boek je vakantie bij de ANWB

Drukwerk online laten verzorgen? Ik heb visitekaartjes en stickers besteld bij studentendrukwerk. En vandaag lees je alles over mijn ervaring van het drukken van visitekaartjes en stickers inclusief winactie. Doe mee en maak kans op 25 gepersonaliseerde bierviltjes.

 

Inhoud

Studentendrukwerk voor al je drukwerk

Studentendrukwerk is opgericht in 2016 en verzorgt al het drukwerk dat jij als student nodig hebt. Denk daarbij aan scripties, verslagen en al het andere drukwerk. Natuurlijk hoef je niet per se student te zijn om bij studentendrukwerk te kunnen bestellen. Hun producten zijn namelijk gericht op iedereen. Wil je een leuke foto op canvas hebben of een stapel visitekaartjes? Geen probleem, zij kunnen het allemaal maken.

Achter het relatief jonge bedrijf staat een bedrijf dat al meer dan 20 ervaring heeft in de drukwerkbranche. Zij geloven dat het drukken van folders, stickers, bierviltjes en nog veel meer niet zo duur hoeft te zijn. Door gebruik te maken van de Kodak Nexpress kunnen zij hoogwaardige producten leveren tegen een scherpe prijs.

 

Visitekaartjes en stickers van studentendrukwerk inclusief winactie 2

 

Visitekaartjes en stickers van studentendrukwerk inclusief winactie

Ik was al een tijd op zoek naar betaalbare en vooral hoogwaardige visitekaartjes. Ik ben bezig om een eigen bedrijf te starten als tekstschrijver met tipsvoorjou als onderdeel en daarvoor had ik dus visitekaartjes nodig. Studentendrukwerk kwam op het juiste moment op mijn pad en ik heb meteen 50 visitekaartjes besteld.

De visitekaartjes kun je helemaal zelf ontwerpen of gebruik maken van bestaande voorbeelden. Ik heb de kaartjes ook nog laten controleren voordat ik ze liet drukken. Altijd handig als er iemand meekijkt die er verstand van heeft. Behalve visitekaartjes heb ik voor mijn andere website ook stickers laten ontwerpen. Gelukkig heb ik hier ook voor extra controle gekozen, want er was iets misgegaan bij mijn ontwerp. Bij de tweede poging is het wel gelukt en de stickers zijn net als de visitekaartjes binnen. Ik moet zeggen dat ik bijzonder blij ben met het ontwerp en de kwaliteit. De visitekaartjes zullen goed gebruikt worden en uitgedeeld waar nodig. Ook de stickers zijn helemaal naar mijn zin en komen goed van pas.

 

Visitekaartjes en stickers van studentendrukwerk inclusief winactie 1

 

Voordelen

 • Goedkoop drukwerk
 • Niet alleen voor studenten
 • Naast standaard drukwerk ook keuze uit bedrukken van allerlei accessoires zoals T-shirts, canvas enz.
 • Snelle levering
 • Extra zekerheid door controle (optioneel)
 • Ruime ervaring

 

Nadeel

De prijs kwaliteitsverhouding is bijzonder goed te noemen. Mocht er een nadeel zijn dan zijn het de extra kosten voor controle. Aan de andere kant: door de extra controle uit te laten voeren weet je zeker dat het eindproduct helemaal naar je zin zal zijn.

 

Algemeen oordeel

Ik ben zeer tevreden over de ontvangen visitekaartjes en stickers. Ook de communicatie met het bedrijf naar aanleiding van mijn stickers die in eerste instantie niet goed ontworpen waren verliep goed. Al met al geef ik het bedrijf een dikke 9.

 

Winactie gepersonaliseerde bierviltjes

Ben je nu zelf benieuwd naar de producten van studentendrukwerk? Ik mag 25 gepersonaliseerde bierviltjes verloten. Leuk voor een verjaardag, bruiloft of een jubileum.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg studentendrukwerk op Facebook
 • Volg tipsvoorjou op Facebook mocht je dat nog niet doen

 

Extra kans maken?

Wil je extra kans maken op deze leuke prijs? Volg dan onderstaande stappen:

 • Deel het bericht van de winactie op Facebook
 • Volg mij op Instagram
 • Volg mij op Pinterest
 • Abonneer je op mijn blog
 • Zorg dat je actief reageert op mijn facebook pagina buiten deze winactie om

De winactie loopt tot en met zondag 31 maart om 23:59uur. In de loop van de week van 1 april 2019 zal ik de winnaar op facebook bekend maken.

 

 

 

Dokteronline.com

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in