boek je vakantie bij de ANWB

Heb je een viervoeter en zou je deze wel eens mee willen nemen naar een leuk restaurant? Wil je uit eten gaan met je hond? Hier krijgt je hond een eigen menukaart, terwijl jij kunt genieten van lekkers voor jezelf.

 

Inhoud

Gastblogger Martin vertelt

Met de vrouw samen even weg, even weg van alle drukte en stress die iedereen inmiddels wel kent in het dagelijkse leven. Gewoon even tijd voor onszelf. Dus we vertrokken voor een paar dagen naar het Limburgse Arcen, om daar te vertoeven in een welness hotel met sauna’s en thermaalbaden.

 

Onze hond blijft thuis

Nemen we de hond mee? Nou laat die maar thuis eigenlijk. Dat beestje mag toch nergens mee naartoe, was onze redernering. Oppas geregeld voor onze viervoeter, wat extra grote kluiven gekocht voor hem en hem goed vertroeteld voordat we vertrokken naar Arcen.

 

Ontspannen en genieten van sauna en thermaalbaden

Eenmaal in het hotel aangekomen, zijn we direct gebruik gaan maken van de faciliteiten die ze er aanbieden, namelijk de sauna’s en de thermaalbaden. Na een paar uur lang genieten, begint de trek toch wel stevig te worden. Geloof het of niet, maar wat wordt je van pure ontspanningen eigenlijk hongerig van.

 

Op zoek naar een lekker restaurant

Smartphone gepakt, Google geopend, op zoek naar een restaurant (leuk en vooral makkelijk dat dat tegenwoordig gewoon kan!). Hey! Dat is leuk, we verblijven op 4 minuten rijden van de Hertog Jan Bierbrouwerij en hun restaurant De Hertog Jan Proeverij.

Bellen en reserveren die hap! We waren nog geen uur later, lekker opgefrist en wel, onderweg naar restaurant De Hertog Jan Proeverij, gelegen tegenover de brouwerij.

Uit eten

 

Uit eten met je hond? Hier krijgt je hond een eigen menukaart

En wat leuk zeg! Het Hertog Jan pils dat ze in de proeverij op de tap hebben, loopt vanaf de brouwerij, door een forse bierleiding, direct naar de proeverij toe. “Hier stroomt Hertog Jan bier” staat er in grote letters op de leiding. Binnen worden we uiterst vriendelijk ontvangen en krijgen we een leuk plekje toegewezen! En toen we de kaart kregen aan tafel, viel ons eigenlijk direct iets op.

Bierleiding

Ze hebben een heuse honden-snack-en-bier-kaart! Dat is geniaal zeg! Een bakje water is sowieso gratis. Daarnaast kun je voor je hond diverse ‘gerechten en bier’ genieten. Wat dacht je van Snuffle dog beer kip of snuffle dog beer rund? En dat voor maar 3,50 euro. Heeft je hond alleen trek in een snackje? Geen probleem! Voor slechts 1,25 euro kun je een honden snoepzakje kopen om je viervoeter te verwennen.

Hondenkaart

Tsjaaahhh, nu is het zo jammer dat wij onze grote kleine vriend niet hebben meegenomen. Hij zou namelijk vast en zeker net zo hebben genoten van het eten en de bieren, zoals wij hebben genoten van ons eten en ons drinken. Maar ja, dat moet je ook maar net weten.

 

Algemene informatie

Wil je het restaurant zelf bezoeken samen met je trouwe viervoeter? Hieronder je de gegevens

Restaurant Hertog Jan Proeverij

Kruisweg 43

5944 EM Arcen

Openingstijden:

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag 12:00 – 21:00 uur

Donderdag 12:00 -21:00 uur

Vrijdag 12: 00 – 23:00 uur

Zaterdag 11:00 – 24:00 uur

Zondag 11:00 – 22:00 uur

 

 

Tip uit eten gaan met je hond

Ga je volgende keer naar een restaurant? Check dan of ze ook aan je lieve viervoeter hebben gedacht. Wellicht mag je hond dan gewoon mee naar het volgende uitje. Heel vaak wordt er geen probleem van gemaakt als je hond mee is, vooral bij een restaurant met terras is dat geen probleem. In de meeste gevallen staat er dan sowieso een bakje met water klaar voor je viervoeter. Of er ook een speciale menukaart is zoals hierboven beschreven? De kans is klein, maar je weet maar nooit.

Wil je liever samen met je hond op vakantie? Op de website woefwelkom.nl vind je alle adressen in binnen- en buitenland waar je trouwe viervoeter gewoon welkom is.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in