boek je vakantie bij de ANWB

In een nieuwe reeks vertelt Lindsey over haar avonturen als stewardess. Je maakt nogal eens wat mee tijdens een vlucht van hilarisch tot ernstig. Van passagiers die je nooit meer vergeet tot situaties die je liever niet mee had willen maken. Vandaag vertelt Lindsey over het avontuur van een reiziger die ze nog steeds volgt. Soms is ze zelfs een tikkeltje jaloers op het avontuur van dit reislustige gezin.

 

Wie is Lindsey?

Ik ben Lindsey (37) en reeds 15 jaar in een relatie met Geert (44) Samen hebben we 3 leuke kinderen van 5-7-9 jaar. We hebben elkaar leren kennen in Gent en in 2008 zeiden we België vaarwel om aan een nieuw avontuur te beginnen met een nieuwe job in de luchtvaart als steward en stewardess. We hebben samen in Zweden en Sicilië gewoond en ondertussen wonen we met ons gezin al 10 jaar in Tenerife. Na 13 jaar in de luchtvaart hebben we een collectie aan leuke, grappige en gekke verhalen vergaard. Zelf houden we van avontuurlijke reizen met onze 3 wereld kinderen en delen we graag leuke tips over reizen.

 

 

 

 

Avonturen van een stewardess: het avontuur van deze reiziger volg ik nog steeds

Sommige passagiers vergeet je heel snel, andere wil je liever heel snel vergeten. Maar er zitten ook genoeg parels tussen. Passagiers waarmee je een klik hebt. Reizigers die je niet meer vergeet en zelfs gaat volgen, omdat je benieuwd bent naar hun nieuwste avontuur.

 

Een paar dagen voor kerst 2018 opereerde ik op een vlucht van Parijs naar Tenerife. Iedereen was al in kerst stemming en gelukkig ook de passagiers. Het werd een rustige vlucht dus hadden we tijd voor af en toe een praatje met de passagiers.

Tijdens het instappen was er een Amerikaanse dame met 3 kinderen aan boord gekomen, ongeveer dezelfde leeftijd als mijn eigen 3 kinderen. Er reisde ook nog een jonge vrouw mee met de Nederlandse Nationaliteit.

Nu was ik wel benieuwd naar dit “gezin” en of ze kerst in Tenerife zouden vieren. De Amerikaanse dame vertelde mij dat haar man en zij beslist hadden alles in Amerika te verkopen en een catamaran te laten bouwen om dan 3 jaar met hun kinderen rond te varen. Hun boot hadden ze laten maken in Frankrijk en nu was die boot met haar man en een gehuurde boot crew (om de overtocht tussen vaste land en Canarische eilanden te maken) onderweg naar Tenerife. Daar zou zij met hun 3 kinderen en een Nederlandse aupair/lifeguard aan boord gaan.

De aupair zou een aantal maanden bij hen blijven totdat iedereen gewoon was aan dit nieuwe leven en vooral de kinderen gewoon waren aan leven op een boot. Dat was ook de reden dat de aupair een lifeguard diploma had. We hadden een gezellige babbel en toevallig lag hun boot in de haven maar op 10 minuten van ons huis in Tenerife vandaan.

Eind december werden we uitgenodigd om een kijkje te komen nemen aan boord van hun nieuwe woning. De catamaran was en is nog steeds prachtig. Van binnen heel mooi ingericht en tot onze verassing is er super veel ruimte.

Avonturen van een stewardess het avontuur van deze reiziger volg ik nog steeds 1

 

Onze 3 kinderen vonden het super tof en hadden een hele middag plezier. Gelukkig zijn onze kinderen 3-talig opgevoed, waardoor ze in het Engels konden communiceren met de 3 Amerikaanse kinderen die net dezelfde leeftijd hadden als die van ons.

Sindsdien volg ik de avonturen van dit gezin via Instagram. Ondanks dat we zelf veel reizen met onze 3 kinderen ben ik soms een beetje jaloers (in positive zin) op hun fantastische avontuur! Ze reizen al 3 jaar lang op hun boot de wereld rond. Prachtig gewoon!

Tijdens onze vluchten kom je alle soorten mensen tegen, geen enkele dag is hetzelfde, en af en toe kom je speciale mensen tegen die een nog gekker avontuur aan het beleven zijn dan jezelf. Wie wil kan het gezin volgen op Instagram

 

Tot de volgende keer met nieuwe avonturen van een stewardess!

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in