boek je vakantie bij de ANWB

Het is alweer dag 6 van de winweek en vandaag heb ik een klein beauty pakket samengesteld met maskers van DM, nagellak en als extraatje een docking station voor Samsung toestellen. Doe mee voor deze winweek maak op kans op DM beauty pakket en docking station

 

Inhoud

Wat houdt de winweek in?

Vanaf vrijdag 1 december tot en met donderdag 7 december 2017 wordt er elke dag om een prijs weggegeven op de website. De winactie wordt in principe om 12:00 uur online gezet. De prijzen verschillen heel erg: van toegangskaarten tot shoptegoed en alles daar tussen in.

Om deel te kunnen nemen moet je de aangegeven stappen stipt opvolgen,anders ben je van deelname uitgesloten. Ik raad je ook aan om even de voorwaarden winactie even goed door te lezen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De winnaars worden zoals altijd eerlijk getrokken via naamloten. Het filmpje daarvan wordt ook op facebook geplaatst. De winnaars worden op maandag 11 december 2017 bekend gemaakt, zodat de prijzen als het goed is nog voor Kerst in huis zijn bij de winnaars.

 

maak kans op DM beauty pakket en docking station samsung

 

Winweek maak op kans op DM beauty pakket en docking station

Vandaag en morgen stel ik een prijs beschikbaar, zomaar omdat het kan. Voor het beauty pakket heb ik drie maskers bij DM gekocht. De Balea Totes Meer Maske, Schaebens Winterzauber Maske en de Schaebens Feuchtigkeitsmaske. Allemaal onmisbaar voor een Spa en beautydag thuis en ideaal om de huid in de winter optimaal te verzorgen.

De feestdagen komen eraan en je handen verdienen ook een extraatje. Je krijgt van mij een express nail hardener en nagellak (diep paars) van Alessandro. Ik doe er ook twee kleine pakjes hand spa crèmes bij, zodat je handen zacht en verzorgd zijn.

Terwijl jij je handen verzorgt laad je je Samsung toestel op via het docking station. Omdat de telefoon rechtop staat hoef je deze niet van tafel te pakken en beschadig je niet je net gelakte nagels. De docking station kun je ook op je nachtkastje zetten als wekker.

 

maak kans op DM beauty pakket en docking station beauty

 

Maak kans DM beautypakket en docking station

Wil je goed verzorgde handen en een heerlijk zachte huid? Kun je een Samsung docking station gebruiken? Doe dan direct mee met deze winactie.

 

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Volg mij op Fb
  • Deel het bericht op Fb

 

Optioneel:

  • Volg mij op Twitter/retweet (+1 kans)
  • Volg mij op Instagram (+1 kans)
  • Volg mij op Pinterest (+1 kans)

 

Pas als je alle stappen hebt ondernomen doe je mee aan de winactie. Dit wordt gecontroleerd (liken en disliken betekend automatisch dat je niet meer deelneemt, zie ook de voorwaarden).

Alle stappen doorlopen? Dan maak je vanaf nu kans om te winnen.

 

Veel succes!

maak kans op DM beauty pakket en docking station nagellak

Dokteronline.com

12 REACTIES

  1. Dat zou echt een heerlijke verwennerij zijn om te mogen winnen en een docking-station voor mijn samsung batterij maakt mij altijd heel blij doe graag mee en ga heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen #FingersCrossed

  2. Even een lekker verwenmomentje voor mezelf met die drukke feestdagen is zeker heerlijk. Leuk ik doe mee… feestje! Haha.. groetje ilsiee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in