boek je vakantie bij de ANWB

Wanneer je als bedrijf iedere dag post wil versturen, is het handig om dit te digitaliseren. Met een mailing verstuur je gemakkelijk honderden brieven tegelijk. Dit scheelt niet alleen veel tijd en geld, maar je ontvangt ook een handig overzicht waarin je inzicht krijgt in jouw zendingen. Lees in deze blog meer over de voordelen het online versturen van zakelijke post.

 

Inhoud

De digitale oplossing voor het versturen van mailings

Heb je als bedrijf een groot klantenbestand waar je brieven naar wilt versturen? Dan is het interessant om te kijken naar mogelijkheden om een mailing te versturen. Hierbij kun je gemakkelijk in grote partijen brieven, reclamepost of tijdschriften versturen, zonder dat je zelf de brieven hoeft te printen.

Je kunt een mailing in Word opmaken via Mail Merge. Vervolgens kun je de PDF-bestanden uploaden. Controleer altijd het adresvenster en genereer de mailing om deze te versturen.

 

Voordelen van online versturen

Door je te registreren bij Postbode.nu kun je gemakkelijk gebruikmaken van de digitale post API. Deze totaaloplossing voor poststromen is ontzettend handig en biedt veel voordelen, zoals:

  • Je hebt toegang tot een overzichtelijke inbox, waar je de post in één oogopslag kunt zien.
  • Het handige filtersysteem zorgt ervoor dat je mails gemakkelijk kunt terugvinden. Filteren gaat op basis van eigenschappen.
  • Je kunt via deze applicatie zowel post versturen als ontvangen.
  • Doordat je veel post in één keer verstuurt, betaal je een lagere prijs per poststuk.
  • De digitale verzending scheelt veel werk omdat je de brieven niet zelf hoeft te printen, geen postzegels hoeft te plakken en de poststukken niet hoeft af te leveren bij een postkantoor.

 

Welke post kun je online laten versturen?

Het gaat hierbij om alle poststukken die je digitaal kunt aanleveren. Wanneer je een PDF bestand hebt, kunnen wij deze als fysieke post versturen. Denk hierbij aan de volgende soorten post:

  • Brieven – post waarvan de inhoud persoonlijk is, bijvoorbeeld facturen, verzekeringspolissen, herinneringen en contracten.
  • Reclamepost – denk hierbij aan flyers, kortingscodes of andere reclameboodschappen.
  • Nieuwsbrieven – post waarin je updates geeft aan je klanten, nieuwe aanbiedingen of evenementen deelt en dergelijke.

 

Met mailings bereik je de juiste doelgroep

Het is met mailings belangrijk om de juiste mensen aan te spreken. Iedereen ontvangt elke dag waarschijnlijk meerdere mails, waardoor veel niet bekeken wordt. Om de aandacht echt te trekken is het daarom leuk om iets via de post te sturen. Het is dan ook een bewezen effectief middel om de aandacht te trekken van de consument.

Tegenwoordig wordt veel marketing online gedaan, maar soms is offline nog steeds het beste medium. Het is een interessant middel om vertrouwen te bevorderen en je naamsbekendheid te laten groeien. Daarnaast laat je zien dat je de tijd neemt om een brief te sturen. Je doet de moeite om op te vallen, wat vaak de nieuwsgierigheid doet aanwakkeren. Door dit proces te digitaliseren, zal het je niet eens veel tijd kosten.

 

Ervaar de voordelen zelf!

Wanneer je als bedrijf wilt opvallen bij jouw doelgroep, of als je documenten hebt die fysiek verstuurd moeten worden, is het digitaal versturen van mailings ontzettend handig! Je kunt de voordelen zelf ervaren door gebruik te maken van een digitaal postplatform. Het vakteam van postbode.nu helpt graag met het versturen van verschillende poststukken van zakelijk Nederland! Probeer het nu zelf en ervaar de voordelen.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in