boek je vakantie bij de ANWB

Deze week bestaat Villa Pardoes 18 jaar en dat willen zij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Villa Pardoes organiseert het grootste digitale tikkertje en jij kunt hierbij helpen. Doe mee aan het grootste digitale tikkertje en help ernstig zieke kinderen

 

 

Inhoud

Als vakantie niet vanzelfsprekend is

Voor sommige gezinnen is een vakantie niet vanzelfsprekend. Niet zozeer uit financieel oogpunt, maar vooral omdat ze te maken hebben met een ziek kind.  Dit is niet alleen voor kinderen erg moeilijk, dat geldt zeker ook voor de ouders en broertjes/zusjes en de oma’s en opa’s. Het dagelijkse leven draait immers om het zieke kind, terwijl dit kind ook graag een keer kind zou willen zijn. Even niet ziek zijn, maar gewoon kind zijn en genieten van alles dat daarbij hoort. En dat geldt ook voor de overige gezinsleden, want een ernstig ziek kind heeft impact op alle leden van het gezin.

 

 

Villa Pardoes maakt vakantie voor doodzieke kinderen mogelijk

Gelukkig is er een initiatief voor ernstige zieke kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar: Villa Pardoes. Villa Pardoes staat synoniem aan een vakantie, waarbij het hele gezin, inclusief het zieke kind, kan genieten met hoofdletters. Kinderen kunnen weer kind zijn en even vergeten dat ze eigenlijk hartstikke ziek zijn. Ouders en grootouders kunnen met lotgenoten praten en elkaar op deze wijze steunen.

Villa Pardoes bestaat uit 12 ruim opgezette vakantiewoningen gebouwd rondom de PicknickPlaats. De vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemakken, zodat je als gezin echt tot rust kunt komen. Hier beleven kinderen een onvergetelijke vakantie met Barbie, ridders, de sprookjes uit 1001 nacht en nog veel meer.

 

 

Doe mee aan het grootste digitale tikkertje en help ernstig zieke kinderen

Villa Pardoes is afhankelijk van sponsoren en in verband met de 18e verjaardag is er een bijzondere actie op touw gezet. Villa Pardoes organiseert namelijk het grootste digitale tikkertje ooit. Met deze actie hoopt Villa Pardoes genoeg geld op te kunnen halen om 12 gezinnen een onvergetelijke vakantie te kunnen bezorgen.

 

Hoe gaat dit tikkertje in zijn werk?

Net als bij het echte spel moet je getikt worden. Je ontvangt van iemand een Tikkie en daarmee is het jouw beurt om € 2,00 te doneren. Jij mag nu als Tikker de volgende persoon tikken. Het is dan de bedoeling dat deze persoon ook doneert en weer iemand anders tikt door een Tikkie te sturen.

Aanstaande vrijdag, 26 oktober 2018 gaat deze actie van start en ik kan niet wachten om mijn Tikkie te krijgen. Ik zal dan op mijn beurt een Tikkie doorsturen naar iemand anders. Wil je ook meedoen aan deze actie? Heel graag, want er zijn maar liefst 12.000 mensen nodig om dit tikkertje tot een succes te kunnen maken.

 

Tag hieronder al je vrienden, familieleden, bekenden en stuur ze allemaal een Tikkie. Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat 12 gezinnen even van elkaar kunnen genieten tijdens een onvergetelijke vakantie in Villa Pardoes.

 

Digitaal tikkertje

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in