boek je vakantie bij de ANWB

Wil jij in 2024 optimaal plezier hebben van jouw keuken? Lees snel verder en ontdek de keuken must haves van 2024 om je leven een stuk aangenamer kunnen maken. Heb jij bijvoorbeeld al een espressomachine? Laat je inspireren en gun jezelf in het nieuwe jaar een mooi cadeau voor in de keuken.

Inhoud

Espressomachine, de keuken must have 2024

Met een espressomachine in de keuken kun je die heerlijke koffie uit Italië gewoon zelf maken. Er bestaan ontzettend veel soorten espressomachines die allemaal verschillende dingen kunnen. Wil je naast espresso ook andere drankjes kunnen maken? Wil je dat de machine jouw kopje verwarmt of wil je de temperatuur van het water of de doorlooptijd zelf kunnen regelen?

Als jij een echte expert bent op het gebied van koffie zijn veel opties natuurlijk heel fijn. Als je gewoon lekker een kopje espresso wil drinken en that’s it, heb je al die poespas waarschijnlijk niet nodig. Bepaal voor jezelf goed wat jouw espressomachine allemaal moet kunnen, want elke extra optie kost natuurlijk ook extra geld.

Airfryer

Koken in een airfryer wordt gezien als heiligschennis en toch is de airfryer in de afgelopen jaren een onmisbaar item in de keuken geworden. Dat snappen we helemaal: je kunt er immers bijna alles in klaarmaken. Alles wat in de oven kan, kan-mits het in het mandje past- ook in de airfryer.

Niet alleen snacks, maar ook groente, aardappels, vegetarische burgers en afbakbroodjes kunnen prima klaargemaakt worden in de airfryer. En dat allemaal zonder vet te gebruiken! Ideaal als graag wil werken aan je gewicht en gezondheid.

Leestip: Dit kun je allemaal maken met de Airfryer

Keuken must have 2024: kokend-waterkraan

Hoe handig zou het zijn als je thee gewoon uit de kraan kan tappen? Kokend-waterkranen worden steeds populairder. Veel mensen vinden het idee dat er kokend water uit de kraan komt een beetje eng, maar kokend-waterkranen zijn uitstekend beveiligd. Je vergissen is praktisch onmogelijk. Ideaal! Want voortaan hoef je niet meer minutenlang te wachten tot het water van je pasta eindelijk klaar is. En je thee en kant-en-klare soep kun je gewoon uit de kraan tappen.

Ingebouwde afzuigkap

Als je aan het koken bent heb je afzuiging nodig, maar afzuigkappen zien er vaak niet heel mooi uit. Een ingebouwde afzuigkap kun je verstoppen in bijvoorbeeld de onderkant van een keukenkastje. Het is even een klusje, maar je keuken ziet er daarna ontzettend sophisticated uit. Hulp van een professional is hierbij wel nodig.

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in