boek je vakantie bij de ANWB

Zoek je nog naar een spannende film? Vanaf 24 maart draait Ambulance een spectaculaire thriller in de bioscopen. Een adembenemend avontuur van drie levens die binnen één dag voorgoed veranderen.

 

Ambulance spectaculaire thriller

In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home).

Danny is een charismatische beroepscrimineel, die hem een voorstel doet: samen de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles plegen met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren.

Ambulance spectaculaire thriller + winactie 1

 

Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden. Cast: Jake Gyllenhaal, Eiza Gonzalez, Yahya Abdul Mateen II

 

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder alvast de trailer

 

Doe mee en maak kans op vrijkaarten en een hoodie

Wil je de film zelf zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 3 x 2 vrijkaarten + een hoodie verloten. Om mee te doen aan deze winactie wil ik graag van je weten of je een keer met een ambulance mee bent gegaan en waarom. Helaas heb ik ooit zelf een rit in de ambulance gemaakt, al weet ik er niets meer van. Dat kwam omdat ik hersenletsel op heb gelopen tijdens een schoolreis

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op zondag 27 maart om 00:00 uur. Op maandag 28 maart 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

Dokteronline.com

32 REACTIES

 1. Gelukkig nooit een ritje met de ambulance gehad en dat wil ik graag zo houden😅
  De film lijkt mij wel reuze spannend.

 2. Ik heb 2 keer een ritje met een ambulance gemaakt met een aanrijding en 1 keer toen zat ik in een psychose . Gelukkig is alles goed gekomen .

 3. Ik heb zelf gelukkig nooit in een ambulance meegereden, maar ik heb wel mijn schoonvader erop moeten zetten. Vijf jaar geleden na het vieren van de verjaardag van mijn dochter, wilde hij opstaan van onze gezellige picknickbank in de tuin, maar hij bleef haken met zijn voet achter de bank en viel zo voorover door de ruit naast de tuindeur. Met alle geluk van de wereld had hij alleen een lichte hoofdwond, maar hij had door de manier van vallen makkelijk overleden geweest kunnen zijn. Aangezien het hier om een man op leeftijd met diabetes gaat, moest hij voor de zekerheid mee met de ambulance, maar gelukkig is alles met een sisser afgelopen.

 4. Ikzelf heb gelukkig nooit met de ambulance mee hoeven rijden, maar ik heb wel mijn schoonvader erin moeten zetten. Vijf jaar geleden na het vieren van de verjaardag van mijn dochter, wilde hij opstaan van onze gezellig picknickbank in de tuin. Helaas bleef hij met zijn voet haken achter de bank en viel hij zo voorover door het raam naast de tuindeur. Wonder boven wonder ging het slechts om een oppervlakkige hoofdwond, maar de wijze waarop hij viel had makkelijk voor ernstiger letsel kunnen zorgen. Gelukkig is alles goed afgelopen.

 5. Gelukkig alleen tijdens een open dag in een ambulance gezeten.
  Ik vind het altijd spannend als ik een ambulance met loeiende sirenes zie rijden, ik hoop altijd dat het goedkomt met die persoon..

  Ik heb wel weer eens zin om naar de bioscoop te gaan, dit lijkt me een spannende film!

 6. ik heb ook een keer een rit met een ambulance meegemaakt. Dit kwam omdat ik een auto-ongeluk had meegemaakt op de A6 in de buurt van Almere. Ik zat bekneld. De brandweer moest zelfs onder mij gaan liggen om mij eruit te krijgen.

 7. Oh wauw, zeker een Engel op je schouder gehad tijdens die val! Ik heb 1 keer in een ambulance gezeten, toen ik flinke brandwonden had opgelopen aan mijn bovenbeen door kokend water. Pijnlijke ervaring, maar heel fijn dat ze er waren. De film lijkt me spannend om samen met mijn moeder te zien.

 8. Helaas wel een paar keer meegereden met ambulance, niet voor mezelf maar ons dochtertje. Al zou ik zo ruilen als ik voor haar in de plaats kon gaan

 9. Lijkt mij een spannende film, zal graag de vrijkaarten + hoodie willen winnen en nee ben gelukkig nog nooit met een ambulance mee gegaan!

 10. Gelukkig heb ik nog nooit in een ambulance gelegen en niet met familie. Hopelijk blijft dat zo!
  Ik heb wel weer eens zin om naar de film te gaan.

 11. het lijkt me heel spannend, ik doe graag mee. ik ben 1x met de ambulance meegereden met mijn zoontje die met vuur en een spuitbus gespeeld had en die in zijn gezicht ontploft was.

 12. Oei, hersenletsel dat klinkt heftig! Zelf gelukkig alleen als passagier een keer in de ambulance meegereden toen mijn vader in een put was gevallen. Viel achteraf gelukkig allemaal mee maar was op dat moment wel spannend! Benieuwd naar de film!

 13. Gelukkig nog nooit zelf in een ambulance gelegen, helaas wel met gierende banden achteraan gereden toen mijn moeder naar het ziekenhuis werd gebracht vanwege een bloedende lever. Ik kijk liever naar de film!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in