boek je vakantie bij de ANWB

Zo min mogelijk geld uitgeven en er zoveel mogelijk voor terugkrijgen, dat is wat we allemaal het liefst willen als we een aankoop doen. Bij Apple gaat die vlieger vaak niet op, want iPhones en iPads zijn inmiddels zó duur, dat lang niet iedereen het meer kan betalen. Je krijgt er wel een berg kwaliteit voor terug, maar dat kost je dan ook wat. Veel mensen gaan dan ook op zoek naar een ander merk en dat is zonde, want er is echt wel een betaalbaar alternatief voor nieuw. Een refurbished iPhone of iPad is vaak nét zo goed als nieuw, maar je betaalt er wel minder voor.

 

Inhoud

Refurbished, tot 60% voordeliger dan nieuw

Een iPhone of iPad refurbished van Forza is tot 60% voordeliger dan nieuw. Je uiteindelijke voordeel hangt natuurlijk wel af van welke iPhone of iPad je koopt en in welke gradatie je deze aanschaft. Elk model is verkrijgbaar in de gradaties: zo goed als nieuw, licht gebruikt, zichtbaar gebruikt. Dit zegt alleen iets over de uiterlijke staat, want aan de binnenkant is elk refurbished apparaat 100% technisch functioneel en amper te onderscheiden van nieuw.

 

Betrouwbaar alternatief voor nieuw

Een betrouwbaar alternatief voor nieuw is het ook, want bij binnenkomst wordt elk apparaat geopend, op 50 technische punten gecontroleerd, gerepareerd waar nodig en gereinigd. Forza beschikt daarnaast over een erkend refurbished keurmerk, waardoor consumenten verzekerd zijn van een betrouwbare aankoop met 24 maanden garantie, óók op de batterij. Dat is dus een groot verschil met tweedehands, waar je nooit garantie hebt en vaak ook niet weet wat je precies koopt.

 

Ruime keuze voor elke portemonnee

Met 13 iPhone-modellen en 12 iPad-modellen, met daar binnen nog een ruime keuze uit kleur en opslagcapaciteit, is het aanbod groot te noemen. Je kunt bij Forza terecht voor een dure iPad Pro en een luxe iPhone 11, maar je kunt er ook gewoon standaard tablets en een iPhone 8 kopen. Door het grote aanbod valt er veel te kiezen. Met elke wens en met elk budget kun je bij Forza terecht. En zie je door de bomen even het bos niet meer? De klantenservice helpt je bij het maken van een goede keuze.

Ruim 7.500 reviews

Al veel mensen hebben refurbished ontdekt en zij hebben in grote getale een review met hun ervaringen over Forza en de refurbished-producten achtergelaten. Het zijn echte reviews van echte klanten, dus jij hebt hier ook écht iets aan. Twijfel je nog of refurbished wat voor jou is? Al duizenden tevreden mensen gingen je voor.

 

Gratis verzend & retour

Goed om te weten: als je zondag t/m vrijdag voor 22:30 uur bestelt, kun je vaak de volgende werkdag al met je iPhone of iPad aan de slag. Is het toch niet wat je zoekt? De webwinkel is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je kunt je bestelling gewoon veilig retourneren.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in