boek je vakantie bij de ANWB

Een verstopte dakgoot lijkt misschien een klein probleem, maar de gevolgen kunnen verstrekkend en kostbaar zijn. Als regenwater niet vrij door de dakgoten kan stromen vanwege bladeren, takken of ander vuil, ontstaat er een potentieel gevaarlijke situatie.

Het water begint zich op te hopen en kan uiteindelijk overlopen, waardoor schade aan je huis ontstaat. Het water kan infiltreren in de muren, dakbedekking en fundering, wat kan leiden tot lekkages, schimmelvorming, houtrot en zelfs structurele schade.

Het repareren van deze problemen kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen, die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden met tijdige dakgootreiniging en onderhoud. Het schoonmaken van je dakgoot is daarom van groot belang om dure schade te voorkomen en de goede staat van je huis te behouden. Wij laten je daarom graag zien hoe je dit effectief kunt regelen zonder dat jij daar werk van hoeft te hebben.

 

Inhoud

Bespaar jezelf al het werk

Het dakgoot reinigen is een klus waar veel mensen een hekel aan hebben en dat is niet zonder reden. Je moet met de ladder werken en terwijl je naar boven klimt, wordt de geur van verrotte bladeren en modder sterker. Je ziet de dakgoten vol zitten met een dikke laag vuil en takken die vastzitten. Door water dat overloopt wordt je kleding nat en vies.

Je begint met het verwijderen van het slijmerige vuil met je blote handen, terwijl je geconfronteerd wordt met insecten en onaangename verrassingen. De hoogte en instabiliteit van de ladder zorgen voor een ongemakkelijk gevoel. J

e beseft al snel dat deze klus een tijdrovende en smerige aangelegenheid is. Is dit gewoon een kwestie van even doorbijten? Uiteraard niet! Het enige wat jij moet doen, is even op de site van Univé kijken om te zien hoe je een verzekering kunt afsluiten waarmee jij nooit meer omkijken hoeft te hebben naar het onderhoud van je dakgoot.

 

De Veilig Wonen verzekeringen van Univé

Bij Univé heb je de mogelijkheid om een speciale verzekering af te sluiten die alleen gericht is op het reinigen van je dakgoten. Onder de Veilig Wonen verzekeringen van deze verzekeraar, vind je ook een optie om je dakgootonderhoud uit te besteden. Met deze verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over het gedoe en de ongemakken van het zelf reinigen van de dakgoten.

Een professional staat voor je klaar om de taak op zich te nemen. Deze expert komt tijdig bij je langs, brengt de benodigde apparatuur mee en voert grondige reinigingswerkzaamheden uit. Je kunt vertrouwen op diens expertise om alle bladeren, takken en ander vuil efficiënt te verwijderen, zonder dat je zelf een ladder hoeft te beklimmen.

 

Sluit hem vandaag nog af

Kijk even op de site van Univé voor meer info over deze handige verzekering. Ben je enthousiast? Sluit hem dan met een paar klikken op de muis gelijk af. De specialist zal dan gelijk contact met je opnemen zodat je goten op korte termijn al onder handen genomen kunnen worden. Hoe fijn is dat? Check de site voor meer info.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in