boek je vakantie bij de ANWB

Filmtip voor pubers: Game On, de eerste Nederlandse gamefilm vanaf 7 februari 2024 te zien in de bioscoop. Een actiekomedie waarin de wereld van jonge gamers op hun kop komt te staan, wanneer de realiteit en gamewereld samenkomen. Lukt het de gamers om de wereld van AI te verslaan? Ontdek het in de film Game On.

 

 

GAME ON

PRESS PLAY! Splendid Film kondigt de allereerste gamefilm GAME ON aan. Niemand minder dan Gio Latooy (Misfit), Marouane Meftah (De Tatta’s), Britt Scholte (GTST), Vincent Visser en Nienke Plas maken hun opwachting in de nieuwste Nederlandse actiekomedie. Game On is vanaf 7 februari 2024 te zien in de Nederlandse & Belgische bioscopen.

Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht.

Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

Game On is de eerste Nederlandse gamefilm over games, vriendschap en doen waar je talent ligt.

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de officiële trailer:

 

 

Algemene informatie

Releasedatum: 7 februari 2024 (Nederlandse en Belgische bioscopen)

Speelduur: 85 min

Taal: Nederlands

Genre: actie komedie

Kijkwijzer: geweld, angst, grof taalgebruik

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Cast o.a.: Marouane Meftah, Gio Latooy en Britt Scholte. Vincent Visser, Nick Golterman, Nienke Plas en Maurits Delchot, Lies Zhara, Dante (Clonny Games) en Bardo Ellens

Regisseur: Roy Poortmans

 

Game On wordt geproduceerd door Gates Pictures in coproductie met Splendid Film. Regie is door Roy Poortmans (De familie Slim) gebaseerd op een scenario van Paul de Vrijer (Misfit: The Series, De slet van 6VWO). De film wordt gedistribueerd door Splendid Film.

Game on filmposter

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in