boek je vakantie bij de ANWB

BLOY Institute, de boutique beautysalon van skin care expert Lindsay van der Looij, biedt vanaf nu exclusief in Amsterdam de LYMA Laser aan. Deze laser onderscheidt zich van andere lasers door gebruik te maken van lage niveaus van lasertherapie, of nabij-infrarood laserlicht, een technologie die is geleend uit de medische sector. Dit licht is 100x krachtiger dan LED en dringt diep onder de huid door op een volledig veilige en effectieve manier, waardoor het het huidverouderingsproces omkeert. De laser is zowel als behandeling te boeken bij BLOY Institute maar ook in de salon te koop voor thuis gebruik.

 

Inhoud

Hoe de LYMA Laser het verouderingsproces omkeert

De LYMA Laser werkt op beide niveaus van het huidverouderingsproces. Intrinsiek dringt de laser diep door in de basale laag van de lederhuid, waar het genetische schakelaars in de huidcellen activeert om ze te stimuleren om zichzelf te herstellen en te regenereren. De schade aan gezonde huidcellen wordt zo teruggedraaid. Extrinsiek instrueert de laser de bestaande cellen om meer eiwitten te produceren om vrije radicalen te bestrijden. Minder vrije radicalen betekent meer collageen en elastine, wat resulteert in een jeugdige huid.

De meeste lasers werken door gecontroleerde thermische verwondingen. Ze veroorzaken thermische schade aan het weefsel om de productie van collageen te stimuleren, wat resulteert in een gevoelige huid en behoefte aan hersteltijd. Het licht is uiterst krachtig en kan diep onder de huid doordringen op een volledig veilige en effectieve manier.

Met een vermogen van 500 mW en een golflengte van 808 nm kan de laser niet alleen de diepste lagen van de huid bereiken, maar ook het vet- en spierweefsel daaronder.

 

Belangrijkste Kenmerken van de LYMA Laser

 • Geen hersteltijd vereist
 • Compatibel met huidverzorgingsproducten om de resultaten te ondersteunen
 • Dringt door tot de basale laag van de huid
 • Geen schade aan de huid
 • FDA-goedgekeurd

Lindsay van der Looij, eigenaresse van BLOY Institute, is zeer verheugd met de LYMA Laser te werken die behandeld wordt bij hun nieuwe Labareau Red carpet facial “Deze laser is echt revolutionair op het gebied van huidverbetering en dat is precies wat ik met BLOY en mijn eigen skincare lijn LABAREAU vrouwen wil bieden. Dit apparaat is uiterst effectief en je kunt het doen wanneer je wilt omdat er geen hersteltijd is en het vermogen om de basale huidlaag te bereiken zonder schade toe te brengen. “Het feit dat de LYMA Laser FDA-goedgekeurd is, onderstreept de veiligheid en effectiviteit ervan.”

Huidverbetering op het gebied van

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidversteviging
 • Rosacea
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Couperose

Lovende recensies

De LYMA Laser heeft enorme opwinding veroorzaakt in Amerika en is zeer exclusief verkrijgbaar, onder andere bij goop en Harrods. Beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow, Bobbi Brown, Emma Stone, Madelyn Cline omarmen de LYMA Laser en het wordt ook aanbevolen door vooraanstaande beauty-experts zoals The Facialist en The Beauty Sandwich.

Naast de behandeling bij BLOY Institute, is de LYMA Laser volledig veilig voor thuisgebruik, zelfs in de buurt van de ogen, zonder de noodzaak van beschermende brillen. Dit wordt mogelijk gemaakt door twee gepatenteerde interne diffusers die het nabij-infrarode licht opdelen in 25.000 kleinere bundels. De lichtenergie is volledig koud en volstrekt pijnloos.

Voor de beste resultaten wordt er geadviseerd om het minimaal 15 minuten per dag te gebruiken. We bieden kuren aan van 5 en 10 behandelingen ook kan je bij iedere behandeling de LYMA laser bijboeken

Dit innovatieve apparaat is nu beschikbaar in Amsterdam en BLOY Institute is pas de tweede locatie in Nederland.

 

Labareau The Red Carpet LYMA facial 90 minuten €249,-

Prijs LYMA Laser voor thuis 2399,-

Boek nu een behandeling via Beautykliniek bloyinstitute.com

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in