boek je vakantie bij de ANWB

Het weer beloofd na deze week eindelijk echt mooi te worden. Gelukkig maar, want ik ben toe aan zon en warmte. Tijd dus om je garderobe zomerproof te maken. Dat kan met deze leuke beachwear voor de komende warme dagen.

 

Inhoud

Versoepeling van de maatregelen lokt mensen naar buiten

Nu steeds meer maatregelen versoepelt worden, durven ook steeds meer mensen naar buiten. Dat is maar goed ook, want van de hele dag binnen zitten wordt niemand gelukkig. Nou ja, bijna niemand, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Het weer gaat de goede kant op en belooft zelfs zomers te worden. Ook dat is belangrijk, want wij hebben de zon en vitamine D hard nodig, na de lange en donkere wintermaanden.

Het mooie weer gecombineerd met een versoepeling van de maatregelen zorgt ervoor dat mensen weer makkelijker naar het park en het strand kunnen trekken. Belangrijk daarbij is het in acht nemen van voldoende afstand, maar dat moet wel lukken. Er is immers volop ruimte en als we met z’n allen de regels in acht nemen kan het alleen maar beter worden. Dan kan iedereen weer genieten van het buiten zijn, de zon en de warmte.

 

Beachwear voor de komende warme dagen

Op dit moment hebben we nog even te maken met koude nachten (lees nachtvorst!) en temperaturen die overdag schommelen tussen 12- 16°C. Niet echt lekker weer dus, alhoewel de zon steeds meer te zien en voelen is. Vanaf het weekend en vooral de week erna worden zomerse temperaturen verwacht. En zomerse temperaturen vragen om aanpassing van je garderobe. De winterkleren kunnen opgeborgen worden en zomerkleren mogen tevoorschijn gehaald worden.

Beachwear voor de komende warme dagen 1

UK swimwear: meer dan alleen zwemkleding

Nu kun je natuurlijk kiezen voor een korte broek en een simpel T-shirt, maar wat is er nou heerlijker dan trendy beachwear? Als je op zoek bent naar trendy beachwear en zwemkleding kom je al snel uit bij UK swimwear. Deze webshop is gericht op zwemkleding en strandkleding voor vrouwen.

In het assortiment vind je werkelijk alles wat je nodig hebt voor een dagje aan het strand of in het zwembad. Je kunt deze kleding zelfs dragen in je achtertuin waar je kunt genieten van je eigen zwembad. Stel zelf een leuke set samen uit het assortiment mix en match bikini of kies voor een hip badpak. Na het zwemmen kun je op het strand of boulevard paraderen met een mooie sarong voor over je badpak of bikini.

In het assortiment beachwear kun je echt alles vinden van broekjes tot rokken. Allemaal even luchtig en passend bij de sfeer en het warme weer. Op die manier hoef je je niet compleet om te kleden. Trek de sarong, kaftan of het jurkje gewoon over je zwemkleding aan en je kunt er weer even tegenaan. Ideaal om bijvoorbeeld nog ergens een hapje te eten of te genieten van een drankje.

 

 

Warme dagen? Ik ben er helemaal klaar voor

Ik heb al vaker laten doorschemeren dat ik absoluut geen liefhebber ben van het Nederlandse weer. Dat is net zo wispelturig als, ja, het Nederlandse weer 😉 Dacht je het wordt eindelijk mooi en warm, krijg je ineens te horen dat het gaat vriezen. Sterker nog, er worden records gebroken omdat het nog nooit eerder zo laat in het jaar zo extreem gevroren heeft. Nee, ik ben er echt helemaal klaar mee. Trouwens, ik ben al helemaal klaar voor mooie zomerse dagen.

Aangezien wij van plan waren om in maart op vakantie te gaan naar een warm land, had ik allemaal leuke kleding gekocht. Een heerlijk zittend setje, waarmee ik me al zag lopen door de straten van Sal, Kaap-Verdië. De rode broek zou goed van pas komen na het zwemmen in het zwembad of de zee. Heerlijk luchtig materiaal, dus ondanks het feit dat het een lange broek is ook niet te warm. Daarnaast mooi te combineren met een T-shirt of een linnen blouse. Dat laatste kledingstuk is ook lekker luchtig, dus echt ideaal voor als het in de avond een beetje afkoelt, zonder echt koud te worden.

Beachwear voor de komende warme dagen

 

Nu heb ik niet alleen de bovenstaande kledingstukken, maar nog meer. Mijn kast is eigenlijk gericht op warm weer, met diverse T-shirts, jurken en rokken (ja, deze heb ik na 40 jaar eindelijk ontdekt hahaha). Dus dat het nu eindelijk eens zomers gaat worden komt goed uit. Kan ik eindelijk mijn mooie beachwear dragen. Niet alleen buitenshuis, maar ook in de tuin komt deze kleding hartstikke goed van pas.

 

Ben jij al helemaal klaar voor de zomerse dagen die voorspeld zijn of moet je je garderobe nog aanvullen met zomerse items?

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in