boek je vakantie bij de ANWB

Grote kans dat ook jij regelmatig nieuwe schoenen koopt. Of het nu gaat om luchtige  zomerschoenen of juist warme schoenen voor de winter. Als je op zoek bent naar een tof merk met schoenen voor elk seizoen, dan kom je al snel uit bij Footnotes. Ontdek nu wat Footnotes allemaal te bieden heeft.

 

Inhoud

Merk Footnotes

Misschien ben je al bekend met het merk Footnotes, heb je zelfs al schoenen van dit merk thuis staan of heb je er nog nooit van gehoord. Footnotes is een merk met leuke schoenen voor elk seizoen. Naast keuze uit allerlei modellen heeft het merk nog veel meer te bieden. Want tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat vrouwen, mannen en zelfs kinderen een afwijkende voetmaat hebben. Je weet natuurlijk dat je kunt kiezen uit verschillende lengtematen, maar heb je al eens gehoord van de wijdte maat?

Wanneer je schoenen gaat kopen is de kans groot dat je alleen kijkt naar welke (lengte)maat je hebt. Het merk Footnotes heeft niet alleen de optie in gewone maten, maar ook wijdte maten. De wijdtemaat geeft de breedte maat van je voet aan.

Misschien ken je  het wel: je vindt leuke schoenen in de juiste lengtemaat, maar helaas zijn ze dan te breed of juist te wijd. Het is natuurlijk super vervelend als schoenen niet goed aansluiten, waardoor ze niet lekker lopen. Het resultaat is: blaren, pijn aan je voeten, kramp omdat ze te klein zijn of juist afknellen omdat ze te strak zitten. Deze problemen wil je natuurlijk voorkomen. Vooral als je smallere of juist bredere voeten hebt dan gemiddeld. Met de wijdte maten is dit probleem snel opgelost.

 

Welke wijdte heb je nodig?

Footnotes schoenen heb je in maar liefst 5 verschillende wijdtes. De wijdtes zijn opgedeeld, zodat er voor iedereen een wijdte tussen zit. Je hebt keuze uit de volgende wijdtes:

 • Wijdte E
 • Wijdte G
 • Wijdte H
 • Wijdte K
 • Wijdte M

Wijdte E is voor extra smalle voeten, de schoenen bieden veel ondersteuning aan je voeten op de juiste plek. Wijdte G is voor een gemiddelde breedte. Dit komt overeen met de standaard wijdte van de meeste schoenen, ook al is dat niet specifiek aangegeven.

Vanaf wijdte H zijn de schoenen voor mensen die wat bredere voeten hebben. De schoen is in de breedte wijder dan het gemiddelde, waardoor je meer comfort hebt. Als je nog bredere voeten hebt kies je het beste voor wijdte K. Wanneer je extra brede voeten dan moet je wijdte M kopen.

Zoals je ziet is er keuze genoeg wat wijdtematen betreft. Heb je dus smallere of juist bredere voeten hebt dan gemiddeld? Dan zijn de verschillende wijdte schoenen van Footnotes ideaal voor jou!

 

 

Soorten damesschoenen Footnotes

Als je eenmaal weet welke lengte en wijdtemaat je moet hebben, kun je op zoek naar de juiste soort schoen. Elk seizoen vraagt immers om een ander paar schoenen. In de winter wil je graag warme schoenen, in de zomer juist lekkere open schoenen. Ook voor speciale gelegenheden kun je verschillende schoenen kopen. Gelukkig is er voldoende keuze als het aankomt op Footnotes schoenen. Je hebt namelijk keuze uit:

 • Pumps
 • Veterschoenen
 • Instapschoenen
 • Bandschoenen
 • Muilen
 • Laarzen
 • Boots
 • Sandalen

Voor elk seizoen vind je wel de juiste schoen. En als je toch al bezig bent: naast keuze uit allerlei modellen heb je ook heel veel verschillende kleuren. Denk aan basic laarzen in de kleuren zwart en bruin. Of sneakers in lichte kleuren als dan niet voorzien van mooie printjes. Liever iets opvallends? Kies dan voor tijgerprint of bijvoorbeeld knallende kleuren. Van sneaker tot boots, voor elke smaak en stijl is de juiste schoen te vinden.

 

Verschillende maten

Footnotes schoenen zijn voor mensen met kleine, brede, smalle voeten en (hele) brede voeten. Ongeacht wat voor voeten je hebt, de schoenen passen gegarandeerd! De lengtematen verschillen tussen maat 36 tot maat 44. En de breedtematen liggen tussen E en M in. Op die manier is er voor iedereen een passende schoen te vinden!

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in