boek je vakantie bij de ANWB

Naast het hebben van een wicker loungeset zijn er nog andere elementen die niet in je tuin mogen ontbreken. Deze elementen zorgen er niet alleen voor dat je het optimale uit de ruimte van je tuin haalt, maar ook dat er sfeer in komt.

Inhoud

Indeling

Tuinmeubels en accessoires komen allemaal goed tot zijn recht als je hier ook de juiste indeling voor kiest. Probeer hier dan ook een goede afwisseling in te maken tussen stenen en een grasveld. Het zorgt niet alleen voor een speels effect, maar zorgt er ook voor dat je optisch gezien je tuin in ruimtes verdeeld. Goed om te weten is dat stenen op warme dagen je tuin warmer maken en gras kan hiervoor een goede oplossing zijn. Gelukkig is de technologie zo goed dat je kunstgras niet meer kunt onderscheiden van echt gras. Ook kan er worden afgewisseld met bloemen en dit brengt nog meer sfeer in je tuin.

Verlichting

Het hebben van goede verlichting in je tuin is even belangrijk geworden als het hebben van tuinstoelen. Tuinstoelen kunnen uiteraard niet ontbreken in je tuin. Je kunt erop heerlijk tot rust komen of gezellig borrelen met vrienden of familie. Verlichting maakt dit des te leuker en mooier. Verlichting geeft namelijk niet alleen licht als het donker wordt, maar zorgt er ook voor sfeer in je tuin.

Ook kan er gespeeld worden met verschillende soorten verlichtingen, denk aan spotjes. Spotjes geven niet alleen licht, maar kunnen ook licht schijnen op bijvoorbeeld een tafel of vijver. Door spotjes te combineren met bijvoorbeeld kaarsen kan er een goede sfeer worden gecreëerd. Wil je toch voor iets meer romantiek gaan? Dan kan speciaal voor buitenlicht een snoer met lampjes worden geplaatst. Ook kunnen kaarsen verlichting geven in je tuin.

Accessoires

Naast het hebben van tuinmeubels kan er ook gespeeld worden met accessoires. Denk aan extra kussentjes op de bank of stoel. Daarnaast zijn er ook speciale kleden voor buiten en geeft dit ook een extra sfeer. Probeer bij het uitzoeken van de accessoires goed het thema van je tuin in je achterhoofd te houden. Hierbij zorg je ervoor dat je accessores goed aansluiten bij je meubels en het één geheel wordt. Het straalt dus veel sfeer uit. Naast het hebben van bloemen kan je er ook voor kiezen om een vaas met bloemen in je tuin neer te zetten. De keuze kan dan gemaakt worden tussen echte of kunstbloemen.

 

Voor de juiste indeling in je tuin moet je met een aantal dingen rekening houden, namelijk het zorgen van eenvoud in je tuinmeubels met daarbij de juiste verlichting. Dit wordt vervolgens afgemaakt met accessoires.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in