boek je vakantie bij de ANWB

Ben je dol op het concept van All you can eat? Zoveel eten en drinken als je wilt tegen een vast bedrag? Dat kan bij All you can eat Watertuin in Naaldwijk.

 

Inhoud

Maak kennis met Jasmina

Lekker eten bij de Watertuin in Naaldwijk, dat is waar ik jullie meer over wil vertellen. Mijn naam is Jasmina, ik ben 34 jaar jong en woon samen met mijn man en dochter in het Westland. Sinds begin van dit jaar blog ik op Sparkles Inside. Ik ben gek op koken, maar eigenlijk nog meer op eten. Mijn tip voor jou is dan ook de Watertuin in Naaldwijk.

Ik vind het heerlijk om uit eten te gaan, voor mij is dat ook de ultieme ontspanning. Nu we een kleine meid van 1,5 jaar hebben, kiezen we zo nu en dan ook voor een all you can eat concept, lekker makkelijk want mijn kleine monster vandaag lekker vind, kan ze morgen weer verafschuwen. De Watertuin in Naaldwijk is zo een all you can eat restaurant, niet ver bij ons vandaan. Binnen 5 minuutjes zijn we er, en kunnen we ons volstouwen haha.

 

All you can eat bij Watertuin in Naaldwijk

Regelmatig ga ik een hapje eten bij de Watertuin in Naaldwijk. Wat zeg ik? Een hapje?! Heel veel hapjes! Haha. Bij de Watertuin kun je namelijk all you can eat eten en drinken voor een vast bedrag. Je hebt diverse arrangementen voor verschillende prijzen en je kan ook zelf bepalen hoe lang je wilt blijven. Je moet dit wel van te voren inschatten, want je betaald vooraf. In het begin vond ik dat dus best lastig omdat ik ook niet goed wist wat ik er van kon verwachten, inmiddels weet ik dat 2,5 uur perfect is.

Binnen die tijd mag je zoveel eten en drinken als je wilt. Je kan kiezen tussen warme dranken: latte machiato, diverse theetjes, koffie, flesjes drinken zoals fristi en chocolademelk maar er is ook een tap waar je frisdrank kunt tappen en verse jus d’orange. Je hebt 5 locaties van de Watertuin, maar Naaldwijk is het dichtste bij voor mij, dus daarom kies ik altijd voor deze locatie.

Bij de meeste restaurants heb je alleen All you can eat diner, dat geldt niet voor de Watertuin. Hier kun je de hele dag All you can eat arrangementen boeken. Dus wil je onbeperkt ontbijten, lunchen of dineren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

All you can eat bij Watertuin in Naaldwijk fruit en ijs

Ontbijt

Tijdens het ontbijt heb je keuze genoeg. Je hebt verse broodjes zoals croissantjes en stokbrood, maar ook warme tosti’s, bruchette etc. Je kan een keuze maken uit diverse salades, maar er is zelfs warm eten zoals soep, poffertjes etc. De champignonnensoep is echt te heerlijk kan ik je vertellen, en ik vind het dan ook helemaal niet erg om daar de dag mee te beginnen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ontbijt wel achteruit vind gegaan, voorheen had je veel meer keuze uit salades etc. Ook had je buffetten in 2 ruimtes, maar tegenwoordig is het alleen maar in de ruimte na de ingang. Toch hoef je niet te verhongeren hoor, want er is voor iedereen wel wat. Ook kun je bij het ontbijt al lekker snoepen van taartjes en zoetigheid.

All you can eat bij Watertuin in Naaldwijk ontbijt

Lunch

Bij de lunch heb je veel gerechten die je bij het diner ook hebt. Je kan kiezen tussen diverse warme en koude gerechten en er is sushi! Hoewel de sushi hier op 1 of andere manier ’s avonds toch lekkerder is dan ’s middags. Ik denk dat dat komt doordat het ’s avonds veel drukker is en de sushi vers wordt bijgemaakt, ik denk dat het ’s middags langer staat en dat proef je ook wel, soms is het een beetje droog.

All you can eat bij Watertuin in Naaldwijk ontbijt

 

Ook bij de lunch heb je een divers dessert buffet met o.a. taartjes, vers fruit maar ook Italiaans schepijs. Bij de lunch staan er ook 2 chocolade fonteinen aan, daar wordt elke vrouw blij van, je kan er van alles indippen: fruit, lange vingers, koekjes, spekjes etc. Ook staan er bij de grill gedeelte allerlei nootjes.

