boek je vakantie bij de ANWB

Met deze nieuwe winactie maak je kans op een Action cadeaukaart van 10 euro. Deze winactie Action cadeaukaart 10 euro is een klein dank je wel voor al mijn volgers en lezers. De voorwaarden voor de winactie zijn aangepast, omdat ik denk dat ik bij de vorige winacties te veel eisen stelde. Doe je ook deze keer weer mee?

 

Inhoud

Action, de winkel waar je uitgebreid kunt shoppen

Action… Iedereen kent deze winkel wel. Voor de één een winkel waar je noodzakelijke producten tegen een zeer goede prijs vindt, voor een ander een winkel waar je altijd met meer naar buiten loopt dan dat je van plan was. Bij Action vind je werkelijk alles: van huishoudelijke producten tot DIY, van kleding tot accessoires voor je interieur.

Of je er nu uitgebreid gaat shoppen of er alleen komt voor een specifiek product, iedereen vindt er wel iets van zijn of haar gading. Er wordt ook altijd goed ingespeeld op heersende trends en feestdagen, zodat je er het hele jaar door allerhande spullen vindt.

 

Winactie Action cadeaukaart 10 euro

Nadat ik op Facebook 200 likes had bereikt wilde ik een winactie organiseren voor al mijn likers, volgers en lezers. Na heel wat wikken en wegen heb ik besloten om naar de Action te gaan om er een cadeaukaart te halen. 10 Euro leek me een mooi bedrag, daar kun je namelijk heel wat leuke dingen voor shoppen. Deze winactie is dus niet gesponsord, maar geheel betaald uit eigen zak als een klein dank je wel voor jou als mijn lezer.

 

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet (het zou leuk zijn als je me laat weten wat je met de cadeaukaart gaat kopen). Zorg dat je een geldig e-mail adres achterlaat, zodat ik je kan benaderen als je wint!
 • Like mijn Fb en deel dit bericht

 

Extra kans maken?

 

De winactie loopt tot zondag 22 oktober 2017 om 23:59 uur. De winnaar wordt maandag 23 oktober op Facebook en in dit artikel bekend gemaakt. Na bekendmaking heeft de winnaar 1 week de tijd om te reageren. Krijg ik geen reactie dan zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

 

De winnaar is Vivian Schobben.  Gefeliciteerd!

 

 

Dokteronline.com

87 REACTIES

 1. Wat leuk! Altijd wel iets nodig bij de Action! Met deze bon zou ik knutselspullen en wat leuke schoencadeautjes kopen voor mijn dochters!

 2. Hele leuke actie! Ik hou van de action, dus je zou me er ook heel erg blij mee maken 🙂 maar ik gok dat ik daarin niet de enige ben 😉 ben benieuwd of ik zal winnen! Xx

 3. Ik ben trotse moeder van 3 kinderen! .
  Herfstvakantie in zicht . Helloween, sinterklaas en kerst.
  Wij zouden van de bon knutselpakket aanschaffen. Om ons decoratie zelf te maken .
  En te maken .
  En knutselde organiseren voor minderbedeelden kindjes.zodat zei ook kunnen genieten van dit pakket.

  • Zo te zien komt iedereen graag bij de Action voor knutselspullen. Vergeet niet mijn Facebookpagina te liken en dit bericht te delen, anders kan ik je naam niet noteren. Heb je geen Facebook dan mag je ook Instagram en/of Twitter liken

 4. Ik doe graag mee, want mijn dochter wil slijm maken en ik hoorde dat je bij de Action moet zijn voor de ingrediënten. Ik zal je winactie ook meenemen in mijn winactie overzicht morgen (ipv delen op FB als je dat goed vind)

  • Dat lijkt me ook een kaart die eigenlijk iedereen wel kan gebruiken. Vergeet je niet mijn Fb pagina te liken en het bericht te delen, anders kan ik je deelname niet meenemen?

