boek je vakantie bij de ANWB

Benieuwd wat je dit jaar allemaal in de adventskalender van de  Action vindt? Ik kocht een adventskalender en vandaag krijg je de Action adventskalender 2019 SPOILER. Lees vooral niet verder als je niet wilt weten wat er in de kalender zit (al staat het ook op de achterkant).

 

Inhoud

Adventskalenders 2019

De tijd dat adventskalenders alleen voor kinderen gekocht konden worden is voorbij. Natuurlijk bestaan de klassieke adventskalenders gevuld met chocolaatjes nog steeds. Dat is en blijft een feestje voor kleine kinderen. Maar tegenwoordig kun je de meest uiteenlopende adventskalenders kopen. Veel van deze adventskalenders 2019 zijn gevuld met beauty- en verzorgingsproducten, maar er zijn ook genoeg kalenders met andere thema’s. Wat dacht je van de leukste adventskalenders 2019 voor kinderen, een adventskalender met woonaccessoires van de Ikea en zelfs aan honden is gedacht met een adventskalender voor honden. En zo zijn er talloze adventskalenders die je de komende maanden in de verschillende winkels ziet liggen.

De prijzen voor de verschillende kalenders lopen uiteen van een paar Euro tot een paar honderd euro. Dan heb je natuurlijk wel een exclusieve adventskalender. Ik heb de voorgaande jaren de Alessandro beautykalender gereviewd en de Asos beautykalender, dit jaar komen er weer nieuwe reviews online. Leuk om te lezen, MAAR: het zijn dus spoilers, mocht je je willen laten verrassen, dan vooral niet verder lezen 😉

 

Action adventskalender 2019 SPOILER 2

 

Action adventskalender 2019 SPOILER

Op woensdag 11 september 2019 komt alweer de eerste adventskalender op de markt. Action heeft hiermee denk ik een primeur, ik heb nog nergens een adventskalender 2019 kunnen vinden. Het is wel vroeg, maar je kunt er maar beter snel bij zijn, deze adventskalenders vliegen als warme broodjes de winkel uit. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten: de Action adventskalender 2019 kost slechts 8,88 euro.

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat je hiervoor allemaal krijgt. Hieronder zie je een opsomming van wat je achter elk deurtje vindt en natuurlijk een foto waarop alle producten staan.

1 = SPA handcrème

2 =  Bad bruisbal

3 = SPA bodylotion

4 = SPA handdoekje (kun je  in water leggen dan ontvouwt het zich)

5 = Bad bruisbal

6 = SPA bodyscrub

7 = Haarclip zwart

8 = SPA douchegel

9 = Badzout (zakje)

10 = Nagelknipper rood

11 = SPA badpareltjes

12 = Teennagel spreider

13 = SPA lipgloss

14 = SPA make up haarband

15 = SPA face wash

16 = Puff

17 = SPA make up tasje

18 = SPA conditioner

19 = SPA body mist

20 = 4 Step nail buffer (nagelvijl 4 kanten)

21 = SPA bodybutter

22 = SPA dagcrème

23 = SPA douchegel

24 = SPA shampoo

 

Action adventskalender 2019 SPOILER 1

 

Dit zijn alle producten die in de Action adventskalender 2019 te vinden zijn. Het is een leuke verzameling van verschillende producten. Er zitten 24 producten in, zoals in elke adventskalender. Dit cadeautje open je traditiegetrouw op Kerstavond, oftewel 24 december.

 

Algemeen oordeel

De Action adventskalender 2019 is voor die prijs zeker een aanrader. Mijn dochter van 18 vond hem geweldig en de producten super. Het zijn leuke beauty- en verzorgingsproducten die leuk zijn om te hebben. Bovendien is het leuk dat Action de eerste is of tenminste één van de eersten die een adventskalender op de markt brengt (ook al vind ik persoonlijk 11 september wel héél vroeg). Ik ben benieuwd wanneer andere adventskalenders uitkomen.

 

Heb jij de adventskalender van de Action al gespot of zelfs al gekocht?

 

Dokteronline.com

12 REACTIES

    • Hij is ook heel leuk om weg te geven. Mijn dochter wil deze ook voor een aantal vriendinnen kopen omdat de Action adventskalender 2019 zo leuk is

  1. Mijn kinderen vinden de adventkalenders in december altijd heel leuk. Voor mezelf heb ik er nog nooit eentje gekocht, maar het is zeker ook een leuk cadeautje voor de feestdagen

    • Hahaha…ja, dat is inderdaad ook grappig. Maar ja, je moet wat he? Mijn dochter vond het trouwens helemaal niet erg om dit werk van mij over te nemen 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in