All you can eat bij Watertuin in Naaldwijk chocoladefontein

Diner

Het diner is eigenlijk het duurste van de dag, niet zo gek ook als je ziet hoeveel keuze er is. Het lijkt op zich wel een beetje op het lunchmenu, alleen dan nog net wat uitgebreider. Je kan nu ook lekker vlees of vis wokken en je kan gebruik maken van het uitgebreide grillbuffet. Daarnaast heb je kreeft! Jummie! Ook heb je weer veel dingen die je bij de lunch ook hebt, maar dat is niet zo erg. Overigens heb je bij de thee en koffie allerlei potten met diverse koekjes staan, deze staan er bij het ontbijt en de lunch ook.

All you can eat bij Watertuin in Naaldwijk diner

Uit eten met kinderen

Kinderen t/m 11 jaar eten elke woensdag gratis mee tijdens de lunch of het ontbijt. Je mag dit alleen niet combineren met vroege vogel actie, jarige eet gratis actie en ook niet met andere acties en/of kortingen. Voor kinderen is er ook voldoende keuze, zelfs voor de moeilijke eter dus. Lust je kind niet heel veel, dan kan hij/zij ook altijd aanvallen op de frietjes, frikandellen, kroketten of kaassoufflés . Behalve het rekening met eten houden, zorgt de Watertuin ook voor ander vermaak voor de kids.

De Watertuin in Naaldwijk heeft een ruime binnentuin met vissen en andere dieren zoals vogels en papegaaien maar ook een soort indoor playground. De Watertuin in Spijkenisse heeft een grote speelkamer. De Watertuin in Schiedam grenst aan een openbaar park met veel speeltoestellen en de Watertuin Hendrik-Ido- Ambacht en Bergen op Zoom hebben beide een grote speelkamer. De kleintjes hoeven zich dus geen seconde te vervelen.

Gratis eten op je verjaardag

Ben je jarig? Dan eet je bij de Watertuin gratis als je je ID-kaart, rijbewijs of paspoort toont. Bij veel andere restaurants moet je dan vaak met minimaal 4 andere mensen komen eten. Bij de Watertuin is dit niet het geval. Er moet 1 betalende volwassene met je meegaan. Maar dit is wel een leuk cadeautje toch? Wil je een jarige verassen, dan kun je de tafel laten versieren of een taartje met vuurwerkfontein bestellen tegen een kleine vergoeding.

Eindoordeel

Zo nu en dan is een bezoek aan de Watertuin in Naaldwijk heerlijk, echter hoef ik hier niet perse elke maand naar toe. Daarnaast is mijn man ook meer van het a la carte in plaats van heen en weer wandelend te eten, echter is het met een kind toch ook wel makkelijk. Aan 2,5 uur heb je meer dan voldoende, we zijn er vaak ook wel eerder uitgegeten. Je hoeft natuurlijk niet 2,5 uur door te proppen, je kan ook altijd nog even in de binnenplaats rondwandelen, een extra theetje nemen etc. Ik vind het dan ook wel jammer dat je niet achteraf kan betalen, maar dit vooraf gebeurd.

Ik vond de Watertuin een aantal jaar geleden ook beter moet ik eerlijk bekennen, misschien komt dat ook wel doordat ik toen niet echt all you can eat restaurants gewend was. De sushi is lekker, maar ik zou hier niet speciaal voor komen, sushi bij echte sushi tenten is dus ook vaak lekkerder. Daarnaast vind ik het restaurant ook niet heel erg goedkoop. Desondanks, eet ik hier altijd wel met veel plezier, en ga ik dus nooit met honger naar huis. Vooral met je verjaardag vind ik het restaurant dan weer wel echt een aanrader.

 

Adres van deze hotspot

Watertuin Naaldwijk

Grote Woerdlaan 38

2671 CL Naaldwijk

Tel: 088 440 2600

 

Openingstijden

Maandag 16:30 – 22:00 uur

Dinsdag t/m zondag 9:00 – 22:00 uur

 

 

Ga jij ook wel eens naar een all you can eat restaurant? Of heeft A la carte meer je voorkeur?

 

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn recensie over de Watertuin. Indien je meer over mij wilt lezen, kun je dit doen op www.sparklesinside.nl of mij volgen via facebook op www.facebook.com/sparklesinside

All you can eat bij Watertuin in Naaldwijk watertuin vissen

 

 

 

 

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in