boek je vakantie bij de ANWB

Op zoek naar een heerlijke geur voor je man, vriend, vader, broer, oom of neef? Is de man in kwestie gek op geuren zoals Paco Rabane, Emporio Armani en  meer? Dan loont het om langs de Duitse DM te gaan. Daar vind je namelijk goedkope en heerlijke dupe geuren voor mannen.

 

Boodschappen doen in Duitsland

In Duitsland zakken de prijzen in Duitse supermarkten en dat zorgt ervoor dat nog meer mensen over de grens gaan winkelen. Zelfs mensen die verder weg wonen vinden de weg naar Duitsland. Niet zo gek, want in Nederlandse supermarkten worden de prijzen slechts met een paar cent verlaagd of in het ergst geval zelfs verhoogd, terwijl de prijzen in Duitsland juist met tientallen centen omlaag gaan.

Bijvoorbeeld: pak pasta 500 gram van Kaufland kostte eerst 0,99 en is nu weer terug naar 0,79 per pak. Boter, kaas, melk, vlees, allemaal producten die in Duitsland veel goedkoper zijn en vaak ook nog eens veel beter. Vlees is niet volgespoten met water en melk kun je ook verkrijgen zonder GEN techniek. Tel hierbij het feit dat er veel meer keuze is dan in de standaard Nederlandse supermarkt (zeker als je naar een grote supermarkt zoals Kaufland gaat) en je snapt het: boodschappen doen in Duitsland is voordeliger.

 

Goedkope en heerlijke dupe geuren van DM voor mannen

Overigens zijn het niet alleen de boodschappen die je er veel voordeliger haalt. Dat geldt ook voor verzorgingsproducten, babyproducten en nog veel meer. Daarvoor moet je onder andere bij de Duitse DM zijn. DM staat voor Drogerie Markt (drogist) en deze is vergelijkbaar met Kruidvat, maar dan wel een stuk voordeliger.

Bij DM haal je verzorgingsproducten, ook van bekende merken, vaak voor minder dan de helft van wat ze hier in de winkels kosten. Een geliefd merk onder Nederlanders is het huismerk van de DM zelf: Balea. Een douchegel van dit merk kost slechts 0,55 euro. Zie dat maar eens in Nederland te vinden voor die prijs en met zo een lekkere geur! Niet zo gek dus dat veel Nederlanders hele kofferbakken vol halen als ze de grens overgaan.

Maar het zijn niet alleen de douchegels die aantrekkelijk zijn. DM heeft namelijk ongemerkt heel veel dupes van dure parfums op de markt gebracht. Deze dupes van DM voor vrouwen vind je al vanaf 0,99 euro in de schappen.

Zoek je nu nog een heerlijke dupe voor een man? Kijk dan eens naar deze dupes en hun dure tegenhanger:

Chanel Allure Homme Sport (vanaf 99 € / 100 ml)=  La Rive Absolute Sport (7,45 € / 100 ml)

Creed Aventus (vanaf 233 € / 100 ml) = La Rive Black Creek (7,45 € / 90 ml)

Emporio Armani Stronger With You (vanaf 55 € / 100 ml = La Rive Heroic man (7,45 € / 100 ml)

Jean Paul Gaultier Le Male (vanaf 42 € / 75 ml) = Infinite Navy (6,45 € / 60 ml)

Paco Rabanne 1 Million (ongeveer 50 € / 50 ml)= La Rive Cash (7,45 € / 100 ml)

Paco Rabanne Invictus (vanaf 55 € / 100 ml) = La Rive Brave (7,45 € / 100 ml)

Jean Paul Gaultier Ultra Male (vanaf 68 €/ 50 ml) = Playboy VIP (5,95 €/ 60 ml)

Jean Paul Gaultier Le Male (vanaf 51/50 ml) = La Rive Cabana (7,45 € / 100 ml) en ook Otto Kern Signature (14,95 €/30ml)

 

Voor de mannen is er minder keuze dan voor de vrouwen, maar het prijsverschil is in veel gevallen echt immens. Verwacht niet dat de dupes uren blijven ruiken, maar dat is makkelijk op te lossen door wat vaker een beetje parfum te gebruiken.

Voor de prijs hoef je het echter niet te laten en je kunt de dupes ook perfect gebruiken als cadeau voor de feestdagen, verjaardag of Vaderdag.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in