boek je vakantie bij de ANWB

Vind je het leuk om af te tellen naar de Kerst? Dan is een adventskalender een must. Ontdek leuke en bovenal duurzame adventskalenders om zelf te vullen. Koop kleine speelgoedjes, vul de kalender met knutselspullen of wat lekkers. Je kunt er echt alle kanten mee op en je hoeft niet creatief te zijn.

 

Inhoud

Cosy@ Home adventskast hout

Deze kleurrijke kastjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende uitvoeringen en hebben een afmeting van 23 x 6 x 23 cm. De kleine laadjes zijn uitermate geschikt om te vullen met een kleinigheid. Denk daarbij aan wat snoepgoed of een leuke hebbedingetje zoals een sleutelhanger, een gum of een autootje. Natuurlijk kun je deze DIY adventskalender elk jaar opnieuw gebruiken.

 

Eyecatcher adventskalenders van Small Foot

De adventskalenders van Small Foot zijn echte eyecatchers. Je hebt ze in diverse designs, van een heuse sneeuwpop tot een slee. Alle adventskalenders zijn voorzien van kleine lades die je naar eigen inzicht kunt vullen. De Small Foot adventskalenders zijn op zichzelf al leuke kerstdecoraties.

 

Adventskalender als kerstdecoratie van Monzana

Ook Monzana heeft hele leuke adventskalenders in het assortiment. Deze hebben twee functies: je kunt ze vullen met allemaal kleine cadeautjes en je kunt ze gebruiken als kerstdecoratie. Want zeg nou zelf: die kersttrein en de slee met de Kerstman staan toch hartstikke gezellig in de kamer?

 

Houten adventskalender

Als je een duurzame adventskalender zoekt, kies dan voor hout. Deze kun je makkelijk opbergen en kunnen ook nog eens tegen een stootje. Natuurlijk zijn de verkrijgbare uitvoeringen helemaal af te stemmen op het interieur en je overige kerstversiering.

 

Slinger adventskalender

Geen ruimte of op zoek naar een andere adventskalender? Dan zijn slinger adventskalenders de oplossing. De slingers bestaan uit papieren of stoffen tasjes, zakjes of sokjes die je aan een lijntje ophangt. Leuk om te vullen met een kleinigheid voor de kinderen. Natuurlijk alles voorzien van cijfers (van 1 t/m 24) om het je nog gemakkelijker te maken.

Met wat zou jij deze leuke adventskalenders vullen? Ik ben benieuwd.

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in