boek je vakantie bij de ANWB

Heb je binnenkort een feestje op de planning staan? Wil je uitpakken met Kerst of carnaval? Dan is Vegaoo carnavalskleding en feestartikelen een aanrader.

 

Inhoud

Vegaoo.nl de online carnaval- en partyshop

Vegaoo.nl behoort tot de grootste carnaval en partyshops in Nederland en België. Dat zie je ook als je naar het assortiment kijkt. Je vindt er werkelijk van alles en nog wat. Nog iets leuks nodig voor Sinterklaas, Kerst of Koningsdag? Op zoek naar decoratie voor het volgende kinderfeestje? Bij Vegaoo.nl vind je werkelijk alles om er een geslaagd feestje van te maken. De shop richt zich daarbij op een breed publiek: jong, oud, man en vrouw, iedereen vind er wel wat van zijn gading.

Ze verkopen naast carnavalskleding in de meest uiteenlopende thema’s ook feestartikelen voor het hele gezin. Kies voor een dameskostuum, herenkostuum, koppelkostuum, hoeden, pruiken, accessoires, schmink, maskers en nog veel meer. Hier ben je in één keer klaar met het shoppen voor het volgende vrijgezellenfeest, kinderverjaardag, een onvergetelijk zomerfeest of elk ander themafeest.

 

Vegaoo carnavalskleding en feestartikelen

Mijn zoon is dol op Disney figuren, Marvel enz en heeft hiervan al heel veel spullen verzameld. Toen ik de collectie bij Vegaoo zag wist ik direct dat dit iets voor hem zou zijn. Uiteindelijk mocht hij iets leuks uitzoeken van mij en heeft hij gekozen voor een Shrek masker. Past helemaal bij zijn collectie en het masker ziet er geweldig uit.

Vegaoo carnavalskleding en feestartikelen

 

Als ik mijn zoon iets uit laat zoeken, dan mag mijn dochter ook haar gang gaan. Zij is helemaal in to the ’50’s en zo heeft zij ook haar kamer ingericht. Toen ik op de website zag dat ze ’50’s kostuums hadden wist ik dat ik haar geen groter plezier kon doen dan zo een kostuum te bestellen. Zij koos voor een zwarte rok met witte polkadots en bijbehorend sjaaltje. De rok heeft volume en staat werkelijk prachtig (nee, ze wilde er niet mee op de foto, ik moest genoegen nemen met een foto van de paspop). Ze heeft ook nog een losse sjaal met polkadots besteld en een ninjamuts (geen idee wat ze daarmee wil, ik vrees dat ze haar vrienden voor de gek wil houden en heb nu al medelijden met ze).

 

Vegaoo carnavalskleding en feestartikelen 1

Overigens was er iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling. Wij kregen alles in huis behalve het door haar gewenste kostuum. Ze was lichtelijk teleurgesteld, maar gelukkig werd deze fout heel snel hersteld, nadat ik contact had gezocht met het bedrijf. De service is dan ook zeer goed te noemen.

Voor mezelf wilde ik nog graag een kerstjurkje kopen. Mijn dochter heeft een kerstjurk en dit jaar wil ik ook een kerstjurk dragen. Dit heeft ook te maken met een leuke actie die ik voor mijn lezers op ga zetten richting de Kerst, maar dat blijft nog even een verrassing. In het assortiment kerstkostuums kwam ik een leuke kerstjurk tegen en ik was op slag verliefd. Eigenlijk is het een complete set bestaande uit een jurk, een riem en een kerstmuts. Ideaal, want daarmee ben ik in een koop klaar en heb ik precies wat ik in gedachte had. Er staat op one size fits all, nu moet ik wel eerlijk zeggen dat het voor mij erg groot uitgevallen is (ben ook maar 1,60 meter groot). Maar goed, het past, is lekker warm en leuk voor de Kerst.

 

Vegaoo carnavalskleding en feestartikelen 2

Voordelen

  • Ruime keuze uit heel veel carnavalskleding en feestartikelen
  • Zeer betaalbaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Snel in huis
  • Goede service

 

Nadelen

Als ik een nadeel op moet noemen dan is het het feit dat de keuze zeer groot is. Bedenk dus vantevoren wat je precies wilt kopen. Of bedenk tenminste een thema, want anders ben je uren kwijt aan het zoeken naar een bepaald item.

 

Algemeen oordeel

Wij zijn goed geslaagd bij Vegaoo.nl en zijn tevreden over de producten die we besteld hebben. Van ons krijgt deze webshop dan ook een dikke 9,5.

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in