boek je vakantie bij de ANWB

Vandaag heb ik weer een leuke review voor jullie. Ontdek in de review Jouwbox Ralph Moorman gezonde producten die onmisbaar zijn voor een gezonde levensstijl. Na de inhoud van de box uitgebreid te hebben getest samen met mijn dochter kan ik je zeggen dat het een aanrader is. Lees meer over onze ervaringen met de Jouwbox van Ralph Moorman in mijn review.

 

Inhoud

Jouwbox van Ralph Moorman

De Jouwbox is een box die gevuld is met allerlei producten die je van binnen en van buiten laten stralen. In de box zitten de favoriete producten van Ralph Moorman van het Hormoonfactorprogramma. Er zijn tal van factoren die van invloed zijn op onze hormonen. Veel mensen denken dat dit vooral met voeding te maken heeft, maar er is meer.

Ook alles wat je op je huid gebruikt heeft directe invloed op je hormonen. Je huid is immers je grootste orgaan en dankzij de fijne porieën in de huid komt alles wat jij op je huid smeert in je bloed terecht. Niet gek dat je dus met zorg de producten voor op je huid moet kiezen. Dat geldt overigens ook voor je haar, je tanden en tandvlees. Schadelijke stoffen kunnen immers ook via je mond of je haar in je lichaam terecht komen en daar de balans verstoren.

Nu kun je natuurlijk met je telefoon in de hand naar de winkel rennen en alle gewenste producten op ingrediënten gaan checken, maar dat is tijdverspilling. In de Jouwbox vind je een leuke selectie van producten die geselecteerd zijn op de verantwoorde ingrediënten die jouw hormoonbalans optimaliseren. Dankzij zijn kennis van biochemie en de samenwerking met een aantal bedrijven is de inhoud van deze box samengesteld. De box kan makkelijk en snel online besteld worden en kost € 39,00. Er zitten maar liefst 12 producten in de box met een totale waarde van € 125,00.

In de box zit ook een flyer voor ‘KOOC’ maaltijden, die je met 20% korting kunt bestellen. Bestel je de eerste editie van de Jouwbox voor 15 mei voor jezelf of bijvoorbeeld je moeder, dan maak je ook nog eens kans op een KOOC pakket.

 

review jouwbox ralph moorman 14

 

Review Jouwbox Ralph Moorman

Na het lezen van bovenstaande en het bekijken van de foto’s ben je vast en zeker benieuwd naar de precieze inhoud van de box. Het gaat hier om 12 producten, allemaal verantwoord en natuurlijk:

 

review jouwbox ralph moorman 13

 

Toen ik de box opende (ik wist niets van de inhoud af) was ik bijzonder verrast. Dit waren allemaal producten waar we het nog over hadden gehad/waar ik naar op zoek was. Als je me al langer volgt dan weet je dat ik dol ben op natuurlijke producten en ook veel dingen zelf maak. Denk bijvoorbeeld aan golden milk en natuurlijke antibioticum middeltjes. Ook gebruik ik veelvuldig etherische olieën, zowel op het lichaam als de lucht en voor de schoonmaak.

Ik vind dit niet alleen voor mezelf, maar ook mijn gezin erg belangrijk. Vooral mijn dochter en ik hebben veel baat bij het gebruik van natuurlijke producten, omdat wij als vrouw gevoelig zijn voor schommelingen in onze hormoonbalans. Overigens geldt dit niet alleen voor het gebruik van schoonheids- en schoonmaakproducten, ook wat het eten betreft zijn we zeer selectief (zo ver onze portemonnee dat toelaat). Een disbalans in hormomen heeft direct invloed op onze gezondheid. Voor mij geldt dan ook dat ik kan rekenen op een (zware) migraine aanval.

Al jaren geleden heb ik mij verdiept in het gebruik van natuurlijke middelen voor de huid. Maar het is elke keer weer puzzelen en uitzoeken waar en welke producten nou eigenlijk geschikt zijn. Daarbij mogen producten bijvoorbeeld ook niet al te sterk ruiken (parfum), anders lig ik gegarandeerd plat met migraine. Dochterlief heeft mijn migraine helaas geërfd en ook zij let steeds vaker op de producten die ze op haar hoofd en huid gebruikt.

