boek je vakantie bij de ANWB

De meeste mensen grijpen meerdere keren per dag naar een snack. Van zoute chips tot stukjes chocolade, de tussendoortjes verschillen per persoon. Maar wist je dat jouw lievelingssnack heel veel zegt over jouw karakter? Ontdek nu jouw karaktereigenschappen aan de hand van je lievelingssnack.

 

Inhoud

Snacks als tussendoortje

Veel mensen vinden het heerlijk om tussendoor iets te knabbelen. Of je nu voor de tv hangt om te bingewatchen, aan het werk bent of een lange autorit voor de boeg hebt. Het aanbod snacks is ontzettend uitgebreid: van hartige en zoute snacks tot mierenzoete lekkernijen. Er is voor elk wel iets lekkers te vinden.

De reden dat veel mensen naar vooral ongezonde tussendoortjes grijpen is heel simpel: de maaltijden die gegeten worden zijn niet vullend genoeg. Of je kiest ervoor maar 3 maaltijden per dag te eten, terwijl je eigenlijk 5 kleine maaltijden zou moeten eten. Hierdoor krijg je halverwege de ochtend en de middag een energiedip. Veel snacks bevatten talloze suikers, vetten en zouten die ervoor zorgen dat je er weer even tegenaan kunt. Dat dit door de ongezonde keuzes eigenlijk geen goed idee is vergeten veel mensen.

 

Dit zegt jouw lievelingssnack over jouw karakter

Grijp jij ook elke keer naar dezelfde snacks? Dan is dat waarschijnlijk jouw favoriet. En jouw favoriete snack vertelt meer over jezelf dan je op het eerste gezicht zou vermoeden.

 

Brownies als ultieme chocolade verwennerij

De beste brownies zijn aan de buitenkant krokant en hebben een zachte vulling. Ben jij een liefhebber van brownies? Dan is de kans groot dat je weet wat je wil en een berg doorzettingsvermogen hebt. Tegelijkertijd heb je echter ook een groot hart voor iedereen die je liefhebt.

 

Liefhebber van chips

Gaat jouw voorkeur uit naar zoute tussendoortjes, zoals bijvoorbeeld chips? Dan ben jij een ambitieus persoon. Uit een studie blijkt dat mensen die een voorkeur hebben voor chips vaak hogere functies bekleden. Denk daarbij aan CEO’s, directeuren enz. Helaas zit er aan deze voorkeur ook een schaduwkant: mensen die graag chips eten zijn vaak ongeduldig en raken snel gefrustreerd. Vooral als dingen niet zo lopen als zij dat willen.

 

Tortilla chips liefhebber

Zijn tortilla chips jouw ultieme snack? Dan zul je je in de volgende karaktertrekken herkennen: goed georganiseerd met oog voor detail en perfectionistisch. Aan de andere kant sta je open voor mensen en maak je je hard voor zaken waarvan jij vindt dat ze onrechtvaardig zijn.

 

Chocoholic: pure chocolade liefhebber

Ben jij dol op chocolade maar gaat jouw voorkeur uit naar pure chocolade? Dan ben jij een levensgenieter. Tegelijkertijd ben je iemand die zich laten door zijn intinuïtie. Je luistert naar je hart en bent een emotioneel persoon. Je weet precies wat je wil en hoe je dat voor elkaar krijgt. En je vindt het niet erg om hier de tijd voor te nemen. Alle goede dingen kosten nu eenmaal tijd.

Chocoholic: melkchocolade

Ben jij een echte chocoholic met een voorkeur voor melkchocolade? Dan herken jij je in deze karaktereigenschappen: je bent trouw, liefdevol en altijd goed gehumeurd. Let er wel op dat je niet altijd over jezelf heen laat lopen. Pas op: naïviteit is een grote valkuil voor jou.

 

Winegums

Ben jij dol op snoepjes zoals winegums, Haribo en andere kleurrijke gummisnoepjes? Grote kans dat je voorkeur uitgaat naar bepaalde kleuren en je andere kleuren links laat liggen. Als dit op jou van toepassing is dan ben je waarschijnlijk ook kieskeurig in je dagelijkse leven. Je bent skeptisch tegenover compromissen, aangezien je precies weet wat je wil. Tel hierbij het feit dat je precies weet hoe je dat wil bereiken en het wordt lastig om je daarvan af te praten.

 

Cupcakes als favoriete snack

Moet jij van bovenstaande niets hebben? Maar ben jij dol op cupcakes? Dan herken je jezelf in deze punten: trendsetter met oog voor fashion. Je probeert graag nieuwe dingen uit. Enige nadeel aan je karakter: soms ben je behoorlijk wispelturig.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande snacks en jouw karaktereigenschappen?

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in