boek je vakantie bij de ANWB

Het is alweer de laatste dag van de winweek en vandaag maak je kans op een Intertoys bon t.w.v. 7,50 euro. Omdat de grootste groep lezers uit vrouwen bestaat, verloot ik dit keer een bon speciaal voor kinderen. Kerst komt eraan en met deze bon kun je een kleinigheid kopen voor je (klein) zoon of dochter.

 

Inhoud

Wat houdt de winweek in?

Vanaf vrijdag 1 december tot en met donderdag 7 december 2017 wordt er elke dag om een prijs weggegeven op de website. De winactie wordt in principe om 12:00 uur online gezet. De prijzen verschillen heel erg: van toegangskaarten tot shoptegoed en alles daar tussen in.

Om deel te kunnen nemen moet je de aangegeven stappen stipt opvolgen,anders ben je van deelname uitgesloten. Ik raad je ook aan om even de voorwaarden winactie even goed door te lezen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De winnaars worden zoals altijd eerlijk getrokken via naamloten. Het filmpje daarvan wordt ook op facebook geplaatst. De winnaars worden op maandag 11 december 2017 bekend gemaakt, zodat de prijzen als het goed is nog voor Kerst in huis zijn bij de winnaars.

 

Winweek maak kans op een Intertoys bon t.w.v. 7,50 euro

Alhoewel de meeste kinderen flink verwend zullen zijn omdat Sint net in het land is geweest mag een kleinigheid voor Kerst niet ontbreken. Een kinderhand is snel gevuld en met de bon van 7,50 kun je toch een klein cadeautje shoppen. Je kunt dan zelf bepalen voor wie je iets koopt en vooral wat je koopt. Oorspronkelijk wilde ik een klein Kerstpakket samenstellen voor een kind, maar dat is en blijft toch lastig, zeker als je het genderneutraal (meest gehate woord van 2017 😉 wilt doen. Dus heb ik de makkelijke weg gekozen en verloot ik een bon.

Zoals je ziet heb ik de bon nog niet gehaald (anders had ik er een foto bij geplaatst), maar dat doe ik morgen. Het stond voor gisteren op de planning maar vanwege ziekte ben ik er niet uit geweest (dochterlief was/is ziek). Zodra ik de bon heb maak ik er een foto van en dan plaats ik deze er ook bij.

 

Wat moet je doen om kans te maken:

 • Volg mij op Fb pagina
 • Deel het bericht op Fb
 • Reageer onder dit bericht en laat me weten voor wie jij een cadeautje gaat kopen bij Intertoys

 

Optioneel:

 • Volg mij op Twitter/retweet (+1 kans)
 • Volg mij op Instagram (+1 kans)
 • Volg mij op Pinterest (+1 kans)
 • Abonneer je op mijn blog

 

Pas als je alle stappen hebt ondernomen doe je mee aan de winactie. Dit wordt gecontroleerd (liken en disliken betekend automatisch dat je niet meer deelneemt, zie ook de voorwaarden).

Alle stappen doorlopen? Dan maak je vanaf nu kans om te winnen.

 

Veel succes

 

*uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

 

Dokteronline.com

23 REACTIES

 1. Alweer zo’n leuke winactie! Ik maak heel graag een kansje en heb alle extra kansen al ingezet 😉 Ik ga een cadeautje kopen voor mijn dochter die over dik twee weken mag afzwemmen 🙂 Mooi moment om haar weer even te verwennen dacht ik zo 🙂

 2. Ik zou een cadeautje voor onze dochter Ylva kopen! We zijn haar savonds aan het proberen zindelijk te krijgen?elke keer als ze een kaart vol heeft met stickers dan krijgt ze een cadeautje? ik zou wat leuks voor haar kopen als ze weer een lange tijd droog is savonds ????

  Groetjes Marijke

 3. Zou heel graag een leuk cadeau samen met mijn lieve nichtje uitzoeken en ze mag dan zelf kiezen en leuke knuffel of pop

 4. Super daar kan ik zelfs mijn jongste mee blij maken. Ja hij een nieuw spelletje kopen van de Xbox nou ja bijleggen uiteraard haha.

 5. Zou duplo voor mijn 2 jongste kindjes nemen.
  Bouwen en ontdekkingstocht en leren.
  Zou tof bedrag zijn om het erbij te leggen.

  Daarbij is mijn zoontje elke x opnieuw opgenomen. Zou dan ook wat op het ziekenhuis te spelen hebben.

 6. Ik zou drie kinderen verrassen, voor onze jongens een scheetkussen en voor onze dochter een leuke pen of iets anders, maak ik drie kinderen blij onder de kerstboom

 7. ik zie het te laat. Succes allemaal! (ik had meegedaan voor mijn dochter, want die wil dolgraag zo’n lol surprise 😉 )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in