boek je vakantie bij de ANWB

Wie houdt er niet van chocolade? De feestdagen komen eraan en dat betekent tijd om elkaar extra te verwennen. Geniet van zoete feestdagen met met originele chocolade cadeaus voor jezelf, je partner, kind, familie, vrienden of zelfs je collega’s.

Inhoud

Feestdagen 2020

De feestdagen zullen er dit jaar waarschijnlijk anders uitzien dan we gewend zijn. Ofschoon er nog niets bekend is wat maatregelen betreft is de kans groot dat uitbundig Sinterklaas of Kerst vieren er dit jaar niet in zal zitten. Dat betekent echter niet dat je niet kunt genieten. Kies voor chocoladeletters bestellen en verras jong en oud met een heerlijk cadeau in een onzekere tijd.

 

Geniet van zoete feestdagen met originele chocolade cadeaus

Er zijn maar weinig mensen die niet van chocolade houden. Cadeautjes geven hoort bij de feestdagen. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor Sinterklaas, Kerst of zelfs een combinatie van beide. Vaak is het lastig om met een origineel cadeau voor haar of hem voor de dag te komen. Een cadeau dat altijd kan is chocolade.

Sinterklaas is onlosmakelijk verbonden met chocoladeletters. Dat is te merken aan de hoeveelheid chocoladeletters die elk jaar weer verslonden worden. Het gaat namelijk om een slordige 14 miljoen chocoletters elk jaar! De traditie van chocoladeletters voor Sinterklaas is te herleiden naar de middeleeuwen. Daar leerden kinderen op de kloosterschool namelijk om brooddeegletters te maken. Was dit goed gelukt? Dan mochten ze de letters zelf opeten. Toen in 1890 de prijs van cacao aanzienlijk daalde  werd het brooddeeg vervangen door chocolade. Dit was de geboorte van de chocoladeletter zoals wij die kennen.

Geniet van zoete feestdagen met originele chocolade cadeaus chocoladeletter

 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was chocolade schaars en verving Verkade de letter door taaitaai. Na de oorlog was iedereen uitbundig en blij en dat merkten de kinderen al snel. Sinterklaas werd uitbundiger dan ooit gevierd en naast cadeautjes kregen ze ook snoepgoed. De chocoladeletter werd een vast onderdeel van het hele Sinterklaas gebeuren.

Chocoladeletters zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken, kleuren en formaten. Je kunt hiervoor naar de winkel gaan of je kiest ervoor om deze online te bestellen. Het voordeel van online bestellen is dat deze door het hele land bezorgd kunnen worden. Ideaal als je naaste familie wilt verrassen met iets extra’s, zonder dat je fysiek bij iemand langs hoeft te gaan. Of als last minute cadeau: bezorgd tot aan huis.

Niet alleen voor familie is een chocoladeletter leuk. Heb je een bedrijf? Doe dan eens iets anders en verras je werknemers met een heerlijke chocoladeletter in verschillende smaken.

 

 

Zoete cadeautjes voor Kerst

Waarom zou je jezelf met het geven van chocolade beperken tot Sinterklaas? Steeds meer mensen kiezen ervoor om (ook) met de Kerst cadeautjes aan elkaar te geven. Zeker omdat de traditie rondom het alom bekende kinderfeest Sinterklaas steeds meer veranderd. Naast leuke cadeautjes in de vorm van een geurtje, een boek, game of een huishoudelijk product, kun je iets lekkers geven. Ambachtelijke chocolade in de vorm van een hart, bonbons of een letter is niet alleen lekker, maar ook nog eens origineel. Een mooie aanvulling op de rest van de cadeautjes.

Geniet van zoete feestdagen met originele chocolade cadeaus bonbons

 

Geef jij naast de gewone cadeautjes voor de feestdagen ook iets lekkers zoals bijvoorbeeld een chocoladeletter?

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in