Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival

Het is weer tijd voor een giveaway. Doe mee en win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival. Ik mag 4 tickets verloten voor een gezin met 2 volwassen en 2 kinderen of 4 volwassenen. Doe snel mee en maak kans.

 

Disney On Ice Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen.

Beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven, wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland De voorstellingen worden in Rotterdam en Utrecht gegeven. Kun je niet wachten op de uitslag van de winactie? Wil je nadien nog meer kaarten kopen? Hieronder vind je alle informatie over de voorstellingen in de verschillende steden.

Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht

Kijk voor meer informatie en ticket verkoop op DisneyOnIce.nl

Tickets: Rotterdam: vanaf € 16,50, Family Packs vanaf € 71,00

Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf € 80,00

 

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival 1

 

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival

Zoals al eerder aangegeven mag ik voor deze giveaway maar liefst 4 tickets verloten. Als je wint mag je helemaal zelf weten wie je mee wilt nemen. Dat kunnen 3 kinderen zijn, 3 volwassenen of een mix van kinderen en volwassenen. Het wordt jouw uitje, dus jij bepaalt met wie je deze avond door wilt brengen. Je maakt kans op 4 zilveren kaarten voor de voorstelling op 27 december 2019 in Utrecht. De voorstelling begint om 19:30 uur en duurt….. minuten.

Natuurlijk moet je voor deze giveaway wel iets doen 😉

Hieronder zie je de voorwaarden om kans te maken op deze tickets:

 • Volg Tipsvoorjou op Facebook (wordt gecontroleerd)
 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet (laat ook zeker even weten als je meer stappen volgt, daarmee wordt het controleren voor mij makkelijker)

 

Zoals altijd maak je nu ook extra kans als je onderstaande stappen volgt:

 • Deel het Facebook bericht (+1 kans)
 • Tag minimal 2 mensen onder het Facebook bericht (+1 kans)
 • Volg Tipsvoorjou op Instagram (+1 kans)
 • Volg Tipsvoorjou op Pinterest (+1 kans)
 • Laat onder mijn Facebook bericht met een foto zien hoe gek jij bent op Disney (+3 kansen)

 

De winactie duurt t/m 14 oktober 2019. Op 15 oktober 2019 maak ik de winnaar op Facebook bekend. De winnaar krijgt ook een e-mail en dient deze binnen 48 uur te beantwoorden, anders gaat de prijs naar iemand anders. Let wer wel op dat je de eerste stappen moet volgen, anders maak je geen kans. Helaas heb ik bij voorgaande winacties mensen uit moeten sluiten omdat ze de gevraagde stappen niet hadden gevolgd. Daarnaast verwijs ik je graag naar de voorwaarden voor de winacties.

 

Ik wens jullie allemaal heel veel succes en wie weet ben jij de volgende winnaar!

 

Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival 2

 

Post Author: anja

anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig en moeder van twee fantastische tieners.

31 reacties op “Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival

  Jannemiek Hanszens

  (7 oktober 2019 - 15:41)

  Wauw, wat lijkt me dit leuk om met mijn dochters te bezoeken. Ze vinden Disney fantastisch en zijn beide ook dol op show, dans en zang.
  Dit is een gezinsuitje die lang in ons geheugen gegrift blijft staan denk ik💖

  Kristel Gubbels-daemen

  (7 oktober 2019 - 16:43)

  Dit lijkt me echt heel gaaf om heen te gaan met onze dochter Noor. We zijn gek op Disney

  Volg je ook via Instagram
  Zal 2 mensen taggen en een leuke foto plaatsen

  Sharon v Bregt

  (7 oktober 2019 - 18:07)

  Ik doe heel graag mee! Zou zo gaaf zijn! Ik volg Tipsvoorjou op Facebook en instagram en Pinterest, 2 mensen getagd onder het Facebook bericht en een foto onder het Facebook bericht gezet. Nu alleen nog 🤞

   anja

   anja

   (7 oktober 2019 - 22:45)

   Nog even flink duimen en wie weet

  (7 oktober 2019 - 18:23)