Afijn, toen de box kwam kon ik mijn geluk niet op. Ik was al van plan om zelf magnesiumspray te maken omdat ik hier erg veel baat bij heb, maar dat hoeft voorlopig niet meer. De spray is al door verschillende leden in het gezin getest en we zijn er allemaal dik tevreden over. Dat geldt ook voor de golden milk. De vriend van mijn dochter heeft hooikoorts en tijdens een zware aanval heb ik hem een kopje golden milk laten drinken. Direct namen de hooikoortsklachten af (ik heb er nog wel een scheut honing aan toegevoegd).

 

review jouwbox ralph moorman 2

review jouwbox ralph moorman 1 review jouwbox ralph moorman 6

 

Het masker bevalt mijn dochter erg goed, evenals de lippenbalsem, shampoo, witch hazel en deodorant. De haargel wordt door mijn man gebruikt die blij is dat hij geen troep meer in zijn haar hoeft te smeren. Toen ik vorige week een migraine aanval op voelde komen heb ik 2 spirulina tabletten genomen (om te kijken of het iets zou doen). Spirulina bevat veel B-vitamines en zorgt voor energie. Geloof het of niet: binnen 2 uur was de migraine gezakt en functioneerde ik weer normaal (wat een verlichting!).

 

 

review jouwbox ralph moorman 3

 

 

review jouwbox ralph moorman 8

 

 

De tandpasta heb ik inmiddels ook gebruikt, maar nog niet lang genoeg om hier echt een groot verschil in te kunnen zien. De mini weerstandsband wordt hier in huis om beurten gebruikt en bevalt goed. Ideaal om naast je gewone verzorging ook iets te doen aan je algemene conditie. De pure chocolade reep is mij te sterk (94%) maar mijn schoonvader is hier dol op.

 

review jouwbox ralph moorman 7

review jouwbox ralph moorman 9

 

 

 review jouwbox ralph moorman 4

Voordelen Jouwbox

 • Geen verzendkosten
 • Jouwbox kost € 39,00 en heeft een waarde van € 125,00
 • A- kwaliteit natuurlijke producten
 • Box is samengesteld door levensmiddeltechnoloog Ralph Moorman
 • Je krijgt 12 producten
 • Unieke box ervaring
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Snelle levering

 

 

Nadelen

Nu moet ik echt even heel goed nadenken of ik een nadeel kan bedenken. Het enige nadeel is dat er wellicht een product bij zit dat je niet gebruikt, maar dat is zo opgelost door iemand anders blij te maken met het product.

 

Algemeen oordeel

Wij vonden de Jouwbox fantastisch en zijn erg blij dat we deze mochten reviewen. De producten vallen uitstekend in de smaak en zullen ook in de toekomst gekocht worden. Van ons krijgt de Jouwbox een dikke 10.

*Dit is een samenwerking

 

review jouwbox ralph moorman 5

 

review jouwbox ralph moorman 11

review jouwbox ralph moorman 12

Dokteronline.com

23 REACTIES

  • Inderdaad, hele mooie producten, ik kende ook lang niet alle merken hoor. Maar zo een box is geweldig om kennis te maken met andere merken

  • Ja, echt heerlijke producten die fantastisch zijn, zelfs onze dochter van 16 is enthousiast (en heeft de helft van de producten ingepikt 😉

 1. Er zit chocola in, dat is altijd een goed idee! Ik ben dol op chocola, ook als het hele pure is.
  Ik wist helemaal niet van ht bestaan van zo’n box af, leuk idee!

  • Hahaha… denk dat veel mensen inderdaad extra blij worden van die reep chocola 🙂 Het is een nieuwe box, dit is de eerste editie

  • Daar ben ik het helemaal mee eens: ik zou de producten ook zo gaan kopen, vooral die Spirulina en de magnesiumspray.

  • Geweldig, ik wilde ook eerst een unboxing video opnemen, maar ben er gewoon niet aan toegekomen. Ben benieuwd wat jij van de box vind

 2. Wat een super mooie box! Ik ken deze box helemaal nog niet. Ik ben dol op boxen, het is gewoon een cadeautje aan jezelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in