boek je vakantie bij de ANWB

Heb je een mooie houten tuinset? Dan is het nodig om de houten tuinmeubels te beschermen tegen vocht. Hout en vocht zoals regen en sneeuw gaan niet zo goed samen, gelukkig kun je je houten meubels wel beschermen. Houten tuinmeubels beschermen tegen vocht inclusief winactie en kortingscode.

 

Inhoud

Houten tuinmeubels

Ik heb mijn bijna mijn hele leven een tuin gehad en kan dan ook niet meer zonder. De extra ruimte, de mogelijkheid om binnen je eigen muren van het buitenleven te genieten is voor mij onmisbaar. Wij zijn in mei verhuist en hebben wederom een huis met tuin kunnen vinden. Het was eigenlijk al laat in het seizoen, maar het is mij toch  nog gelukt om de tuin helemaal om te toveren, een kleine moes- en fruittuin aan te leggen en een hoekje voor een vijver te maken. Ons plastic tuinsetje is ook mee verhuist.

Hier zitten we wel een beetje tegenaan te hikken. De tuin heeft inmiddels een hele mooie en natuurlijke uitstraling, maar dat geldt dus niet voor de tuinset. Deze steekt af tegen de rest en past er eigenlijk niet bij. Deze zouden we volgend jaar ook om willen ruilen tegen houten tuinmeubels. Een houten tuinmeubelset zorgt voor een natuurlijke uitstraling en geeft de tuin net dat beetje extra charme.

Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor hout in de tuin. Gelukkig is de keuze wat houten tuinsets aangaat enorm gegroeid. Dat betekent dat je ook met een kleine tuin een geschikt setje kunt vinden. Daarnaast zijn er ook talloze designs verkrijgbaar, zodat je tuinset helemaal past bij de stijl van je tuin.

 

Houten tuinmeubels beschermen tegen vocht inclusief winactie en kortingscode

Hout is een mooie en vooral natuurlijke aanvulling voor de tuin. Helaas heeft hout wel een groot nadeel: je moet het goed onderhouden om er lang van te kunnen profiteren. Regen, sneeuw, vocht in het algemeen, allemaal geen goede weersomstandigheden voor hout. Het hout gaat werken en verweren. Dat heeft in eerste instantie misschien een leuk effect, op den duur zal het hout echter zo veel aangetast worden dat het verweerd. Dan kun je die mooie meubelset na een paar jaar wegdoen. Dat is zonde en ook niet nodig.

Je kunt je houten tuinset namelijk ook beschermen tegen vocht. Dat kun je doen met lak, nadeel hiervan is echter dat je de uitstraling van het hout verandert. Daarnaast is er nog een manier om het hout te beschermen: namelijk het hout voorzien van een coating of beter gezegd door het hout te impregneren. Impregneren zie je helaas ook op het hout als je niet de juiste producten gebruikt.

Maak je gebruik van nano coating voor hout, Care 102 dan bescherm je niet alleen je houten tuinmeubels, maar blijven je meubels dezelfde uitstraling behouden. De coating trekt namelijk op nano niveau in het hout. Dat wil zeggen dat het impregneermiddel tot diep in de houtvezels trekt en hierdoor het hout beschermd tegen vocht. Het middel droogt compleet op en is niet meer te zien. Je ziet wel dat het hout geïmpregneerd is als het regent of vochtig is: dan zie je de druppels er gewoon vanaf rollen.

Bijkomend voordeel is dat de nano laag het hout niet alleen beschermd tegen vocht, maar het ook olie afstotend maakt. De coating is bovendien voorzien van een UV filter voor nog meer bescherming van het hout.

 

Winactie

Heb je nu zelf een mooie houten tuinset die je wel wilt beschermen met een nano laag? Lees dan snel verder. Ik mag namelijk een complete set weggeven aan één van mijn lezers. Je maakt dus kans op een liter fles Home & Garden care 102 houtprotectie, een bakje om de coating in te doen en de bijbehorende kwast.

 

Wat moet je doen om te winnen?

Om te winnen moet je de volgende stappen volgen:

  • Geef hieronder aan wat je wilt impregneren
  • Like mijn Facebook pagina en deel dit bericht

 

Extra kans maken?

  • Laat een foto onder het Facebookbericht achter met je tuinset (+5 kansen)
  • Volg mij op Instagram en deel daar de foto van de producten (+2 kansen)

 

De winactie loopt t/m zondag 15 september 2019 om 00:00 uur. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt.

 

Kortingscode

Heb je geen zin om te wachten op de uitslag van de winactie? Je mag het product ook bestellen met 10% korting. Gebruik daarvoor de volgende code: 10procentvoorjou (deze code is geldig t/m 30 september 2019 en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes)

Dokteronline.com

20 REACTIES

  1. Gaaf ik die graag mee. Mijn man heeft een kamado gekocht en zelf een tafel ervoor geknutseld/gemaakt. Het zou fijn zijn als deze ook mooi blijft voor de komende jaren.

  2. Zeker goed om je houten buitenmeubilair goed te beschermen voor de koude wintermaanden. Wij hebben een hele fijne hoekbank buiten. Daar wil ik volgende zomer graag weer op kunnen genieten van de zon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in