boek je vakantie bij de ANWB

Vind je het ook elk jaar weer zo moeilijk om je partner, moeder, zus of tante te verrassen met het juiste cadeau voor Kerst? Geen nood, dit jaar slaag je gegarandeerd dankzij deze tips voor originele Kerstcadeau’s voor haar. Met als bonus een extra tip, gewoon, voor de zekerheid.

 

Inhoud

Wat vrouwen willen

Elk jaar raken duizenden mannen in de stress: Kerst staat voor de deur en ze moeten bedenken waarmee ze hun partner, moeder, zus of tante kunnen verrassen. De grote vraag ‘wat willen vrouwen nou eigenlijk’ lijkt altijd heel moeilijk te beantwoorden.

Laat ik, als vrouw zijnde, voorop stellen dat dit niet de juiste vraagstelling is. Wij vrouwen willen meestal niet veel: een beetje tijd voor onszelf, zeker als we een druk gezinsleven hebben en daarnaast nog werken. Onze kinderen gelukkig zien, weten dat het goed gaat met alle gezinsleven, dat is alles wat we willen.

Voordat je dus op zoek gaat naar originele Kerstcadeau’s voor haar, moet je jezelf een andere vraag stellen: ‘waar houdt zij van’. Als je jezelf deze vraag stelt, zul je merken dat je veel makkelijker een cadeautje kunt bedenken. Heb je eenmaal een idee, dan is het alleen nog een kwestie van het vinden van een origineel Kerstcadeau.

 

5 Tips voor originele Kerstcadeau’s voor haar

Hieronder vind je 5 tips voor een origineel Kerstcadeau voor haar. Een cadeau dat niet ongebruikt rond zal slingeren, maar dat echt gebruikt gaat worden. Een cadeau waar de vrouw in kwestie nog lang over zal blijven praten en het wellicht aan zal bevelen aan haar vriendinnen. Als dat gebeurd, dan weet je zeker dat je cadeau een schot in de roos was.

Tip 1: Waar houdt zij van?

Dat is het uitgangspunt voor de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau. Houdt je vrouw, vriendin, moeder, zus of tante van breien, van zingen, van gezond eten of shoppen? Dan kun je in die richting beginnen te zoeken.

 

Tip 2: Denk out of the box

Out of the box denken is een must om de vrouw in kwestie te kunnen verrassen. Natuurlijk zal ze er niets van zeggen als je voor de zoveelste keer aankomt met haar lievelingsparfum, die ene leuke plant of een doos lekkere bonbons, maar origineel is het niet. Als ik nog even doorga op de voorgaande voorbeelden dan kun je kijken voor het breien bijvoorbeeld kijken naar een woldispenser. Als de vrouw in kwestie van zingen houdt, dan is een waterdichte bluetooth speaker een optie.

Voor vrouwen die dol zijn op gezond eten is de ontbijtgranendispenser een leuk out of the box kerstcadeau. En voor de die hard shopper zijn er talloze boodschappentassen met de leukste opdrukken te vinden. Een klein briefje erbij waarop je haar veel plezier wenst bij het shoppen en een gesloten envelop en je cadeau zal zeker in de smaak vallen.

 

5 tips voor originele kerstcadeaus voor haar mueslidispenser
Muesli dispenser

 

Tip 3: Het oog wil ook wat

Een kerstcadeau voor haar hoeft niet duur te zijn, als het maar apart is. Het oog wil immers ook wat. Wij vrouwen zijn hier sowieso veel gevoeliger voor. Als een cadeau opvalt, wij het aan anderen kunnen laten zien, liefst met tal van foto’s op social media, dan is het vaak al goed. Praktisch en eyecatching gaan tegenwoordig heel goed hand in hand met elkaar.

 

5 tips voor originele kerstcadeaus voor haar siliconen lunchbox
Siliconen lunchbox met de look van een clutch

 

Tp 4: Gadgets zijn ook voor vrouwen

Als je echt heel origineel wilt zijn, kijk dan eens bij gadgets voor vrouwen. Er zijn tal van nuttige en minder nuttige producten die vrouwen ook op prijs stellen. Waarom kiezen voor een simpele snijplank, als je ook een gepersonaliseerde snijplank kunt kiezen. In plaats van saaie pantoffels kun je haar verrassen met lichtgevende eenhoornpantoffels. Genoeg originele gadgets te bedenken waarmee je een vrouw gelukkig kunt maken.

 

5 tips voor originele kerstcadeaus voor haar eenhoornpantoffels
Eenhoornpantoffels

 

Tip 5: Houd rekening met haar smaak en stijl

Bij alles wat je koopt moet je rekening houden met haar smaak en stijl. Houd ze niet van felle kleuren? Blijf daar dan verre van. Heeft ze een zakelijk/koele stijl? Probeer dan een cadeau te vinden dat daarop af is gestemd en kom niet aan met een knalroze paraplu of een grappige muts.

 

Extra tip: geef een gepersonaliseerd cadeau! Origineler kan het niet worden. Het maakt daarbij niet uit of het om een fotoposter gaat of een gepersonaliseerd notitieboek. Een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je er over nagedacht hebt en moeite erin hebt gestopt om iets persoonlijks te kunnen geven.

 

5 tips voor originele kerstcadeaus voor haar personaliseerbaar
Personaliseerbaar notitieboekje

 

Als je rekening houdt met bovenstaande 5 tips voor het vinden van originele Kerstcadeau’s voor haar, dan weet ik zeker dat je dit jaar goed beslagen ten ijs zult komen. Wat geef jij je partner, moeder, zus of tante voor Kerst cadeau?

 

*Dit artikel is een samenwerking   **Foto’s zijn afkomstig van Radbag ***Uitgelichte afbeelding van Shutterstock

Dokteronline.com

23 REACTIES

  1. Vorig jaar wilde ik alleen maar dat mijn zoon gezond geboren zou worden en dat is gelukt! Nu vind ik een klein Kadootje ook wel leuk! Misschien die hilarische sloffen

  2. Ik zou meteen kiezen voor het notitieboekje. Ik ben er een beetje verslaafd aan. En die sloffen zouden hier ook wel mogen, lekkere warme voeten in de winter

  3. Bedankt voor de tips. Soms vind ik het lastig om leuke cadeau’s te bedenken voor mijn vriendin. Gelukkig zijn er mensen die wel goede inspiratie hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in