boek je vakantie bij de ANWB

Doe nu mee en win 3 x 2 vrijkaarten voor Aalsmeer Flower Festival. Hou je van bloemen en heb je op 16 of 17 juni 2018 niets te doen? Kom dan naar het Aalsmeer Flower Festival en geniet van bloemen en planten en hun toepassing in food, kunst, cultuur en design. Met deze winactie maak je kans op 3 x 2 vrijkaarten voor Aalsmeer Flower Festival.

 

Inhoud

Aalsmeer Flower Festival

Op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni 2018 wordt in Aalsmeer het Aalsmeer Flower Festival gehouden. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers genieten van bloemen en planten en hun toepassingen. Het festival is verspreid over twee locaties met activiteiten voor jong en oud. Denk daarbij aan workshops, tentoonstellingen, demonstraties, live muziek en lekker eten en drinken. Omdat 2018 het eerste lustrum markeert wordt alles in een extra feestelijk jasje gestoken.

In de oude bloemenveiling Bloemenlust wordt het feestthema door arrangeurs uitgebeeld met bloemenarrangementen. Op deze locatie vinden ook de Hana Ike Battles plaats. Een speciale wedstrijd voor bloemstylisten volgens Japanse stijl. Er worden ook twee Japanse toparrangeurs naar Nederland gehaald die de strijd aan zullen gaan met Nederlandse arrangeurs. Wil je na het zien van deze geweldige arrangementen zelf aan de slag? Er worden op deze locatie ook diverse workshops verzorgd, zowel voor volwassenen als kinderen. Daarnaast kun je hier een rondleiding volgen en presentaties bijwonen.

 

Aalsmeer flower festival 2

De andere locatie van het Aalsmeer Flower Festival is tuinbouwmuseum de Historische Tuin. Hier vindt tijdens het festival onder andere een tentoonstelling plaats waar je de nieuwte rozensoorten kunt bewonderen. Er is ook een veilingzaal waar publieksveilingen gehouden zullen worden. Verder zijn er bijzondere exposities en optredens. Benieuwd naar oude, geurende bloemsoorten? Deze zijn te vinden in de kassen van het museum.

 

Aalsmeer flower festival 1

 

Informatie algemeen

Wanneer: zaterdag 16 juni en zondag 17 juni 2018
Waar: Bloemenlust The Beach, Oosteinderweg 247, Aalsmeer
Historische Tuin, Praamplein, Aalsmeer
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Toegang: € 7,50 (geldig voor beide dagen incl. gratis gebruik van pendelbus tussen de locaties en watertaxi’s)
Gratis (kinderen t/m 14 jaar)

 

Aalsmeer flower festival 4

Win 3 x 2 vrijkaarten voor Aalsmeer Flower Festival

Wil je zelf een kijkje nemen op het Aalsmeer Flower Festival? Lees dan vooral snel verder en ontdek hoe je kans kunt maken op 1 van de 3 setjes van 2 vrijkaarten. Ik ga dus 3 winnaars trekken. Lees voordat je meedoet nog even de voorwaarden van mijn winacties door.

– Reageer onder de blog en geef aan met wie je naar het festival wil en waarom

 

Optioneel

Wil je nog meer kans maken, lees dan vooral snel verder  en maak extra veel kans op 2 vrijkaarten

 • Like mijn Facebookpagina als je dat nog niet hebt gedaan (daar wordt ook de winnaar bekend gemaakt)
 • Deel het bericht op Facebook/tag iemand onder het bericht op FB (+1 kans)
 • Volg mij op Instagram (+1 kans)
 • Volg mij op Pinterest (+1 kans)
 • Abonneer je op mijn blog (+1 kans)
 • Volg mij op Twitter (+ 1 kans)

 

Geef wel even aan of je extra stappen hebt ondernomen en met welke naam je tipsvoorjou volgt, anders kan ik je extra kansen niet goed bijhouden.

De winactie duurt van zondag 6 mei t/m zondag 20 mei 2018 om 00:00 uur. Op dinsdag 21 mei 2018 maak ik de drie winnaars op de Fb pagina bekend.

*Dit artikel is een samenwerking

Heel veel succes!

 

aalsmeer flower festival 3

Dokteronline.com

15 REACTIES

 1. Met Mn moeder wij bloemschikken vaak samen en een keer in de maand begeleiden wij mensen in een zorginstelling met bloemschikken

  • Er komen nog meer festivals aan, met hetzelfde concept dus wellicht zit daar iets bij waar je wel naar toe kunt gaan.

 2. Gezellig! Vroeger kwam ik altijd in Aalsmeer bij een vriendinnetje. Nu echt nooit meer helaas. Ik sla de winactie over, maar er wordt hier vast iemand heel blij van! 🙂

 3. Lijkt me een superleuk uitje en voor mij best dichtbij.
  Ik doe graag mee en volg je via alle bovengenoemde kanalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in