boek je vakantie bij de ANWB

Jaarlijks worden er talloze nieuwe smartphones gelanceerd. Technisch gezien zouden deze lang mee moeten gaan, maar ze worden vooral op softwaregebied niet langdurig ondersteund. Daarom kiezen velen van ons er om de paar jaar voor om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe telefoon, raden we de iPhone 14 Pro Max van harte aan. Deze smartphone excelleert op verschillende gebieden en is echt een telefoon die je wilt hebben.

Inhoud

Geen betere iPhone

De iPhone 14 Pro Max is het meest recente topmodel van Apple. Zoals altijd bij de Pro Max modellen, is dit de grootste en meest geavanceerde smartphone van Apple. Tot na de zomer van 2023 komt er zeker geen nieuwe, wat de iPhone 14 Pro Max dus momenteel de beste smartphone van Apple maakt die beschikbaar is. Voor de Apple-fans onder ons is dit daarom zeker een aanrader.

Groot scherm

Als je jouw smartphone voornamelijk gebruikt voor entertainment, dan is de iPhone 14 Pro Max zeker een goede keuze. Dit vanwege het zeer grote scherm van maar liefst 6,7 inch. Dit scherm is niet alleen groot, maar ook haarscherp en helder, waardoor het een waar plezier is om naar te kijken. Bovendien heeft het scherm een hoge verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor alle bewegingen op het scherm zeer vloeiend weergegeven worden.

Fijne camera’s

De iPhone 14 Pro Max is ook op cameragebied een topper. De selfiecamera is verbeterd ten opzichte van de vorige versie en beschikt nu over autofocus en een groter diafragma. Maar de hoofdcamera is pas echt indrukwekkend, met maar liefst 48 megapixels aan de achterkant van het toestel. Hiermee maak je niet alleen zeer gedetailleerde foto’s, maar kun je ook filmen in een zeer hoge 8K-resolutie. Bovendien heeft het toestel een camera met 3x optische zoom en is de ultra-wide camera ook geschikt voor macrofotografie.

Snel en zuinig

De iPhone 14 Pro Max onderscheidt zich van andere toestellen uit de iPhone 14 serie door de vernieuwde A16-chip die het bevat. Deze 5G-chip is niet alleen sneller, maar ook energiezuiniger. Hierdoor gaat de batterij langer mee, wat erg handig is. Bovendien heeft de iPhone 14 Pro Max een ander, sneller type werkgeheugen dan de standaard iPhone 14 en de iPhone 14 Pro, wat zorgt voor betere prestaties.

Always-on display

Voor het eerst heeft Apple een zogenaamd always-on display toegevoegd aan haar nieuwe iPhone-serie, wat andere smartphonefabrikanten al (veel) eerder deden. Het is een handige feature die ervoor zorgt dat je met je telefoon op standby toch nog de tijd, datum en notificaties kunt aflezen zonder het scherm volledig te activeren. Het always-on scherm toont gedurende tien seconden meldingen wanneer deze binnenkomen en widgets kunnen ook op het scherm worden weergegeven.

Hoewel de nieuwe iPhone 14 Pro Max niet goedkoop is, is het wel een fantastische smartphone waar je zeker een paar jaar mee vooruit kunt. Omdat we onze smartphone intensief gebruiken, is het belangrijk om een kwalitatief goed en betrouwbaar toestel te hebben, en dat mag wel wat kosten. Heb je liever een Android-smartphone? Kijk dan eens naar de Google Pixel 7 Pro!

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in