boek je vakantie bij de ANWB

Wil jij een bepaalde film heel graag zien? Geen zin om een duur streaming abonnement af te sluiten? Lees dan snel verder want met deze tips kun je gratis de nieuwste films kijken op streamingdiensten zoals Amazon, Videoland, NLZiet en meer.

 

 

Inhoud

Films kijken via streamingdiensten

Alhoewel je nog steeds gewone tv hebt, kiezen er steeds meer mensen voor om via een streamingdienst films en series te kijken. Niet zo gek, want dan heb je geen last van vervelende reclame die tussendoor vertoond wordt en kun je in veel gevallen zelfs vooruit kijken. Dat laatste is niet altijd even leuk, maar voor de nieuwsgierige kijker die niet kan wachten is het een uitkomst. Dat geldt ook voor mensen die gratis gebruik maken van een streamingdienst. Dan wil je namelijk zo veel mogelijk zien in een korte tijd.

 

Tips om gratis de nieuwste films te kijken op Amazon, Videoland, NLZiet en meer

Niet iedereen heeft geld om bij alle streamingdiensten een abonnement af te sluiten. En gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Want met onderstaande tips kun je gewoon gratis gebruik maken van verschillende streamingdiensten.

 

Gratis Amazon Prime video

Via de Amazon Prime video streamingdienst kun je soms films en series bekijken die je op de andere kanalen niet vindt. Een abonnement kost 4,99 euro per maand en kan per maand opgezegd worden. Maar je kunt ook een gratis Amazon prime video abonnement afsluiten voor 30 dagen. Hiermee heb je 30 dagen lang alle voordelen van prime zonder dat het je iets kost. Let op: zorg er wel voor dat je voor het aflopen van de proefperiode het abonnement weer afsluit, anders betaal je 4,99 euro voor die maand.

 

Gratis Videoland abonnement

Bij Videoland kun je onder andere Married at First Sight (MAFS) kijken. Wil je geen abonnement afsluiten, maar een bepaalde film of serie wel bingewatchen? Kies dan voor een proefabonnement van 14 dagen. Let op: het gaat hier om een basis abonnement, waarbij je dus wel reclame te zien krijgt. Zeg je niet binnen de periode af? Dan moet je abonnementskosten betalen. Deze variëren van 4,99 tot 11,99 euro.

 

Gratis NLZiet kijken

Je kunt NLZiet vergelijken met een tv abonnement. Hiermee kun je namelijk overal waar je wil tv-series, films en programma’s bekijken. Ook bij NLZiet kun je een proefabonnement afsluiten. Deze is 14 dagen geldig. Voordeel is dat je hier bij veel programma’s vooruit kunt kijken. Hierdoor kun je binnen 14 dagen heel wat series en programma’s afkijken. Bij niet tijdig opzeggen betaal je 8,95 euro per maand.

 

Discovery+

Nog een leuke streamingdienst die een gratis proefperiode aanbiedt is Discovery+. Hier kun je genieten van 7 dagen lang gratis kijken. Het aanbod is zeer divers en bestaat onder andere uit de programma’s van Discovery, TLC (Say yes to the Dress, Love is Blind), ID, Animal Planet, Discovery Science, Eurosport, HGTV, Food Network, MotorTrend en (live) sport. Ideaal dus als je een bepaalde sportwedstrijd niet wil missen. Bij niet tijdig afzeggen betaal je 3,99 euro voor het entertainment abonnement en 5,99 euro voor het sport- en entertainmentabonnement.

 

Apple TV+

Voor het proefabonnement van Apple TV+ hoef je niet per se een Apple toestel te hebben. Je kunt deze dienst namelijk gewoon streamen via je laptop of pc. Hier draaien vaak nieuwe Amerikaanse films op waaronder de pas uitgekomen film Napoleon. Het proefabonnement is 7 dagen geldig. De abonnementskosten bij niet tijdig opzeggen zijn 9,99 euro per maand.

 

Sky Showtime

Zoek je een streamingdienst van originele blockbusters, series en meer van onder andere Universal Pictures? Dan kun je kiezen voor een proefperiode bij Sky Showtime. Het proefabonnement is 7 dagen geldig. Na je proefabonnement kost het 6,99 euro per maand. Zeg dus vooral tijdig op.

 

Gratis streamingdiensten: hoe werkt het?

Als je een proefperiode wil starten bij een streamingdienst dan kun je je op de desbetreffende pagina hiervoor aanmelden. Hou er wel rekening mee dat je vaak 0,01 cent over moet maken. Dat heeft te maken met het feit dat je abonnementskosten bij niet tijdig opzeggen direct afgeschreven kunnen worden van je bankrekening. Doe dit echt op tijd, want mijzelf is het al een aantal keer gebeurd dat ik niet oplette en door moest betalen. Helemaal gratis is het dus niet, maar 1 cent is voor de meeste mensen wel behapbaar.

 

Tip: zo kun je vaker een proefabonnement afsluiten

De proefabonnementen zijn normaal gesproken gekoppeld aan een mailadres. Heb je meerdere mailadressen of woon je met meer mensen in één huis? Dan kun je elke keer een ander mailadres gebruiken, waardoor je je langer gratis gebruik kunt maken van een streamingdienst. Handig als je eigenlijk nog niet klaar was met het bekijken van een serie.

 

Groter filmaanbod: maak gebruik van VPN

Vind je het Nederlandse aanbod niet genoeg? Als je gebruik maakt van VPN en deze instelt op Amerika, dan heb je de keuze uit veel meer films. Een goed voorbeeld van een (gratis) VPN dienst is Winscribe.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in