boek je vakantie bij de ANWB

De kosten voor het reizen met een gezin kunnen al snel oplopen. Denk daarbij niet alleen aan vervoer en accommodatie, maar ook aan eten en drinken voor alle gezinsleden. Wil je optimaal genieten met het hele gezin en toch de kosten binnen perken houden? Dan is een all inclusive gezinsvakantie boeken een aanrader.

 

Inhoud

Met het gezin op vakantie

Niets is leuker dan met je gezin op vakantie te gaan. Natuurlijk heb je in eigen land volop keuze wat betreft vakantieparken, maar soms wil je er gewoon even helemaal uit. Een ander land verkennen, genieten van heerlijke temperaturen en een andere cultuur, maar bovenal compleet ontspannen. Met genoeg variatie in activiteiten voor jong en oud, zodat niet alleen de kinderen, maar ook jullie als ouders genieten.

Bestemmingen zoals Turkije, Marokko en Egypte worden naast Spanje en Griekenland steeds populairder als vakantiebestemming voor gezinnen. Dat is niet zo verwonderlijk aangezien de temperaturen het hele jaar door aangenaam zijn. Mocht het je dus niet lukken om in de zomer op vakantie te gaan, dan kun je ook gerust voor de herfstvakantie een weekje weg plannen naar de eerder genoemde landen. Daarnaast is er in de betreffende vakantielanden veel te zien en te doen, waardoor steeds meer gezinnen kiezen voor bestemmingen die verder weg liggen.

 

all inclusive gezinsvakantie egypte

 

All inclusive vakantie boeken voor het hele gezin

De perfecte familievakantie bestaat uit comfortabel vervoer, een niet te lange reisduur en een accommodatie afgestemd op de gezinsleden. Een all inclusieve gezinsvakantie voldoet aan al deze eisen. Het concept van all inclusive vakantie houdt in dat alles bij de reissom inbegrepen is. Naast vervoer (veelal vlucht  en mogelijke transfers) en de accommodatie heb je geen omkijken meer naar extra uitgaven wat betreft de maaltijden, drinken, snacks en vermaak voor jong en oud.

Ideaal want daardoor weet je precies wat je aan je vakantie kwijt bent. De reissom dekt immers alle kosten met uitzondering van eventuele excursies die je zelf wilt maken. En natuurlijk de kosten om naar Schiphol af te reizen. Deze komen ook voor eigen rekening. Al met al is het echter de perfecte oplossing en nog eens redelijk low budget te noemen.

De accommodaties worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste standaarden. Speciaal voor gezinnen worden hotel gekozen met zwembad(en), vermaak in de vorm van clubs gericht op verschillende leeftijden en eten dat afgestemd is op kinderen. In sommige gevallen is er zelfs sprake van Nederlandstalig vermaak!

 

all inclusive gezinsvakantie vermaak

 

Last minute all inclusive gezinsvakantie boeken

Vooruit plannen heeft zo zijn voordelen, maar een last minute last minute vakantie boeken heeft zo zijn eigen charmes. Zelfs als je een gezin hebt kan een last minute hartstikke leuk en spannend zijn. Bovendien hoeft last minute niet per se te betekenen dat je vandaag boekt en morgen al vertrekt. Daarnaast heb je veel keuze en kun je de vakantie helemaal afstemmen op jouw wensen en behoeften.

 

 Stel je het volgende voor:

Je kinderen gaan ervan uit dat jullie dit jaar tijdens de zomervakantie alleen dagjes uit in eigen land zullen doen. Hier baal je van, want eigenlijk ben je wel toe aan een echte vakantie. Er een paar dagen tussenuit, compleet weg van alles en iedereen, terwijl je kinderen zich opperbest vermaken en de tijd van hun leven hebben. Dus besluit je toch even te zoeken naar de mogelijkheden en ineens zie je dat je een last minute all inclusive gezinsvakantie kunt boeken. De blijdschap bij je kinderen als je geboekt hebt en ze verteld dat jullie in een groot hotel met zwembad, glijbanen, entertainment en heel veel eten en drinken zullen logeren zal immens zijn. Dus waarom zou je nog langer wachten?

De besparing voor het boeken van een last minute kan al snel oplopen tot een paar honderd Euro en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Voor dat bedrag kun je heel wat andere dingen doen samen met je gezin, bijvoorbeeld extra dagjes uit (in eigen land) of iets leuks kopen.

 

Of je nou een peuter, kleuter of een stel tieners hebt, met een all inclusive gezinsvakantie kan het hele gezin genieten van de welverdiende vakantie! Heb jij al een keer een all inclusive vakantie geboekt?

 

*Disclaimer dit artikel is een samenwerking

Dokteronline.com

3 REACTIES

  1. Ik heb verschillende keren een All inclusive gedaan met de meiden in de tienerleeftijd en dat was altijd geslaagd. Nu lief en ik zonder kids op vakantie gaan, is het niet zo aantrekkelijk meer op meerdere gebieden, hebben we gemerkt, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders 😉

    • Ik kan me voorstellen dat een all inclusive vooral ideaal is met kinderen. Als je alleen met je partner bent ben je flexibeler en kun je feitelijk gaan en staan waar je wilt. Dit maakt een vakantie dan weer spannender en zorgt voor meer afwisseling. Wil natuurlijk niet zeggen dat je dan duurder uit bent. In tegendeel: ik denk dat je op deze manier ook veel kunt besparen en optimaal kunt genieten, terwijl je nergens aan vast zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in