 5. Altijd handig zo’n kaart van de Action. Ik denk dat ik er schoencadeautjes voor zou kopen, of anders knutselspullen. Je weet het maar nooit, want altijd als ik daar ben kom ik met iets naar buiten wat niet op mijn lijstje stond 😉

  • Oh, dat is heel herkenbaar: even snel naar de Action voor… en naar buiten lopen met zo veel meer 🙂 Vergeet je niet mijn FB te liken en het bericht te delen, anders kan ik je naam niet meenemen in de loting.

  • Leuk! De meeste kiezen voor knutselspullen, maar jij geeft aan echt iets voor de inrichting te kopen. Je naam staat genoteerd. Veel succes

 6. ??? Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan dat je nog maar vele jaren door mag gaan ??? Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik helemaal blij zou heel graag deze cadeaukaart willen winnen om er verf mee aan te schaffen ben alles opnieuw aan het verfen en de verf is niet aan te slepen doefenen graag mee voor deze prachtige prijs en heb alle stappen doorlopen nu maar hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen ???? Fijne dag ?❤☔

 7. Met een cadeaubon van de Action weet ik wel raad:
  Knutselspullen, iets voor de kat, wat lekkers
  Ik doe graag mee en volg je op Facebook,Twitter & Instagram.

 8. Ik zou deze fijne cadeaubon willen winnen hiermee kan ik namelijk heerlijke verzorginsspullen kopen voor mijn vakantie.

 9. Gefeliciteerd met de 200 likes!
  Ik koop altijd knutselspullen bij de Action dus ik denk dat ik het daarvoor zou gebruiken ^_^

  p.s. heb het bericht geliked en gedeeld op FB

 10. Ik volg je onder de naam : xcoolechick123 op Instagram en heb je fb geliked en gedeeld. Nu maar hopen dat ik kans maak. Want Action is paar minuten van mijn kans en ben echt toe aan nieuwe decor !

  • Dat is inderdaad ook een leuk idee. Vergeet niet om de Facebookpagina te liken en het bericht te delen, anders kun je helaas niet meedoen. Bovendien mis je dan de uitslag van deze winactie

 11. Gefeliciteerd met het behalen van de 200 likes! Een super leuke prijs. Ik kon altijd met super veel thuis van de Action. Denk dat ik van de bon leuke cadeautjes en dingen voor de feestdagen zou kopen

 12. Gefeliciteerd! De eerste 200 zijn binnen! 🙂
  Ik ga iets leuks kopen voor mijn klas. Voor de aankleding van de thema tafel. Want ik vind dat dit in de bovenbouw ook nog steeds heel leuk is!

 13. Ik doe mee! Ik ben echt gek op de action en ben er dan ook regelmatig te vinden. Ik zou het heel leuk vinden om een kansje te maken. Het tegoed ga ik besteden aan leuke schoencadeautjes voor mijn kinderen. Sinterklaas is ook bijna in het land 😉

  Ik heb al mijn extra kansen ingezet en ga nu hard duimen!

 14. Vandaag bij 2 actions geweest, ik zag al heel veel leuke kerstspullen, die zou ik er voor kopen. Of misschien toch dat handlettering boekje … Wellicht wel allebei, want voor 10 euro kun je bij Action best veel kopen!

 15. De Action * love the Action* wie komt er nu niet graag! Ohhh ik kan er echt uren rondlopen haha, zelfs mijn man heeft daar geen moeite mee 😉 ook hij vindt er altijd vanalles en nog wat. De dure decembermaand komt er weer aan dus wat extra shoptegoed is nooit weg. Je gaat er toch altijd met meer naar buiten dan dat de bedoeling was * oeps*. Of het nu knutselspullen zijn, poetsspullen, verfartikelen, cadeautjes of spullen voor de Kerst *dan kun je er ook goed los gaan…ik beken!* je gaat er never nooit niet met niks naar buiten! Waag heel graag een kansje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in