  Wat leuk dat het weer in Nederland te zien is! Erg mooi kerstuitje 🙂

   anja

   anja

   (7 oktober 2019 - 22:44)

   Klopt, is een geweldig leuk Kerstuitje

  Sabine

  (7 oktober 2019 - 19:22)

  Wat een fantastische prijs! Ik heb aan veel voorwaarden voldaan, nu duimen 😉

   anja

   anja

   (7 oktober 2019 - 22:43)

   Zou je mij nog kunnen laten weten aan welke voorwaarden je voldaan hebt? Dat scheelt in zoeken 😉

  Wendy van Zetten

  (7 oktober 2019 - 23:22)

  Gaaf ik doe graag mee voor mijn lieve nichtjes die groot fan zijn van Anna en Elsa hopelijk mag ik deze tickets voor ze winnen zodat het gillen kan beginnen ❤ ze zijn er nog nooit geweest dus het zou echt fantastisch zijn. Heb alle stappen doorlopen behalve Pinterest nu maar heel hard hopen 🍀

   anja

   anja

   (8 oktober 2019 - 12:02)

   Ik noteer je naam, wie weet mag jij je nichtjes gaan verrassen

  elisabeth maria martina

  (8 oktober 2019 - 09:25)

  wat en geweldig gebaar verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

   anja

   anja

   (8 oktober 2019 - 12:02)

   Je naam gaat in de pot

  Saskia

  (8 oktober 2019 - 16:12)

  Super leuk! Hier maak ik natuurlijk graag kans op. Leuk om in de kerstvakantie naar toe te kunnen gaan.

   anja

   anja

   (8 oktober 2019 - 20:31)

   Dan heb je in elk geval alvast een heel leuk uitje als je wint.

  Saskia vd H

  (8 oktober 2019 - 17:58)

  Echt superleuk!
  Volg tipsvoorjou via Facebook en Instagram.
  2 anderen getagd.
  Bericht gedeeld.
  En hard aan het duimen!
  Liefs van Saskia

   anja

   anja

   (8 oktober 2019 - 20:32)

   Leuk! Wie weet mag je straks genieten van Disney On Ice.

  Lisanne Bons

  (8 oktober 2019 - 23:38)

  We proberen ieder jaar met ons combinatiegezin tijdens de kerst iets bijzonders te doen aangezien we nooit compleet zijn als gezin tijdens de kerstdagen. Disney on Ice is absoluut ons favoriete uitje in de kerstvakantie. Het zou natuurlijk super zijn als we zouden winnen

  Ingrid langstraat

  (9 oktober 2019 - 05:54)

  Wat zou dit geweldig zijn, een droom van de kinderen, wij doen heel graag mee.
  Ik heb op Facebook een foto gezet en getagd en gedeeld en volg je. Ook volg ik je op instagram.
  Nu hopen dat we in de kerstvakantie naar deze prachtige show kunnen gaan.

  Jolijn kools

  (10 oktober 2019 - 09:36)

  Oh woow wat zou dat een droom zijn die uitkomst zeg, ik doe dolgraag mee ! We liken en volgen jullie op Instagram (jolijnjolijn18) en facebook (jolijn koolske) Mijn dochters zijn dol op alle disney figuren en hoe gaaf zou dan disney on ice zijn hun. Hun favoriet is dan stiekem toch wel rapunzel, en waarom? Door hun blonde lange haren tot over hun billen worden ze zo allebei genoemd op school en hoe gaaf zou disney on ice dan zijn ! Ik wil dus graag mijn man en onze dochters hiermee verassen Dan gaan we denk ik daar in de buurt een hotelletje erbij boeken zodat we lekker een weekendje weg ervan maken, zou echt heerlijk zijn zeg. Even quality time met zijn 4tjes ! PS we hebben de volgende extra stappen gedaan 🙂 *bericht gedeeld op facebook. *2 personen getagd bij het bericht van facebook. *we volgen tips voor jou op instagram (jolijnjolijn18). *we volgen je op Pinterest (jolijn kools). *we hebben een leuke foto geplaatst 🙂 en nu duimen maar !!!!

