boek je vakantie bij de ANWB

Wie als ondernemer meer bekendheid wil vergaren, moet zorgen voor voldoende zichtbaarheid. Het liefst ben je het hele jaar zichtbaar. Hoe kan je dit nu beter voor elkaar krijgen dan met een kalender. Het is goed om bijvoorbeeld te zorgen voor een goede bureaukalender die het hele jaar door te gebruiken is. Maar dan wel met jouw bedrijfsnaam en slogan in beeld. Het is de wijze waarop bekendheid te vergaren is op een laagdrempelige manier.

 

Inhoud

Veel verschillende soorten opties

Het leuke aan de kalender is dat deze in veel verschillende vormen komt. Zo is een staand model dat op een bureau kan staan een goede optie. Die is echter vooral persoonlijk. In een kantoorruimte kan de aanwezigheid van een algemene kalender ook van waarde zijn. In dat geval is kiezen voor een wandkalender niet meer dan logisch. Die heeft altijd zijn waarde al bewezen. Overal zijn deze kalenders aan de muur te vinden.

 

Aandacht voor de vormgeving

Natuurlijk is het plaatsen van de bedrijfsnaam en de slogan voor jou als ondernemer van waarde. Het is echter wel belangrijk om de gebruikers van de kalenders ook wel iets te bieden. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat er ook aandacht moet zijn voor de vormgeving. Denk aan mooie foto’s die aanspreken. Of denk aan andere vormen van design die de kalender aansprekend maken. Dit is wat nodig is om het cadeau ook echt gebruikt te laten worden.

 

Ieder jaar weer opnieuw

Het voordeel van de keuze voor een kalender als relatiegeschenk is dat deze ieder jaar weer opnieuw van waarde kan zijn. Door met een professional te werken is het mogelijk om jaar na jaar weer met een origineel en aansprekend ontwerp te komen. Het is op die manier ieder jaar weer mogelijk om laagdrempelig een heel jaar in beeld te blijven. Dit kan veel opleveren op zakelijk gebied. Terwijl het eigenlijk maar om een kleine investering gaat.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in