boek je vakantie bij de ANWB

De eerste periode als kersverse ouder(s) wordt vaak bestempeld als de mooiste tijd van je leven. Toch kunnen de slapeloze nachten en onzekerheid rondom je nieuwe ouderrol soms parten spelen. Owlet schiet je te hulp wanneer je het écht nodig hebt en zorgt voor extra rust in huis in deze bijzondere periode.

 

Inhoud

Wat zit er achter de bekroonde technologie van Owlet precies?

Het lifestyle- en technologiemerk staat bekend om hun Owlet Smart Sock-baby monitor en de Owlet Cam-videomonitor. De innovatieve en bekroonde productlijn van monitorsystemen volgt het zuurstofniveau en de hartslag van je baby terwijl het slaapt. Zo kun jij met een gerust hart van je kindje genieten.

 

3 redenen waarom Owlet je meer gemoedsrust geeft als (newborn) ouder

But first things first: hoe werkt dit systeem? De Owlet Smart Sock wijkt door het gebruik van technologie volledig af van de babyfoon zoals je die tot nu toe kent. De Owlet Smart Sock volgt namelijk het zuurstofniveau en de hartslag van je baby terwijl deze slaapt. Je kunt je voorstellen dat de Owlet Smart Sock voor heel wat rust zorgt in een periode waarin dat meer dan welkom is. Maar het product kent nog drie belangrijke voordelen.

 

1. Je bent productiever

Natuurlijk heeft je kindje een centrale rol in je leven. Je besteedt moeiteloos iedere vrije minuut aan je newborn. De Owlet Smart Sock helpt je bij het opbouwen van en het vasthouden aan een slaaproutine. De slaapgeschiedenisfunctie van het apparaat laat je namelijk zien hoe lang en hoe goed je kindje heeft geslapen. Dat stelt je als ouder in staat om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen terwijl je baby groeit. Zo houd je meer tijd over voor andere activiteiten met je kindje!

 

2. Je bent meer ontspannen

Wanneer je zoekt naar online reviews over de Owlet Smart Sock, lees je al snel berichten als “There is no price you can put on PEACE OF MIND!” Owlet vindt dat technologie onopgemerkt in je dagelijkse leven verwerkt moet worden, zodat het je op een positieve manier ondersteunt indien nodig. De Owlet Cam, die naadloos integreert met de Smart Sock, is functioneel zonder aan vorm in te boeten. De Cam past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Als ouder kun je dus zowel overdag als ’s nachts via nachtzicht op je baby letten zonder verlies van videokwaliteit of helderheid. Je gemoedsrust wordt verder verhoogd door de mogelijkheid om via de tweerichtingsaudiofunctie van de Cam met je kindje te communiceren. Kortom: tijd om wat slaap in te halen óf die Netflix-avond nieuw leven in te blazen!

 

3. Je kunt beter slapen

94% van de ouders zegt beter te kunnen slapen als zij de Owlet Smart Sock gebruiken voor hun kind. Kurt Workman, mede-oprichter van Owlet en CEO zegt: “Sinds de lancering heeft Owlet meer dan 1 miljoen baby’s gevolgd. Onze producten zijn ontworpen om ouders thuis toegang te geven tot de beste technologie, zodat ze meer gemoedsrust hebben terwijl hun baby slaapt. We weten dat de slaap van ouders in die eerste jaren net zo waardevol is als die van de baby. We zijn dan ook verheugd dat onze technologie nu ook in Nederland beschikbaar is.”

De Owlet Smart Sock en Owlet Cam zijn verkrijgbaar via owletcare.nl, amazon.nl en bol.com. De Smart Sock wordt geleverd met de soksensor, het basisstation, twee sokjes van verschillende maten voor de rechter- en linkervoet, een voedingsadapter en oplaadkabels. De sok is specifiek ontworpen voor pasgeborenen en baby’s tot 18 maanden (van 2,2 tot 13,5 kilo). Nieuw in de productlijn is de Smart Sock Plus, die in drie verschillende maten wordt aangeboden en geschikt is voor kinderen tot 5 jaar (2,2 tot 25 kilo).

 

Over Owlet

Owlet Baby Care is in 2012 opgericht door een team van ouders met als missie om andere ouders te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment. Dat zorgt voor meer gemoedsrust en daardoor meer plezier rondom het ouderschap. Het digitale opvoedingsplatform van Owlet is bedoeld om ouders realtime gegevens en inzichten te geven, die hen helpen om zich kalmer en zelfverzekerder te voelen. Owlet is van mening dat elke ouder gemoedsrust verdient en de mogelijkheid moet hebben om zich uitgerust te voelen. Owlet gelooft daarnaast dat ieder kind het verdient om een lang, gelukkig en gezond leven te leiden en werkt aan de ontwikkeling van producten om dat geloof te bevorderen.

 

Over Owlet Smart Sock en Owlet Cam

De bekroonde Owlet Smart Sock houdt het welzijn van de baby bij, aan de hand van de belangrijkste indicatoren. Zo hoeven ouder(s) zich geen zorgen te maken over hun slapende kind. De Smart Sock volgt de hartslag, het zuurstofniveau en de slaaptrends, net na de geboorte tot aan de eerste schooldag.

De metingen worden via Wi-Fi naar het basisstation gestuurd en zijn daarnaast in real time te bekijken via de gratis Owlet-app. Wanneer de metingen van de baby binnen de vooraf ingestelde waarden vallen, licht het apparaat groen op. Als de gemeten waarden deze grens overschrijden, worden ouders geïnformeerd door middel van licht en geluid via het basisstation. Daarnaast ontvangen ouders een melding op hun telefoon wanneer metingen de vooraf ingestelde zones verlaten.

Met de Owlet Cam is de baby overal te zien en te horen, terwijl het apparaat de kamertemperatuur in de gaten houdt en geluids- en bewegingsmeldingen geeft. De Owlet Cam streamt HD 1080p-video met nachtzicht en tweerichtingsaudio naar smartphones via een veilige, versleutelde Wi-Fi-verbinding.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in