boek je vakantie bij de ANWB

Heb je thuis een hond? Dan moet je je viervoeter kennis laten maken met de Bellobox. Mijn honden hebben de Bellobox getest en vandaag lees je er alles over. Bovendien mag ik een Bellobox voor jouw hond verloten. Bellobox verwen je hond met heerlijke natuurlijke snacks + winactie.

 

Inhoud

Wat is de Bellobox?

De Bellobox is een vrij nieuw concept boordevol natuurlijke hondensnacks. De box wordt zorgvuldig samengesteld en is geschikt voor grote en kleine honden. Er is geen sponsoring van grote merken, het zijn allemaal natuurlijke producten onder andere gemaakt van kip, buffel, zalm en rund.

Je kunt de Bellobox eenmalig bestellen, bijvoorbeeld als welkomstcadeau voor je geadopteerde viervoeter of als verjaardagscadeau.  Vind het leuk om je hond eens in de zoveel tijd te verwennen? Dan kun je ook een abonnement nemen op de Bellobox. Je hebt de keuze uit 6x per jaar of 12x per jaar. Hoe vaker je de Bellobox afneemt hoe goedkoper deze per stuk wordt. Overigens gaat een deel van de opbrengst altijd naar een goed doel!

De keuze kun je afstemmen op de behoeften van je hond. Er is naast een box voor volwassen honden ook een puppiebox verkrijgbaar. Verder kun je kiezen voor een bepaalde smaak: kip of rund. De kip en rund boxen zijn ontwikkeld voor honden met een allergie. Door deze box te kiezen weet je zeker dat er alleen kip of rund in zit, zodat de hond er geen last van krijgt. Verder kun je kiezen uit een small, medium of large box, zodat je hond echt verwend wordt met producten die bij hem of haar passen.

Benieuwd naar de Bellobox? Ga dan naar www.bellobox.nl en bestel de box met 15% korting met kortingscode: TIPSVOORJOU (geldig tot 31-05-2020)

Bellobox verwen je hond met heerlijke natuurlijke snacks + winactie box

 

Minnie en Daisy testen de Bellobox

Zoals ik reeds eerder aangaf mochten mijn honden of beter gezegd, de hond van mijn dochter en mijn hond, de Bellobox testen. Minnie is een mix hond die we vanuit Suriname mee naar Nederland hebben genomen na onze remigratie. Daisy is een American Stafford die eveneens vanuit Suriname met ons mee is gekomen. Helaas heeft Daisy iets aan haar achterpoten (onderzoeken zijn niet sluitend, maar vermoed wordt dat ze artrose heeft) en kan momenteel niet lopen op haar achterpoten. Ook staan is slechts korte tijd mogelijk. Zij is echter jong en speels en wordt daarom extra veel verwend door ons. De Bellobox kwam voor haar als geroepen.

Bellobox verwen je hond met heerlijke natuurlijke snacks + winactie lekker
Daisy geniet enorm van alle verwennerij

 

We ontvingen een grote (Large) box met daarin onder andere gedroogde buffeloren, gedroogde kippenpoten, kippenvleugels en gedroogde zalm met huid. Een zeer rijkelijk gevulde box, waarvan onze honden al het één en ander geproefd hebben.

Bellobox verwen je hond met heerlijke natuurlijke snacks + winactie snacks

De kipdelen vielen bij beiden zeer goed in de smaak. Minnie is een zeer kieskeurige hond en wist niet wat ze met een buffeloor moest beginnen. Daisy wist er wel raad mee en die heeft zich bijna een uur lang vermaakt met het oppeuzelen van het oor. Dat geldt ook voor andere gedroogde delen van rund die in de box zaten. Inmiddels zijn nagenoeg alle producten getest en ik kan niets anders zeggen dan dat alles heel goed in de smaak valt bij de dames.

Bellobox verwen je hond met heerlijke natuurlijke snacks + winactie minnie
Minnie bezig met een stukje rund

 

Voor Daisy zijn de producten een goede afleiding. Doordat ze niet zo veel kan bewegen als ze zou willen is ze vaak gefrustreerd. Dat laat ze echter niet blijken, want ze is de liefste hond die je maar kunt bedenken. Gek op de kat, dol op knuffels (en salade!) en altijd in om lekker aangehaald te worden. Deze natuurlijke gedroogde dierlijke producten zorgen er echter voor dat ze lekker kan kauwen en bezig is, zonder dat ze daarvoor hoeft te zitten of staan. Ideaal dus!

Bellobox verwen je hond met heerlijke natuurlijke snacks + winactie

Hier in huis was de Bellobox Large een schot in de roos. Ik ben overigens ook blij dat het absoluut natuurlijke producten zijn, want zelf proberen we ook zo gezond en natuurlijk mogelijk te eten. Heb je een hond en wil je nu zelf ook kennis maken met de Bellobox? Doe dan snel mee met de winactie:

 

Wat moet je doen:

Plaats een foto van je hond op Facebook en tag daarin Bellobox en Tipsvoorjou om deel te nemen aan de winactie

 

Extra kansen om te winnen

Zoals altijd kun je extra kansen verdienen om te winnen. Dit doe je door:

  • Iemand te taggen met leuke / lieve / gekke hond
  • Bellobox te volgen op Fb en Instagram
  • Tag je drie vrienden met een hond dan is dat +2 kansen om te winnen

 

De winactie start op woensdag 4 maart 2020 en eindigt op dinsdag 17 maart om 00:00 uur. De dag erna wordt de winnaar op Facebook bekend gemaakt.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in