  Claudia van Heck

  (10 oktober 2019 - 09:55)

  Wauw!! Wat lijkt me dat een grandioze ervaring om met onze meiden en mijn man te gaan beleven 🙂 onvergetelijk – een nieuwe kersttraditie misschien? Het moet geweldig zijn! Wij maken héél graag kans!!!

  Carla

  (10 oktober 2019 - 10:43)

  Heel lang geleden mocht ik met mijn ouders mee naar de ijsshow. Wat was ik onder de indruk van Mickey en Dumbo en al die andere. Oh ja, de 3 biggetjes en de wolf. 🙂 Nu heb je zoveel andere fantastische figuren. Ik zou dit nog wel eens een keer willen zien maar dan wel met mijn 2 kleinzoons. Zullen ze dan net zo onder de indruk blijven als dat ik was 55 jaar geleden.

  Mark Lamberts

  (10 oktober 2019 - 17:30)

  Dit is echt helemaal TOP zeg !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op tickets voor Disney on ice, supergaaf <3 Hopelijk mag ik de kids onwijs verrassen.. ze gaan echt helemaal GEK worden, weet ik zeker 😀 kom maar op!!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

  Nathalie

  (10 oktober 2019 - 17:34)

  Whoehoeeeeeeee..!! 🥰🥰 Wat supergaaf zeg <3 <3 Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND!! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen Uiteraard volg ik jullie ook op instagram (nhellmig)

  Wendy van Vliet

  (10 oktober 2019 - 18:40)

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die hier al lang naar toe wilt…
  Ik heb alle stappen gevolgd. En op insta doe ik mee met mamavmirthe

  #fingerscrossed

  Mirjam Hellingman

  (11 oktober 2019 - 20:38)

  Mijn kinderen zullen het Disney On Ice Magisch IJsfestival geweldig vinden.

  Deel het Facebook bericht: Gedaan
  Tag minimal 2 mensen onder het Facebook bericht: Gedaan
  Volg Tipsvoorjou op Instagram : Gedaan (mirremeid)
  Volg Tipsvoorjou op Pinterest: Gedaan
  Laat onder mijn Facebook bericht met een foto zien hoe gek jij bent op Disney : Gedaan

  Marijke Horjus

  (12 oktober 2019 - 00:28)

  Super leuk!! Ik doe heel graag mee💙 zou zo leuk zijn met ons dochtertje Ylva en haar 2 nichtjes Soraya en Quinty! Ze zijn de grootste Fan VAN frozen😊

  Ik heb alle stappen gedaan voor een extra kansje 🤞😊

  Bernardina de Kort

  (13 oktober 2019 - 10:19)

  Hier wordt je toch helemaal uitzinnig van?
  Nou m’n gezin èn ik iig wel!!
  😁

  Suzanne Verkooijen

  (13 oktober 2019 - 22:40)

  Wat zou ik graag deze magische Disney show op het ijs met mijn gezin willen meemaken! Lijkt me onvergetelijk! 🤞🏻🍀

  robin

  (14 oktober 2019 - 14:49)

  Mijn zoontjes zijn gek van Goofy, we zijn benieuwd of die ook kan schaatsen 🙂

  Sonja Hubregtse

  (14 oktober 2019 - 15:37)

  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  We varen met Vaiana en Maui mee,
  Over de grote golven van de zee…
  We nemen een duik met Ariël; de kleine zeemeermin.
  We hebben het vast enorm naar ons zin !
  Het lijkt ons ’n fantastisch winterfeest.
  Met Aladdin, Jasmine en de Geest.
  Maar de winterse magie komt pas echt bij Frozen,
  Hopelijk hebben we geluk en worden we als winnaar gekozen.
  Zo’n Magisch ijsfestival is echt uniek,
  We zingen hard mee met de Disney-muziek…
  Robin en Bas willen de ijzige temperaturen zeker trotseren,
  Om te kunnen genieten van deze magische winter-sferen….

  (ik heb alle acties gedaan..wil m’n kids graag verrassen vandaar…)

  Patricia rodenburg

  (14 oktober 2019 - 17:19)

  Ik wil heeeeel graag is een keer met mn kinderen naar disney on ice vandaar dat ik een gokje waagt🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.