheek met jullie delen. Sommigen van jullie weten het al: ik ben dol op het gebruik van etherische olie en gebruik dit met grote regelmaat hier in huis. Ideaal, want ik gebruik het liefst natuurlijke producten, zowel voor mijn gezondheid als die van mijn kinderen.

Voor het gebruik van etherische olie is een verstuiver eigenlijk onmisbaar. Nu is mijn verstuiver die ik jarenlang had door de brand in ons huis afgekeurd en afgevoerd. Ik had inmiddels wel eentje gekocht met USB aansluiting, nadat mijn dochter bronchitis kreeg, maar ik was nog steeds op zoek naar een verstuiver die aangesloten kon worden op het stopcontact. Bij Viata ben ik geslaagd voor de Phytosun verstuiver Pietra. Deze verstuiver kan aangesloten worden op het stopcontact, is voorzien van een aan- en uitknop en geeft licht. De kleur van het licht kun je zelf instellen of je laat de kleuren roteren. Het design van de verstuiver is strak en heeft een betonlook, waardoor de verstuiver ook nog eens een echte eyecatcher is in elke kamer.

 

Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata 1

 

Behalve de verstuiver heb ik ook de Phytosun complex slaap 30 ml etherische olie besteld. Een samengestelde etherische olie waarmee de nachtrust bevordert wordt. Deze is inmiddels al een aantal keren getest en mijn dochter heeft er heerlijk van geslapen.

 

Met de heersende griepgolf en verkoudheid die in het land rondwaart is het gebruik van een verkoudheidsbalsem geen overbodige luxe. Mijn keuze viel daarbij op de Kalip’tus balsem 60 ml. Deze balsem is gemaakt op basis van etherische olie en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De balsem is redelijk vloeibaar (even opletten bij het openen van het deksel) en ruikt redelijk sterk naar eucalyptus. Wij hebben de balsem inmiddels al een aantal keren gebruikt en hij doet zijn werk goed: binnen 1-2 dagen waren we van onze verkoudheid af en ging het ademen een stuk makkelijker.

 

Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata 2

 

Ten slotte heb ik ook nog het Natural Energy BMI Complex besteld. Dit is een natuurlijk voedingssupplement bestaande uit 120 capsules die op natuurlijke wijze helpen bij het afvallen. Daarnaast is het supplement ook te gebruiken in tijden van stress, detox, overgewicht, fitheid en alertheid. Nu wilde ik persoonlijk de supplementen gebruiken vanwege fitheid en alertheid, maar helaas: ik mag de supplementen zelf niet gebruiken vanwege de hoeveelheid cafeïne die hierin verwerkt is. Ik ga iemand anders blij maken met dit voedingssupplement.

 

Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata 3

 

Voordelen

  • Makkelijk en snel online bestellen
  • Naast apotheekproducten ook zelftests, medische apparatuur en nog veel meer online bestellen
  • Team bestaat uit opgeleide apotheker en apotheekassistenten die kunnen adviseren
  • Voor 19:00 uur besteld volgende dag in huis
  • Natuurlijke middelen verkrijgbaar
  • Er is ook een Belgische Viata voor nog meer gemak

 

 

Nadelen

Het echte contact met een apotheker is er niet, bovendien beschikt Viata niet over medische gegevens zoals dit bij een normale apotheek wel het geval is. Je moet dus zelf goed op de hoogte zijn van je medische geschiedenis en de medicatie die je slikt. Dit om contra indicaties te voorkomen. Dit geldt overigens niet alleen voor reguliere medicatie, maar ook natuurlijke producten. Je kunt niet zomaar natuurlijke producten gebruiken in combinatie met medicijnen. Sommige producten versterken elkaar, kunnen de werking opheffen enz.

 

 

Algemeen oordeel

Mijn ervaring met Viata de online apotheek was zeer goed. De bestelde producten bevallen goed en ik gebruik deze met enige regelmaat. Vooral de verstuiver wordt hier in huis veelvuldig gebruikt, evenals de balsem. Van ons krijgt Viata dan ook een dikke 9.

 

*dit is een samenwerking

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in